Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64

Tema: Ripropozimi!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Do e ngrija njer se ashtu ne gjunj sdo e shifja dote ne sy
    E me pase tek e tek e tek te tera arsyet pse ai eshte jashte jetes time(ai i di shume mire e ska cte kundershtoj)
    Nje unaze nuk mund ti veri kryqin bemave te tij ne te kaluaren ,apo te sheroj lendimin qe me ka sjell .
    ANGEL SE MOS TE GENJEN MENDJA MOJ SE MUND TE JET DHE DIAMANT_PINK GURI I UNAZES:P
    URIME PER TEMEN
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anėtarėsuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Te zvarritet sa te doje, po i djege njehere urat me mua, ne 1000 vjet s'i nderton me, e kjo per vete faktin qe une nje njeri e heq nga jeta vetem per ndonje arsye te rende. Jeta eshte teper e shkurter ta konsumosh me nje njeri qe ka predispozita te te lendoje.
    C'eshte kjo puna e unazes pastaj?Mbas nje krize aq te thelle te kalosh ne fejese?Hajde budallik, hajde.

Cdo gje qe do thoja esht ktu brenda pervec faktit se edhe sikur te mendosh qe duhet ta falesh por je ne dyshim se neser pasneser mund te ndodhe qe te te gaboje serish dhe kjo esht e papranushme.
    Un personalisht sdo e pranoja per asnje motiv ne bote sepse nese un e kam heq nga jeta ime do e kem duruar der ne piken e fundit,der aty ku nuk mban me pilafi uje.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Do merrja unazen dhe do i thosha "nuk ta fal".....lol (shaka)

Teme interesante...

Une do te pergjigjesha ne kete menyre Angel_j

Nje veprim i tille nga ana e tij tregon dashurine dhe pendimin per dicka qe ka humbur si edhe deshiren e tij per te kaluar pjesen e jetes me personin qe do!
    Ne keto raste ulja ne gjunje eshte ndjenje e sinqerte dhe e paster...
    Pikerisht ketu pyetet zemra dhe nuk mund te marresh mendimin e askujt...
    Nqs zemra e do, atehere edhe personi tjeter mund te ulet ne gjunje,pasi nuk eshte ulje te falesh!
    Dashuria eshte thesari me i cmuar i ndjenjave!
    Shume e sakte!!! Nqs ende e doate njeri do te ishte nje budallallik te mos ta falje,dashuria njeher vjen e jemi nje shanc vetes per te dashuruar qe jeta te te buzeqesh.te gjithe gabojme,e me pas pendohemi e nqs nuk do te kishte njeres qe te na falnin e te na hapnin dyer e shpirtit te tyre ateher i bie qe te jemi te vetem e te braktisur nga gjithe bota.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Te gjithe e kemi provuar ndarjen, si do ndiheshit dhe si do vepronit ju nqs ex-i juaj nje dite si gjithe te tjerat ju ulet ne gjunje jo vetem per tu kerkuar falje, por me nje unaze ne dore, duke ju kerkuar qe ti vini kryqin cdo gjeje te shkuar, dhe te kaloni pjesen e jetes qe ju ka ngelur bashke?
    Kot kot ndet ulet ne gjuj ndet qan ndet ples....i kam dhen afate .
    kur asht von asht von ! me erdhi qudi si lotet me sme benin pershtypje e tani mendoj sa her une kam qa ....pse ai skishte ndjenja ????? qudi
    rroft ndarja dhe i qe filloi i pari se kish telashe ndarja se edhe miqt ndahen ........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga angel_ j Lexo Postimin
    Te gjithe e kemi provuar ndarjen, si do ndiheshit dhe si do vepronit ju nqs ex-i juaj nje dite si gjithe te tjerat ju ulet ne gjunje jo vetem per tu kerkuar falje, por me nje unaze ne dore, duke ju kerkuar qe ti vini kryqin cdo gjeje te shkuar, dhe te kaloni pjesen e jetes qe ju ka ngelur bashke?
    E dashur!
    Je e lire perpara diellit te dites, e lire perpara yjeve te nates. Je e lire kur nuk ka as diell, as hene e as yje. Je e lire te jesh skllave e se shkuares e ta duash ate.
    Une jam skllav i personit qe dashuroj, sepse e dashuroj. Ti nuk mund te jesh skllave e nje dashurie qe nuk mundi te jetonte, sepse nuk ishte dashuri.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    ANGEL SE MOS TE GENJEN MENDJA MOJ SE MUND TE JET DHE DIAMANT_PINK GURI I UNAZES
    Bebi, nqs do e kishte zgjedhur ate unaze ateher edhe mbase i thoja "PO"

Citim Postuar mė parė nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    Ti nuk mund te jesh skllave e nje dashurie qe nuk mundi te jetonte, sepse nuk ishte dashuri.
    E te njejtit mendim ... dicka qe e ke len te ike nga duart, mos e kerko te kthehet mbrapa, se njerezit nuk ndryshojne sa hap e mbyll syte, dhe per me teper qe nje lidhje e tille duke pasur nje fillim te deshtuar, asnjeher nuk ka per te pasur jete.

ps: po pse e nderruat titullin e temes ju njeher ... nuk ju duket se tingellon shum i perbashket me disa tema te trajtuara me pare?!

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Nuk do e pranoja sepse perderisa esht ish ngelet ish dhe i perket se shkuares jo me unaz te vij po dhe me anije kozmike nuk do e pranoja .Propozimi vlen ateher kur je i lidhur dhe jo kur je ish..

Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    edhe nga taraca te ma thoshte dhe pastaj te me thoshte se do hidhej,nuk pranoja.exi eshte ex.
    LoL, jam e te njejtit mendim. Nje dashuri e humbur nuk rikthehet me.
    "The key to happiness is having dreams... The key to success is making dreams come true."

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    per gjerisa angel j ka hap temen dmth se po e mendon akoma propozimin
    kjo varet tek aresyet e ndarjes, dhe varet me shume tek ajo qe ti ndien per te.

un personalisht nje ex ngelet nje ex dhe no way qe te jete dicka si me pare...............por po qe se me ofron nje unaz diamanti shume te shtrenjte, do i thosha po,pastaj jo dhe ma ka humb unaza D::: jok
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ex ngelet gjithmone ex.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •