Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 64

Tema: Ripropozimi!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga theodora* Lexo Postimin
    shiko tani
    un di nje llaf te urte qe thote: "ujku qimen e nderon por zakonin se harron"
    keshtu qe ki shum kujdes se ate gabim qe beri qe u ndate (arsyen e ndarjes demek) do e beje prape 99%

pershendetje
    kshu eshte kur ju seksi i brishte nga krahasoni gjithmone me derra me ujqer me qene e ku e di une cfare !!! po fajin e kemi ne qe iua kthejme me te mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    kshu eshte kur ju seksi i brishte nga krahasoni gjithmone me derra me ujqer me qene e ku e di une cfare !!! po fajin e kemi ne qe iua kthejme me te mire !!!
    jO MORE SAS SE DHE JU BEHENI NDONJEHERE AQ TE PAFALSHEM ,SAQE NUK DI SE SI TE SILLESH .
    UNE THEM AJO QE IKEN ,IKEN NUK ECI ,NUK KA PSE TE KTHEHET ME MBRAPA .
    UNE KESHTU MENDOJ ,SEPSE U NDAME KA ARSYJE APO JO ?
    sBESOJ SE PER HERE TE DYTE APO TE TRETE DO JETE NDRYSHE

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    jO MORE SAS SE DHE JU BEHENI NDONJEHERE AQ TE PAFALSHEM ,SAQE NUK DI SE SI TE SILLESH .
    UNE THEM AJO QE IKEN ,IKEN NUK ECI ,NUK KA PSE TE KTHEHET ME MBRAPA .
    UNE KESHTU MENDOJ ,SEPSE U NDAME KA ARSYJE APO JO ?
    sBESOJ SE PER HERE TE DYTE APO TE TRETE DO JETE NDRYSHE
    e di moj e di qe behemi ndonjehere te pafalshem !!! po ktu shumica sikur vazhdon per biologji sikur studiojne kafshet jo njerzit !!! ashtu sic ka meshkuj te pafalshem ashtu edhe femrat !!! megjithate ka shume arsye ne kete bote qe nje ish lidhje te behet prape lidhje !!!

e di moj e di qe behemi ndonjehere te pafalshem !!! po ktu shumica sikur vazhdon per biologji sikur studiojne kafshet jo njerzit !!! ashtu sic ka meshkuj te pafalshem ashtu edhe femrat !!! megjithate ka shume arsye ne kete bote qe nje ish lidhje te behet prape lidhje !!!

Mos u ndje kaq i ofenduar ti SaS, se tek e fundit shprehja qendron te thuhet si per djem dhe per vajza, dhe studimet e shkencave i kan ber ata te paret tane qe kan then shprehjen e jo ne qe thjesht e perdorim atje ku duhet. Ashtu si ka djem te keqinj ka dhe vajza, sikunder ka dhe te mire nga te dyja gjinite, asnje nuk eshte perfekt ... asnjeher ... thjesht i "pershtatemi" mangesive te njeri- tjetrit ne nje lidhje ... si i thon popullorshe: gjen tenxherja kapakun.

ps: mos te te ngelet qefi tani se kaluam nga kafshet te sendet

Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Mos u ndje kaq i ofenduar ti SaS, se tek e fundit shprehja qendron te thuhet si per djem dhe per vajza, dhe studimet e shkencave i kan ber ata te paret tane qe kan then shprehjen e jo ne qe thjesht e perdorim atje ku duhet. Ashtu si ka djem te keqinj ka dhe vajza, sikunder ka dhe te mire nga te dyja gjinite, asnje nuk eshte perfekt ... asnjeher ... thjesht i "pershtatemi" mangesive te njeri- tjetrit ne nje lidhje ... si i thon popullorshe: gjen tenxherja kapakun.

ps: mos te te ngelet qefi tani se kaluam nga kafshet te sendet
    angel kur ju themi femrave curva ofendohet gjinia femerore ??? joooo :P

ashtu ofendohemi edhe ne gjinia mashkullore kur na thoni qen derra ujqer !!!

nuk e marr personale aspak thjesht me vjen cudi me ju femrat !!! ndonjehere edhe gjynaf

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Xhami po u thye njehere s'ja vlene te ngjitet prape.Eshte e thjeshte gje nje xhame te ri dhe me te mire Jeta vazhdon....
    Without deviation from the norm, progress is not possible

angel kur ju themi femrave curva ofendohet gjinia femerore ??? joooo :P
    Epo tek e fundit ti apo dikush tjeter keni arsyet tuaja qe i quani te tilla, ashtu sikurse vajzat kan te vetat ... kshuqe kujt i djeg le ta mbaje ... se nuk te therret njeri as qen as derr as rukve apo ku ta di un se ca tjeter, nqs nuk ka nje arsye.

i/e regjistruar Maska e al_boy7
    Anėtarėsuar
    17-06-2007
    Postime
    35
    Si i behet qe pas ndarjes se pare kane ardhur ne jete femije me dike tjeter?
    A ja vlejne diamantet me ngjyre pink, blu ose ngjyre mellage apo premtime per dashuri te perjetshme?
    duhen sqaruar disa rrethana persa i perket kesaj teme

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    po jo more jooooooooooo
    fajin e kemi ne femrat qe ju sillemi mire e ju perkedhelim e ja u falim gabimeeeeeeeet.
    se po te ishte per ju tani do ishin te gjith motra e vellezer e baballare
    lere aman
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Te gjithe e kemi provuar ndarjen, si do ndiheshit dhe si do vepronit ju nqs ex-i juaj nje dite si gjithe te tjerat ju ulet ne gjunje jo vetem per tu kerkuar falje, por me nje unaze ne dore, duke ju kerkuar qe ti vini kryqin cdo gjeje te shkuar, dhe te kaloni pjesen e jetes qe ju ka ngelur bashke?

hmmmmmmmmmm mbase per momentin do te kishte nje dileme por jam i mendimit Te Shkuara Te Harruara
    Ere mire mire

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •