Taktike hilacake.Ndarjet nuk me pelqejne perderisa e ke dashur dikur shume mire mund te jesh edhe shok,por vetem shok ama asgje me teper,por qe te kesh kete lloj koncepti duhet fisnikeri dhe korrektesi gje qe shume njerezve i mungon.
rendesi ka nese ke ndjenja per ste person,se mbase ky qe keni pasur mund te jete me imire se ai qe do te gezoni ne te ardhmenl. por nese ndjenjat nuk jane me aty normale qe pergjigjja eshte negative.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Me mir nje ish se nje hiē...
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
lol
po kot nuk thot qe djemt jeni te gjith njesoj
shkurt ne greqisht ju thon "sekalam" (lexoje mbrapsh po deshe)
kete sta thash ty personalisht
po nuk luhet me ndjenjat e nje femre lol
ne rradh te pare mendoni se e ju nga nje femer keni dale
nese talleni me nje femer esht sikur te talleni me ate qe ju ka bere koken
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
o Teo, o aman .. per emer te zotit, ketu para forumit, sa lidhje ke patur ti ne jeten tende qe gjykon keshtu??? une ve bast se jo me shume se 3 lidhje ajde kater bashke me ate te kopshtit.
lus moderatoren time te preferuar, Dianen, mos ma fshije kete shkrim, ne fund te fundit, per hir/zhvillim te debatit pyes...
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Kam marre telefonate mbas dhjete vitesh te me kerkoje te falur ish i dashuri dhe me pyeti a do ta konsideroje ribashkimin sikur te ishe e lire . I thashe jo per mua s'ka kurre kthim mbapa. S'ka besim s'ka asgje.
E cuditshme!Kaq te eger jemi ne shqiptaret?
Po lexoja disa pergjigje ktu dhe pash qe shum veta thone se nuk do ta falnin kurr ish-in...
Jeta eshte shum e shkurter per te mbajtur meri dhe inate te thella..
Pergjigja ime do ishte qe nese vertet ndjenja ime per ate njeri nuk ishte shuar, do ta falja dhe do ndihesha shum e lumtur qe na u dha shansi ti japim jete prap asaj lidhjeje.
E kam bere nje gje te tille dhe do ta beja prap nese do e ndjeja te arsyeshme.
Varet nga personi. Une jam tolerante, e duruar dhe di te fal shume. Fakti qe te kam lene vjen jo si pasoje e nje fjale, apo gabimi, por shume gabimeve te perseritura dhe pas shume premtimeve per ndryshim.
Ripropozimi dhe pranimi eshte kthim mbrapsht ne ate realitet qe dikur refuzova. Nuk ja vlen per mua.
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt