Une do te thoja Gjermani-Hollande nese nuk takohen rruges, dhe ku sigurisht Gjermani del Kampion Europe!
Une do te thoja Gjermani-Hollande nese nuk takohen rruges, dhe ku sigurisht Gjermani del Kampion Europe!
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Nje korigjim i vogel jack sparrow, eshte euro 2000 dhe jo 2002, nejse nuk ka shum rendesi ajo, edhe une kam deshir qe finalja te jet Italy-France sepse pas asaj finales se viti 2000 kur Franca kishte barazuar ne minutat e fundit dhe me pas fitoi ne vazhdime me at golin e art te Trezegue, pas asja loje kam qar gjat tere nates. Forca Milan, Forca Italy.
Holanda eshte pergatitur per lufte prandaj une kisha thene se do kete te vetmin kundershtar Spanjen.
Finalja ne Vjenė;
Spanjė- Holandė....
Kurse si surprise do te shifnim Kroaci- Turqi....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 17-06-2008 mė 17:18
Dhe menjehere kuptohet se je tifoz i Italis.
Cfare thua ti qe Italia do ta kaloj Holandėn ? Hajde menje hajde. Po Gjermania e kaloj Portugalin dhe prape Kroacinė? Asnjėra nga keto. Favorite jan Portugalia Kroacia Holanda dhe Spanja. Ne finale mund te jet Holanda dhe Portugali harroje italin tende.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Holanda vs Portugalia
Holand, urime parakohe![]()
Italianet duhet te jene te knaqur qe kane Bufonin siportjer dhe se dyti qe e munden Francen se po i dolen perballe holandes do te psesojne disfate 5.0;;;;
Pra per ta gjithqka ka perfunduar, mjafton qe munden francen...ekipin me te dobet ne historine e futbollitnje ZERO !
mendoj se finalja do te jete Gjermani-Hollande, dhe natyrisht Gjermania do te triumfoj!
Be the change you want to see in the world!
Gjermani - Itali them se do jete finalja. Thjesht per faktin qe keto dy ekipe vuajten ne fazen ne grupe, mendoj se kane per te ik deri ne finale.
Krijoni Kontakt