C'farë bëni kur një njeri i afërt (qoftë ky prind, motër, vëlla, burrë, grua, i dashur, e dashur...etj) ju mërzit ?
Si reagoni ndaj tyre?
C'farë bëni kur një njeri i afërt (qoftë ky prind, motër, vëlla, burrë, grua, i dashur, e dashur...etj) ju mërzit ?
Si reagoni ndaj tyre?
Po jane te afert...ne kategorite qe i ke permendur vete, ja thua cope ne sy..."o vella/ moter (ose vedhaa/motree si themi ne nga Vlora) mos me ngre nervat, se juve ju kam per te mi qetesuar....per te mi ngritur kam ato qe nuk me njohin.Postuar më parë nga Veshtrusja
Si thua ti?
Summertime baby!
Varet. Edhe merzia ka nivele te ndryshme.
Ne pergjithesi reagimet jane te qeta.![]()
Leshin, qumeshtin dhe kakardhijat m'i moret, po lekuren s'ua jap. Lekura eshte e imja.
Egersisht,
Delja ®
largohem.. edhe nuk flas deri sa tme kerkojn te falur![]()
gjithmon varet sa sh me kan merzit
Nuk bej gje , vetem jap mendimin tim nese duan te me degjojne ok nese jo i le te bejne cte duan.
Hiq nuk reagoj fare,,,,,vetem i shikoj dhe i le te shprehen deri ne funde,,kur ta mbarojne,iki diku rri vetem dhe qetesohemPostuar më parë nga Veshtrusja
Nese kam dhe eshte e nevojshme te reagoj,se mvarte nga situata,,,,Do ta pres momentin e duhur,,,,
mu me ik zari
kercet debati me llafe
pastaj, nga nje te puthme dhe fillojme prap nga e para![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
si reagon ti patriote?
un reagoj nganjehere me te qara nganjehere me turinj nganjehere me ironi, dhe nganjehere me nervaose te treja ne te njejten kohe :-)
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 10-03-2006 më 11:48
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
I jap nje te bertitur sa ata te struken.
nuk me kujtohet
Krijoni Kontakt