puthja e pare 19 ne nje lokal .....s'ishte ashu si e kisha imagjinuar ne ato momenet , por mbresat e la me vone tek une
puthja e pare 19 ne nje lokal .....s'ishte ashu si e kisha imagjinuar ne ato momenet , por mbresat e la me vone tek une
Puthja e pare me ka ber te ndihe,uu sikur po fluturoj ne qjellin e hapur edi qe ishte dimer ate vit ishte viti 2004 puthja e pare eeeeeeeee.....
ne moshen 15 vjece me nje vajze 2 apo 3 vjet me te madhe se une,,,,ma futi gjuhen me pat kope...por ja mora doren shepjt edhe une.
Puthjen e pare ma kane vjedh....e pastaj ja ktheva dhe une..vazhdoj te jem me ate person edhe sot..
![]()
Puthja e pare: me nje grua te martuar, une isha gjimnazist, ajo ishte rreth 25. Lidhja e ndaluar e beri ate pythje akoma me emocionuese.
Per te ishte normale, ndersa per mua ishte lajm per ne faqen e pare te gazetes "la corriere della sera".
Mbase me pelqejne vajzat me eksperience.
17 vjec ne shkolle mo vlla!!!!!!!
Mu afrua nje grua kur isha 5 vjeq dhe aq i bukur isha me puthi ne goje!!!!
Ishte ajo e para puthje![]()
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Kan kaluar ca vite nga puthje pare , kam qen 17 apo 18 se mbaj mend ama do doja mos e kisha dhen kurr , te pakten jo atij qe ja dhash ...
puthjen e pare e dhashe pak pa mbush 13 vjec, isha rruges kur shof qe po kalonte dhe dashnorja, ajo ishte nje vit ma e madhe, por ajo me mesoi mua, me mesoi edhe si te eci rruges me te, nejse kur po kalonte rruges afer shpise se xhaxhait aty ishte nje kavalet bari, dhe u afrova dhe e putha me zor, dhe se cme kapi edhe i ndjenje, dhe e mora po ashtu me zor, e cova te kavaleti, pastaj nuk kishte deshir te luante nga vendi, dhe si perfundim, me kishte pa nusja axhes, dhe e moren vesh dhe te shpise, aty hengra nje te rrahun vence, se pse ishte vajza e dajes se komshijes. ajo dite ishte fantastike sepse ibera te gjitha bashk, por u pendova qe e lashe dhe gjeta tjetren mbas 2 javesh. kam qen pimp une ne ate kohe.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Nje ne tetvjecare... Nje ne gjimnaz... Nje ne shkolle te larte... Dhe nje ne pune...
Take e look to the sky just before you die...
Krijoni Kontakt