Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 224
    Blanc et noir
    Anëtarësuar
    28-03-2005
    Postime
    491
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    Per ata qe kan humbur peshe, cfare metode keni perdorur. Pa na tregoni sekretet tuaja :P. Per vete per nje jave do ha nje supe qe ka gjithe vitaminat, por e prisha pak tani qe pash disa karamele ketu tek tavolina e punes .
    Mundohu të llogarisësh sa kalori merr gjatë ditë, dhe sa konsumon, unë jam abonuar tek

http://www.everydayhealth.com/
    Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vajza do i peqej shume jumping in bed it iea great idea i will try it

lov dhe per kete kam menduar ta bej

j&g ti vetem 5 lbs do te humbesh, un dua tepakten 20 :/...me fillon shkolla per nje muaj dhe pothuajse 8 ore do jem ne shkolle, shumicen duke u ulur, pas shkolles do kem 5 ore pune, prap duke u ulur i am so scared i will be packing even more pounds
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    vajza do i peqej shume jumping in bed it iea great idea i will try it

lov dhe per kete kam menduar ta bej

j&g ti vetem 5 lbs do te humbesh, un dua tepakten 20 :/...me fillon shkolla per nje muaj dhe pothuajse 8 ore do jem ne shkolle, shumicen duke u ulur, pas shkolles do kem 5 ore pune, prap duke u ulur i am so scared i will be packing even more pounds
    Rexh ti je shume e zene edhe do i humbesh shpejt sepse nuk te eshte mesuar trupi eshte peshe e shtatzanis nuk eshte se ke qene mbipeshe me pare. shiko kalorite edhe pak ushtrime edhe do i humbesh lehte. Mos u dorezo the longer you keep the weight the more comfortable the body becomes edhe behet me e veshtire. I feel for you though you have a lot on your plate, but i kinda envy you qe po shkon ne shkolle, good for you. do jete pak veshtire por do ia dalesh mbane. good luck!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    thank you hun, deri tani care me ka ndihmuar shume eshte qe ushqej vajzen, por do mundohem ti rrilarg fastfood dhe embelsirave :P

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    JA SI HUMBET PESHA: Si fillim per mengjes dy tasa pershesh me qumesht edhe nje fete buke te lyer me mjalt apo recel sipas deshires.
    Dreka"
    Tas kaucuku te thelle plot me groshe dhe mundesisht 100gr vaj ulliri, i sallate me perime dhe zarzavate te fresketa, nje gote kos ose dopje raki, dhe per shperlarje ne fund gjys tepsie kadaif ose revani sipas mundesive.
    Darka
    Hahet lehtshem, tre ose kater berxolla shoqeruar me garniture te mire, masanej i fut i te pime vence qe te ma besh gjumin top ene mos te zgjojne topat e ali pashes. ehhhh kaq kaq.

Ps: se harrova, mbani nje koli me uje tek koka krevatit se si dihet nates edhe i tas sherbet aty afer per lezet se ju prishet shija gojes naten.

Selom nga plaku.

Cere jane keto dieta mer jahu, hani mer qe te jeni te fuqishem.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    JA SI HUMBET PESHA: Si fillim per mengjes dy tasa pershesh me qumesht edhe nje fete buke te lyer me mjalt apo recel sipas deshires.
    Dreka"
    Tas kaucuku te thelle plot me groshe dhe mundesisht 100gr vaj ulliri, i sallate me perime dhe zarzavate te fresketa, nje gote kos ose dopje raki, dhe per shperlarje ne fund gjys tepsie kadaif ose revani sipas mundesive.
    Darka
    Hahet lehtshem, tre ose kater berxolla shoqeruar me garniture te mire, masanej i fut i te pime vence qe te ma besh gjumin top ene mos te zgjojne topat e ali pashes. ehhhh kaq kaq.

Ps: se harrova, mbani nje koli me uje tek koka krevatit se si dihet nates edhe i tas sherbet aty afer per lezet se ju prishet shija gojes naten.

Selom nga plaku.

Cere jane keto dieta mer jahu, hani mer qe te jeni te fuqishem.

Sa kam qeshur . Dito per te qene i fuqishem eshte te hash me cilesi/shendetshem edhe te jesh aktiv. Sasia nuk te jep fuqi. Te hash cfare ke shkruajtur ti me siper vdes nga kolesteroli & diabeti lol. Rexh po ndoqe ket dieten shkove ne 200lbs brenda javes.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahha dito, do te na japesh heart attack me ate diet meduket ose po mendon si mendojn gjyshrit tane, qe kur shikojn nje femer bullafiqe thon "uaa sa e mire qe eshte" lol

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une di nje menyre te mire per te humb peshe.

Rregulli numer 1: Kur te fillosh me hanger buke dhe ke apetit atehere nderpreje buken dhe zgjohu nga buka. E di qe nuk eshte e leht por ja vlene me durim. Dhe vrapim 2 here ne dite mengjes dhe mbremje nga 1 ore duke perfshi dhe ushtrimet. Darken mos e hani kurr.

Une nga 116 kg erdha ne 82 kg

Efektet pas javes se dyte.

suksese

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pak e veshtir kjo lexuesi, sbesoj se do kem fuqi ose kohe pr 2 ore vrap ne dite :P

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ka vetem 3 rregulla qe te humbesh peshe ne menyre te shendetshme dhe te mos i shtosh prape kilet e humbura:
    1. sport
    2. sport
    3. sport

ej se mos harroni sportin ee

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Uji ne dietat qe perdoren !
    Nga inter_forever në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 22-01-2023, 07:12
  2. RECETA ( te provuara)
    Nga Lule Portokalli në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-02-2010, 15:32
  3. Përmbledhja e recetave
    Nga [Perla] në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 17:18
  4. ju lutem kush ka receta te embelsirave dhe gjellerave
    Nga gjuli në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 14:34
  5. Receta nga kuzhiniere me fame boterore
    Nga Dita në forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 02:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •