Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 107
    i/e regjistruar Maska e kingune
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Vendndodhja
    n'labirint
    Postime
    7
    ndoshta keni me thon: po bjen ne kundershtim me vetvete: niher po thom me u dashuru ne gjdogje te gjall mandej me gjet ni f/m.
    ama qe pse e thash: ni njeri qe ka provu heroin fshtir se ka me mujt mu dashuru perniher ne krejt cka osht e gjall - duhet me ja nis niher ne ni person, qe me pa sa mir osht - e me ket shkendi ndoshta edhe ndezet ajo flaka qe duhet.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Ēfarė i shtyn tė rinjtė e sotėm qė tė bien nė kthetrat e drogės?

Kesaj pyetjeje asnjehere nuk kam mundur ti pergjigjem.
    Perse te rinjte hedhin ne plehra jeten e tyre dhe helmojne trupin me lende narkotike?
    Ku qendron kenqesia ?Perse ju pelqen te vuajne ?Cfare i shtyn drejt asaj rruge?

Disa thone se shume njerez kane karakter te dobet dhe bien me shpejt pre e abuzuesve.Disa thone se ashtu harrojne problemet ,etj.....

Ju si mendoni????

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Nje jete kemi. Se dije pse nuk e kalojme per te mire.
    Rregullat jane. Duje te afermin tened, pastroju, ushqeju ne menyre te rregullt.
    Dhe nje mos te harrojme DUJE DHE FALENDEROJE ZOTIN QE TE KA SJELL NE KETE JETE.
    KESHTU NUK GABON NJERI.
    PO .... FATET E NJEREZVE.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    C'fare i shtyn te rejat/ te rinjte te bien ne kthetrat e droges?

e njejta qe i shtyne te bien ne kthetrat e duhanit... identike.
    ata qe fillojne duhanin ne moshe te re jane njerez me karakter te dobet.
    dmth nqs ne nje shoqeri jane 5 vete dhe 4 qe pijne duhan, ai i 5-ti fillon duhanin per t'u mos dukur i shkeputur nga grupi.... pra karakter i dobet.
    e njejta gje ndodhe me drogen.

pastaj jane edhe ato individet qe e bejne te paret, per t'u dukur si tipa "wild". gjoja sikur po bejne ndonje gje te madhe...
    Vasudhaiva Kutumbakam

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Zhgenjimi dhe deshtimi eshte qe i shtyn.Sigurisht qe jane shume edhe te suksesshmit,por ne kete rast,eshte frika e renies ne deshtim.Ne te gjithe rastet,nje karakter i dobet,ndikon teper negativisht.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Perse te rinjte hedhin ne plehra jeten e tyre dhe helmojne trupin me lende narkotike?

Disa thone se shume njerez kane karakter te dobet dhe bien me shpejt pre e abuzuesve.Disa thone se ashtu harrojne problemet ,etj.....

Ju si mendoni????
    mendimi personal mbi kete ceshtje eshte , depresioni faktori nr1
    pa siguria,dhe falimentimi ne objektiva plus stresi qe sjelle kapitalizmi dhe perballja me jeten ..keto jan rethanat qe shtyn te rrinjte te drogohen.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin

Ju si mendoni????
    Ciao,, ndodh per arsye te ndrushme,, dhe shum her nuk ka lidhje me karakterin e dobet,, por nga rrethanat,nga situatat qe i krijohen ne aspekte te ndryshme te jetes,, po te duash te trregoj historin e nji shokut tim se si u be perdordorues i droges,,tani ka kater vjet qe nuk perdor me dhe eshte mir,,me ndimet e te gjith ne shokve qe i donim te miren,,arritem ta nxjerrim nga ky realitet i erret i ksaj jete,,

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga fabioanna Lexo Postimin
    mirdita,, , te biesh ne kthetrat e duhenit zdo te thot te kesh karakter te dobet,, un e pi duhanin dhe kam karakter te fort,, pastaj duhani dhe droga ja dy gjera krejt te ndryshme,,,
    kush te tha qe duhani dhe droga jane dy gjera te ndryshme????
    te dy krijojne vartesi. te dy jane te demshem.
    ndryshimi eshte vetem madhesia e demit qe shkaktohet dhe ēmimi...
    duhani droge eshte. droge e legalizuar.

nje pyetje: kur e ke filluar duhainin dhe pse????
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e fabioanna
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Postime
    64
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    kush te tha qe duhani dhe droga jane dy gjera te ndryshme????
    te dy krijojne vartesi. te dy jane te demshem.
    ndryshimi eshte vetem madhesia e demit qe shkaktohet dhe ēmimi...
    duhani droge eshte. droge e legalizuar.

nje pyetje: kur e ke filluar duhainin dhe pse????
    OK te dy krijojn vartesi,,por po te shikojm demet jan te ndryshme,, psh, un sot du te pi 5 cigare,dhe pi 5 cigare,,por po te perdoresh drogen nuk mund te thuash sot jo nuk pi drog,, droga ka nji vartesi pothujse 90% me te madhe e me te rend se duhani,, un kam qe ne 97 qe fillova te pi duhanin,dhe arsyja qe fillova te cigaren ishte vllai im 24 vjec qe vdiq naten e viti ri ne milano,,kur ishim bashk me thoshte nize nji me lalin tat,mu bo fiksim ky kujtim dhe fillova cigaren,,,
    JETA MIZUROET NGA VEPRAT,DHE JO NGA DITET.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga fabioanna Lexo Postimin
    OK te dy krijojn vartesi,,por po te shikojm demet jan te ndryshme,, psh, un sot du te pi 5 cigare,dhe pi 5 cigare,,por po te perdoresh drogen nuk mund te thuash sot jo nuk pi drog,, droga ka nji vartesi pothujse 90% me te madhe e me te rend se duhani,, un kam qe ne 97 qe fillova te pi duhanin,dhe arsyja qe fillova te cigaren ishte vllai im 24 vjec qe vdiq naten e viti ri ne milano,,kur ishim bashk me thoshte nize nji me lalin tat,mu bo fiksim ky kujtim dhe fillova cigaren,,,
    me vjen keq qe paske nje histori te dhimbshme ne lidhje me fillimin e duhanit...
    sdq eshte fakt qe te rinjte kur e fillojne, e bejne per ato arsyet qe te thashe me lart.
    ose per t'u dukur tipa snob ose per te mos mbetur jashte shoqerise nese te gjithe e pijne...

sa per vartesine:
    e di ti qe vartesia qe krijon duhani eshte shume me e madhe se ajo qe krijon mariuana????
    ti pi 5 cigare ēdo dite. e ke te veshtire te rrish 2-3 dite pa pire asnje.
    per mariuanen eshte ndryshe. krijon shume me pak vartesi...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •