Dakord E Di Qe Ndjenjat Nuk Komandohen Por Sic E Kam Sqaru Dhe Me Lart Ngaqe Sme Ka Qelluar Ta Shof Shoqen Time Me Syrin Tjeter Prandaj...
Nejse Se Ne Jete Ca Nuk Ndodh Ndoshta Mund Te Me Ndodhe Me Vone...
Pershendetje Ty...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Po me ka ndodhur. Ne fillim ishim shoke, pothuajse rrinim me ore duke folur dhe duke bere shaka me njeri tjetrin. Pas disa muajsh, behesha xheloze kur ai shikonte nje femer tjeter ose kur bente kastile sikur pelqente nje vajze. Gjithemone me vinte ne prove te shikonte si do reagoja, qe te ishte i sigurt qe e pelqeja gjitheashtu. So pas 4 muajsh beri hapen e pare dhe u lidhem :P, pas nje viti u martuam![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Kjo s'eshte shoqeri, Rexhina, ky eshte flirtim qe zgjati 4 muaj. Pra me teper nje proces njohjes mes dy njerezish. Shoqeri do thote te rrish me nje njeri ca vjete, te jeni thjeshte miq, ai te kete pasur te dashurat e veta, ti te dashurit e tua por qe pastaj ne nje moment te kete lindur nje ndjenje.
Urime per martesen. Eshte gjithmone bukur kur dy njerez gjejne njeri-tjetrin
Sa per temen, po me ka ndodhur dhe jam e mendimit qe dashurite e lindura nga miqesite jane me solidet.
Kam vetem nje limit: qiellin!
ohhh ok atehere sme ka ndodhur![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
edhe mua me ka ndodhur !!! me mire ne fakt te lidhesh me shoqen sepse arrin ta njohesh deri ne nje fare pike !!! nuk e di po per mua eshte me mire te lidhesh me nje shoqe se sa me nje qe sapo e njef !!! po flas gjithmone per lidhje serioze !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Mua nuk me ka ndodhur asnje here, e dini pse sepse asnje here nuk e lashe veten time te keme me teper ndjenja per njeri qe e kisha perpara shok,
te lidhem me dike mua me pelqen te jete i panjohur dikush qe kur ta shikoj per here te pare te me zgjoj ndjenjat e cuditerise te kerkoj brenda syve tij kush eshte?,
kur me shikon per here te pare te ndjeje ndjenjat e mia te zgjohen zemra ime te jete sikur do te hapet nga rrifjet e shpejta qe ben.
trupi im te ngrohet dhe te ftohet njekohesisht
a me kane ndodhur keto? Po dhe jame shume e lumtur qe me ndodhen,![]()
nuk me ka ndodhur,,, por ama as nuk mund te them se te pakten njeher ne jete nuk i kemi pare secilen prej shoqeve si partnere potenciale,,, njohja e mire ben qe ti ta besh apo jo hapin,,, por qe te kete shoqeri qe asnjehere te mos u kete shkuar ne mendje se mund te kene nje lidhje besoj se nuk ka,,, kur jane te lire te dyja palet kuptohet,,, shpresoj qe te mos me ndodh,,, po ne jete gjithcka pritet,,,
.
une kam frike nga gjera te tilla
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
mua personalisht me ka ndodhur por mbasi u lidhem pastaj u prishem tani nuk flasim me goj :P
Krijoni Kontakt