Nese mund te quhet puthje qe 12 vjec atehere ka qene e para dhe nese them ate qe kam ndier vertet te lagesht (keshtu kisha degjuar per puthjen) kam qene 16 vjec.
Nese mund te quhet puthje qe 12 vjec atehere ka qene e para dhe nese them ate qe kam ndier vertet te lagesht (keshtu kisha degjuar per puthjen) kam qene 16 vjec.
skerdigodo@hotmail.com
Isha 15 vjec ishte nga tetova vajza shume bukur mezi u ba terr e u lodhem duke vrapuar ne akull me ski qizme.
nje puthje e hidhur te cilene dhe e urrej ka ndodh me nje vajz ne vitin qe eshte termet ketu ne Gjilan me saktesisht pasi qe eshte drill toka ne gjilan ne veren e ketij viti me duket se ne qeroshr ose korrik ku edhe sa here e shikoj ate vend e urej por s'mund te largohem nga ky vend ku edhe personin qe e kam puth e shoh pa dashje qdo here, mirepo puthjen e dyt ka ndodh ne nje mbremje te 21 qeroshirt me duket e vitit 2008, tani i bera 22 vjet edhe e pres puthjen e vertet qe do ta mbaj perjete....
Ēdo gjė, ka njė arsye.
puthja e pare ka qene 17 vjec me te dashuren e pare dhe me eshe dukur e lagesht![]()
Puthjen time te pare e dhashe kur isha 12 vjeēe ,Ishim ne rrugicat e kalase ( Elb)
Kam qene shume i ri,por e mbaj mend shume mire,ate person e kam pare mbas shume kohesh,kish ndryshuar shume.
14 vjec ne klase te tete .ngeli vetem ne nje puthje .
pas kaq vjetesh u lidha nepermjet facebookut me personin ne fjale dhe per cudi nuk e kish harruar , me tha qe isha dashuria e pare per te dhe qe sdo me harronte kurre.
puthja e par ishte me Ksanthin
14 vjec ishim
Krijoni Kontakt