ky eshte lajm kryesor per kosoven
se kosova ska pune tjeter te presi 50 centin e me rradhe 2 lekshin dhe 10 dollarshin
ky eshte lajm kryesor per kosoven
se kosova ska pune tjeter te presi 50 centin e me rradhe 2 lekshin dhe 10 dollarshin
JO SEKS PARA MARTESE
Po tani, cfare epitetesh do t'i hidhni? 50centsh kopili?Jo porsa me informuan ata qe ishin ne koncert se 50cent erdhi,edhepse ne fillim po flitej se ai nuk erdhi fare por e verteta eshte sepse posa i
PO ka ardh ne Koncert Une Jom isha vet Prezent aty ....
kjo eshte genjeshter sepse edhe une kesh prezent kur kendoj dhe e ka kalle te gjith stadiumin . hallall i kofte
Kshu eshte kur e mbivlersoni nje bythzi afrikan.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Për çudi sot më sillej përreth 50 centi. Bleva dy gazeta 2o plus 30=50 cent. Në gazetë pashë reklamën e koncerit 50 cent, diku pashë edhe lojën shpërblyese me telefon 50 cent. Pagova një makiato, 50 cent. Hëngra një byrek 50 cent, e më së paku isha i interesuar të shkoj në stadion pë koncertin 5o cent.
Apollon, i modh je apollon. Ke thyer nje nga rregullat e forumit - shprehje pikepamjesh raciste. Per mendimin tim, edhe ate pike qe ke te ta hiqnin fare...
50 cent eshte me kancer? I urojme sherim te shpejte...Në gazetë pashë reklamën e koncerit 50 cent
Shpello, te kam thene se ti je shume e keqinformuar. Ata dezinformatoret tuaj po te sjellin informacione te rrejshme ne biren e minit. Dil nga biruca dhe shikoje realitetin me syte tu e mos shpif se nuk u beson askush perrallezave tua te uleta.
p.s. Mbylleni kete teme se eshte e tera nje genjeshter e kesaj shpelles, si te gjitha genjeshtrat tjera me te cilat po le nam ne kete forum!
Krijoni Kontakt