Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 29-11-2007 më 11:38
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Mir se erdhe .
Mir Se Ke Ardhur
Te Uroj Caste Te Kendshme...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Mire se erdhe,une i pelqej keta libra sepse edhe kjo ben nje pjese ne jeten e pergjithshme te njerzit ,Teuta Shabani ishte dhe nje tjeter e lindur ne Afrike dhe jetonte me duket se ne Belgjik nese nuk gaboj hobi isaj ishte muzika sepse kendonte dhe politika3politikane e ardhshme me sa duket ne kosove.
Kam studiuar per kriminalistike.
Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 28-11-2007 më 13:23
E nderuar Teuta,
E vizitova edhe faqen tende te internetit, shume bukur...dhe mire qe je ne forum ketu e ke edhe vendin.(gjitheashtu jam parapagues i Illyria-s per 15 vjet)..fotot familjare te bukura ..princeza e vogel Sara bukuroshe..
paci jete te lumtur familjare dhe sukses ne karieren e shkrimeve letrare...
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Ju cupat e nderuara , thoni nje fjale mireseardhje per Teuten.. mos paragjykoni ..Ja ndegjuat tash per nje shkrimtare te re te nje zhanri jo dhe aq te perhapur ne boten letrare shqiptare por, me besoni se do te kete plot adhurues..bota shqiptare eshte si edhe gjithe pjesa tjeter e botes si per nga ngjyra ashtu edhe nga shijet e ndryshme dhe shija e leximit te veprave letrare sigurisht.....suksese..Teuta mos u deshpro ne rrugen e jetes dhe botes letrare gjithashtu...mos u deshpro as me neve ketu, une personalisht mburrem me te gjithe shqiptaret qe mberrijne sukses ne cdo sfere te jetes... dhe ka shume qe mburren si une.
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 28-11-2007 më 13:42
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Krijoni Kontakt