Sa i lexoni shkrimtaret shqiptare qe jetojn dhe veprojne ne Amerike dhe kush eshte autori/ja me i/e preferuar?
Me respekt,
Teuta
Sa i lexoni shkrimtaret shqiptare qe jetojn dhe veprojne ne Amerike dhe kush eshte autori/ja me i/e preferuar?
Me respekt,
Teuta
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 28-11-2007 mė 12:08
Gėzuar festėn e 95 vjetorit tė ngritjes sė flamurit, tė gjith shqiptarėt kudo qė janė.Me njė Shqipėri etnike sė shpejti.
LSHSHG (LIDHJA E SHOQATAVE SHQIPTARE NĖ GREQI)
Po ti moj e mire na jep nje liste te shkrimtareve shqiptare ne Amerike qe te mund te njihemi disi me krijimet e tyre.Une deri tani kam pare nje website te krijuesve shqiptar ne Michigan. Revista Kuvendi si dhe website tendin pas prezantimit qe ke bere ne kete forum.
Ne se jane shume krijuesit letrar ne Amerike,ne se mundesh na jep nje liste te atyre qe ty te kane bere me teper pershtypje ose qe i klasifikon si me me ze dhe te krijimeve te tyre.
Ne nje teme tjeter shprehesh: Ju shkruaj nga Amerika e Larget.Mbase aty ku je ti te duket Ballkani i larget.Une jam ketu ne Heidelberg,Europe,dhe fatmiresisht Amerika me duket shume,shume e afert.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 07-12-2007 mė 13:15
Vizito web faqen e Shoqates se Shkrimtareve Shqiptaro-Amerikan.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 07-12-2007 mė 13:16
"[...]
2) Kryesia zgjidhet pėr dy vjet.
3) Kryetari ka vetėm njėherė mundėsinė e kandidimit pėr t'u rizgjedhur sėrish si kryetar.
[...]"
"[...]Presidenti i pėrhershėm i shoqatės, pra themeluesi i saj z. Gjekė Marinaj."
a nenkupton kjo se shkrimtarte e ksaj shoqate nuk din me lexu?
"Qė ti ēqitėsh kėta . . . duhet tu preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli
[QUOTE=OBX;1766356]Vizito web faqen e Shoqates se Shkrimtareve Shqiptaro-AmerikanQUOTE]
Thank you.
vetem vazhdo teuta se e mrekullueshme je dhe e suksesshme ket pergjigje e kie nga kosovat tung dhe te duam shume
War does not determine who is right, it determines who is left.
Krijoni Kontakt