Ti o puthesh ne pishine apo lum, ose hic fare.Kesaj i thone te gjithe perveē meje
Gjithsesi ore forumiste, ka ardhur koha per ndryshim, lereni seksin ne dete se na e shpifet. me mall te shkosh me familjen atje, se sheh cifte cifte qe duke ber seks ne dete, thua se ska hotele. U bene zorragjinjt te bejn seks si fokat.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Qe 13-14vj ne nje dhome moteli![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Puthjen e Parė E kam Dhėnė Kur ėshtė ĒLiruar Kosova( Kuptohet Me Kosovare ) Vendi Qė E Kam Dhėnė Ka Qėnė Nė RRugė
Ehh Mė Kujtohet Shum Mirė Edhe E Rikujtoj Dhe e Rishojoj Sa Hėrė Vete Nė Kosovė.
TRoPoJaN4EVeR
Puthjen e pare e kam dhene ne nje kafe ne separe,ishte nje vajze me eksperienc po valla edhe frymen ma ndali ashtu duke mos e pritur,me te vertet ka qene nje puthje fantastike sa her qe e kujtoj ma ka endja.
hahha per puthjen e pare kur kam qen 13 viet bile plot her aty kam pythyr hala me vjen te qesh nuk dinimhhahahah
po edhe e pret pse jo...nejse ajo varet me shum se ne c'moshe e ke dhene..sepse aty kuptohet pastaj sesa eksperiece ke patur...te shohesh keta kalamajte e tetvjecares apo edhe ata ne vit te pare...te thajne sot...jo me gjuhe po mos ta heqin fare gjuhen dhe buzet nga vendi....lol...un kam qene ne vit te pare...ka qene nje puthje shum kalimtare sepse e kam dhene te dera e shtepise....ndaj nuk e di ne quhet tamam tamam puthje..thjesht nje puthje ne buze po zere se ishte ne faqe...ndersa puthjen e vertet e kam dhene edhe marre ne vit te dyte ne nje bar...ambjent i lezetshem por un isha shum ne siklet dhe kuptohet...nuk dija te puthja...![]()
Ate po them qe me evoluimin e koherave edhe njerezit jane bere me te guximshem....megjithate un kur isha ne vit te pare nuk ua kaloj kurre ketyre qe jane tani ne vit te pare...se jane mese te informuar...pastaj viti i pare i imi nuk ka qene shum larg o xfiles...behet fjale per kater vjet me pare dmth 2004..nuk jemi larg shume...lol
Krijoni Kontakt