Leje marselo se qo dreq dhe darius te enderrojne.Po kur ti dali endrra me nje kove uje ne surrat do thone cu bera vetes...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sa ju rren menja ju te dyve thuaj. Me ate krah rrini ju mos e nderroni ndonjehere krahun se baheni pis hahahahaha.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GERMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA
Jack_Daniel's ke ne menje ndonje bast meqe ra fjala![]()
Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Hajde bashk.Gjermania nuk kalon turnin...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Italia-Holanda ,Italia do ta mund Holanden...dhe Normal pas ketij deshprimi Holanda do ta urrej veten edhe me shume pasi te pendohet per "nderin" qe ja beri Italis ne grupe.
Po po me kete mendje ecni me presh ne byf se do na e rrihni...
e thash nga Nervoza...Une edhe pse jam Milanist,por nuk do te thot qe e dua dhe e simpatizoj Italin ,perkundrazi e urrej ,kurr nuk i kam pasur ne qejf,sidomos malli me merr ti shof perseri ne te njejtin Hall si ne finalen e vitit 2000 kur jau beri mat ne fund Franca..
Por nje gje me ka nevrikosur mbreme,pse Lejoi Holanda qe te shkoj Italia ne qerekfinale...
Ne futboll existon nje disiplin qe per te fituar duhet te i eliminosh kundershtaret,sepse ne futboll miq nuk ka ,por vetem kundershtar dhe armiq sportiv...
Gulit: Nuk te ofrohet mundesia shpesh qe ti eliminosh ekipet si Franca dhe Italia,keshtu qe Holanda ka bere nje Gabim qe kam Frikė so do ti hakmerret ne Fund..- keto ishin Fjalet e Gulitit
me ka deshpruar Van Basteni![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gatusso : 18-06-2008 mė 13:00
Ēiftet janė interesante dhe ėshtė e vėshtirė tė nxjerrėsh finalistėt.
Kroaci - Turqi
Gjermani - Portugali
Spanjė - Itali
Hollandė - Suedi/Rusi
Pra siē e shikoni ndeshjen mė tė lehtė nė letėr e ka Hollanda dhe me kėtė rast po prenotojmė njė vend pėr nė gjysėm finale.
Ju dojēė apo pepino, mundohuni tė kaloni pastaj ėndėrroni finalen.
Go Netherlands!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt