Per mendimin tim, te jen topless vetem ne ato pishina ose vende te caktuara. Sikur s'ka lezet topless gjithanej, me kalamoj te vegjel, pleq, familiar etj.
Ne fakt ka topless qe dalin ne plazh dhe nuk jane aspak kurva,siē ka dhe nga ato qe vishen me ferexhe dhe ja vene briret te shoqit me rastin me te pare........mendojini pak me thelle kto gjona.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Sme duket gje e bukur gjithsesi, un mund te shkoj me familjen ne pishine, me plakun plaken etj etj.. plaku im 70 vjec sdo rrije te shofi gjoksin e gocave te huja, eshte cike gje e keqe..
Kam mentalitet te mbyllur e di, por skam ca bej, ne kte menyre jam rrit, smund te perparoj ne kte gjera, jo se smundem, Por sdua.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po ktu already kam dale, s'i keni pa ju?
ne mos Top-Les(h), vetem kokrra s'ju duket prej gjoksit,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Pjesa e postimit qe ti ke bere copy nga parafolesi jot, ishte nje pjese e shkrimit tim, te ftoj ta lexosh te gjithe postimin qe nga fillimi, e pastaj te vish te me thuash mua per ndrydhje ndjenjash...
Forumi seshte reliteti qe jetohet, eshte vetem nje realitet virtual, i cili nuk te le hapesire ti gjykosh njerezit...
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Ke te drejte! ne pergjithesi shumica e meshkujve shqiptare kane kete mentalitet dhe menyre llogjikimi per gjera te tilla, dhe kjo sdo te thote qe e keni gabim... per kohen qe jetojme nje llogjikim i atille eshte mese i drejte. Edhe une kam prinder e prap kur vishem ndonje here per te dal me ndonje fund ca si te shkurter, me duket vetja si jo mire... seshte se prinderit e mi do me ndalojne, por thjesht eshte mentaliteti, edhe respekti per ta
Edhe bejn mire, sepse pastaj do quhej degjenerim.
Do dilnim neper shtepi lakuriq zot na ruj.. Jan gjera qe sduhet te behen.. jam kundra ksaj gjeje qe te dalin femrat ne topless ne cdo vend.. duhet te kete vende apostafat per te tille njerez qe kan deshire te bejn plazh nudo, le te marrin nje cep te tyrin edhe te rrine per qejf.
Ndoshta i vizitoj ndonjeher... lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kete po them edhe une, kam qe kur eshte hap tema, po keta smarrin vesh me argumenta, e rrijne e kapen mbas nje fjale. Ndahen gjerat, ai qe do ta bej, ka vendin e vet ku mund te plotesoje deshiren ose nevojne e tij/saj, dhe ne kete menyre ruan edukimin familjar te femijeve, qe te mos shkoje ne degradim.
E kane provuar te tjere para nesh, qe njeriun po e ndalove, dhe po i shtype deshirat e veta, do shkoje kundra gjithmon deri sa ta arrije ta realizoje ate qe do.
Njeriu ben gjithmon ate qe i thone mos e be![]()
as qe diskutohet.Njeriu ben gjithmon ate qe i thone mos e be
E kemi ne gjak kte gje, sa me shum te na ndalojne, aq me shume na kap kurioziteti.
ps: Postime te bukura P-Farm
Krijoni Kontakt