Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ne kontekst pune, ketu ku banoj une s'jane si Ballkanasit ose Euro-Jugoret qe shkarraviten. Te shkarravitesh si ne Shqiperi, kendej i quajne prostituta. Keshtu qe une mundohem qe keto shkarravitjet ti mbaj ne minimum. Sidomos ne pune, lyej e ngjyej duket sikur shkon per te gjuajtur, jo per te punuar e qene njeri serioz.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-11-2007 më 17:25
    Kam vetem nje limit: qiellin!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    ne kontekst pune, ketu ku banoj une s'jane si Ballkanasit ose Euro-Jugoret qe shkarraviten. Te shkarravitesh si ne Shqiperi, kendej i quajne prostituta. Keshtu qe une mundohem qe keto shkarravitjet ti mbaj ne minimum. Sidomos ne pune, lyej e ngjyej duket sikur shkon per te gjuajtur, jo per te punuar e qene njeri serioz.
    Eh ketej ne perendim jetoj dhe une dhe kam pare shume qe shkarraviten dhe e kane inat ti quash prostituta,sepse kujtojne se kane gjak blue(gjak aristokratik).bejne dhe lloj lloj lifting,dhe ju merr fytyra nje shprehje pa shprehje......sikur te jete nje cope akull.si dhe gjoksi prej silikoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-11-2007 më 17:32
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    femrat me pelqejne me pak make up,,, ata qe e rendojne eeeeeeeee duken me keq se ata qe nuk kane vene fare...
    pastaj ka dhe te bukura fare qe jane natyrale por qe dhe me pak make up behen,,, te parezistueshme....
    .....................................

Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Nje pyetje per djemte
    Pelqeni qe e dashura juaj te bej nje make-up te rende,normal,apo hic fare??
    Nje pyetje per gocat
    Pelqeni nje te dashur qe i kushton vemendje fytyres dhe lekures se saj ,apo qe nuk tregon kujdes te vecanten per fytyren dhe lekuren ?
    Ju ftoj te gjithve te flasim per kete gje

Zakonisht bej make up gjithmon duke anuar me shum nga natyralja ... ne pergjithesi vetem lapsin e syve dhe rimelin perdor ... fiksimi im jan parfumet me shum se cdo gje tjeter, meqe ra fjala dy te preferuarit e mi jan
    Pierre Cardin- Bleu Marine dhe Gucci- Envy Me

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Gjeja e vetme qe kam besdi tek i dashuri im, apo te cdo mashkull tjeter eshte mjekra... se duroj dot idene qe kur te te afrohet ai njeri per te te puthur, ose anasjelltash, do cpohesh.
    Sa per lekuren dhe po nuk arriti te kujdeset vet do e ndihmoj une, sepse tek e fundit eshte mashkull, e meshkujt ne pergjithesi jane pak te shkujdesur per keto gjera, pasi u pelqen gjumi, etj.
    parfumi dhe antidjersa medoj se si te meshkujt edhe te femrat duhet te jete i pandare, arsyet i kuptoni vet.
    Sa per femrat, ketu ne shqiperi e kane te zakonshme qe te bombardohen nga fytyra para se te dalin nga shpia ne mengjes. e kur vjen darka rrijne cjerrin syte e lekuren per te hequr tualetin. ose anasjelltas tualeti i perdorur ne mengjes, me ate te perdorur ne darke ne pub, ska asnje lloj ndryshimi. ej po perfitoj nga rasti per te permendur edhe veshjet skandaloze qe veshin:
    -mini ne te ftohte e qe ne pik te mengjesit, i'm sorry boys, por i bie te marr nje kuverte me vete pastaj per ne shkolle:P.
    -takat e larta me rruget e shqiperise, qe te dalin kembet vendit te hecesh 10min.
    shume shkurt, veshja shqiptare eshte ekuivalente me veshjen e prostitutave jasht... sorry girls!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

e dashuraime te bej nje make-up normal

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Si vishesh ti P-Farm?
    Per ne shkolle dhe per gjate dites, xhinse, golf (se ben ftohte, edhe une jam si mace:P) dhe kepuce si tip atletesh, ose thjesht atlete. veshje teper teper te thjeshte, sepse nuk e vras shume trurin per opinionin e te tjereve qe sme njohin, e mund te me gjykojne nga aparenca.
    Kur dal per pub, ose per darke vishem me taka, etj, por prap ka plot raste qe vishem me ndonje gje shume te thjeshte, qe te ndjehem rehat, e jo te rri si ne gjemba.

sa per tualetin, me pelqen i lehte, zakonisht perdor kafe dhe nuancat e saj ne zbehje. laps edhe rimel po kuptohet. sa per buzet ndonje lipstik me nuance te rozes, ose edhe thjesht transparent, ose labelo.
    Me pak fjale Apollyon se vras shume trurin per aparencen, ne jeten e perditshme, mjafton te ndjehem rehat me veten.
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mendoj se gjithmon nje femer ka nevoj per nje make up normal ,kjo e ben te jete me femer
    nje rimel te lehte ne sy,nje lip gloss natyral ,nje arome(parfum) te kendshem,thonj te mirembajtur e me shkelqim te lehte e ben me sensuale...Jam kunder perdorimit te kremrave_puder ne gocat ,me shum kremrat vlejn per moshat me te ritura
    E njejta gje vlen dhe per meshkujt duhet nje kujdes i vazhdushem per te pasur nje fytyre femerore(te bute e te lemuar) Mjerkra e vogel e mirembajtur me pelqen shume i ben me ndjelles.Gjithashtu dhe per duart nje mashkull duhet te tregoj kujdes te vecante per ti pasur gjithmon te buta ,mendoj se qe ke duart e nje mashkulli duket kujdesi dhe higjena qe ai perdore.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    mua me pelqejn te gjitha llojet e femrave si me make-up ashtu ene ato natyralet.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Se dua Fare Te Bej Make-Up E Dua Natyrale Sic E Ka Ber Nena E Vet.
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Perfundoi gjykimi në Hagë i Limajt, Balajt dhe Musliut
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 470
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 18:56
  2. Kandidatja për në gjykatën e lartë, dyshime për lidhje kriminale
    Nga shkodra13 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 09:47
  3. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  4. Kur'ani fisnik sfidë dhe mrekulli
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-07-2004, 20:23
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •