Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

ZANIT mikut tim fisnik!!!

Po i nderuar ZANI, unë e kam shkruar dhe bile i kam vënë titullin "Mosha e çdo zemre". Kur vendosa vargjet që ti i shkruan më lart, më kërkuan Redoni dhe Bledari që jo vetëm Morena Reka por edhe ata të këndonin ndonji strofë dhe unë u shkrova vargjet e mëposhtëme:
    Ju mjaftoj veç një fjalë
    n'atë vite!
    Falët jetën ju!
    Kishit moshën tonë!
    Dhe në gjurmët e saja
    brezat rriten!
    Gjaku që u derdh është betimi i jonë!...etj.
    Kënga morri vendin e parë nga juritë e rrethet, por Juria Qëndrore që manipulonte dhe vendoste për gjithshka e kaloj këngën time me muzikë të Pirro Cakos dhe me interpretim të Morenës, Redonit dhe Bledar Sejkos në vend të dytë!

Agimi

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799

REG KRAY!

jO NUK E MERITONTE! Por kjo nuk është aq fort e dhimbëshme sesa mosvlersimi i tekstit të mëposhtëm:

ZEMËR TREMBUR S’KAM JETUAR!

Në kët’ vend pa rrugë
    Si tja bëj për të udhtuar.
    Ne ket vend pa dritë
    Si qiri jam përveluar...
    Në kët vend me ujë
    Etjen kurr nuk e kam shuar!
    Në kët’ vend pa shpres
    ëndërroj për të shpresuar!..

Në kët’ vend me jetë
    lermëni për ta shijuar!
    Në kët’ vend magji
    Zemër trembur s’kam jetuar!
    Në kët’ mrekulli
    Mbi vetminë unë jam rrëzuar!
    Në kët’ vend me këngë
    Unë dhe endrrat mbetëm zgjuar!

Ikni nga mesnata
    Dhe kërkoni dritë!
    Fatin e bëjnë njerzit
    Bekojnë perënditë!
    Po bijen këmbanat
    I dëgjoj çdo ditë
    Ti fal Zot të gjitha
    Na lër dashuritë!
    etj....

Agimi

…………………

i/e regjistruar Maska e peshkatari
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    103
    Zoti Agim po prononcohem edhe une per festivalin pasi isha ne salle dhe mu duk diçka ndryshe ne keta 12 vjet playback. Vertet kemi pare festivale ndoshta me nivel jo te keq por nuk kemi degjuar vertet kengetarin por thjesht figuren e tij duke bere sikur kendonte.
    Ne kete festival u shperfytyruan figura qe deri me tani dukeshin si kengetare me nivel, po permend Mariza Ikonomin qe mua mu duk sikur nuk arriti te kendonte kengen ne nivelet qe ne e kemi pare Marizen. Persa i perket kengetareve qe kishin kenduar dhe ne festivale te tjera dal vivo pashe se e suportuan pa veshtiresi festivalin por ne fund te fundit ky eshte niveli i ketyre kengetareve te cilet u ballafaquan ne kete festival pa bige-t do te thoja une, si motrat Libohova, Aurela Gaçe dhe e magjishmja Elsa Lila e cila tregoi dhe nje here klasin e saj para publikut Shqipetar, qe ashtu dal vivo mu duk se sfidoi dhe Mangon.
    Persa i perket tekstit tuaj mua mu duk shume i bukur por ndoshta nuk gjetet zerin ose kengetarin e duhur per te percjell ate tekst tek spektatori.
    Ndersa kenga fituese do te thosha se si muzik dhe si orkestracion e meritoi vendin e pare ndersa per kengetaren them se nuk ja vlen te diskutojme sepse e kame thene diku me lart se Mira eshte kengetarja qe nuk ka evoluar ne ze dhe nuk do te evoloje por do te mbese ne nivelin qe ka. Nivel qe nuk i pelqen spektatorit dhe qe nuk i jep drite dhe vlera spektaklit (Festival).
    instruktori

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-05-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    12
    me sa kam degjuar kur fitoi kjo kenga eshet fishkellyer nga telespektatoret ,
    dhe kjo eshte nej shenje e qarte se a e ka merituar apo jo kjo kenge cmimin fitues.
    juria ??!!!!!!!
    ndersa per ju zoti agim uen kam respekt te vecant e edhe pse do ndihesha me mir e sikru ta linit pak menjane kete fjalen UNE.
    respekt tropojani

i/e regjistruar Maska e peshkatari
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    103
    Them qe u feshkellye Mira dhe jo kenga. Pra te kuptohemi Kengetari ( Pra ajo qe e interpretoi muziken) dhe jo Muzika.
    instruktori

Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799
    Tropojanit gjer
    Të uroj vitin e ri UNË! Për të tjerët a kujtohen me ta urue nuk mbaj përgjegjësi UNË!
    me dashuri Agimi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2002
    Vendndodhja
    me shpirt tek ty
    Postime
    1

Agimit

Postuar më parë nga Agim Doçi
    Po ZANI, unë e kam shkruar dhe bile i kam vënë titullin "Mosha e çdo zemre". Kur vendosa vargjet që ti i shkruan më lart, më kërkuan Redoni dhe Bledari që jo vetëm Morena Reka por edhe ata të këndonin ndonji strofë dhe unë u shkrova vargjet e mëposhtëme:
    Ju mjaftoj veç një fjalë
    n'atë vite!
    Falët jetën ju!
    Kishit moshën tonë!
    Dhe në gjurmët e saja
    brezat rriten!
    Gjaku që u derdh është betimi i jonë!...etj.
    Kënga morri vendin e parë nga juritë e rrethet, por Juria Qëndrore që manipulonte dhe vendoste për gjithshka e kaloj këngën time me muzikë të Pirro Cakos dhe me interpretim të Morenës, Redonit dhe Bledar Sejkos në vend të dytë!

Agimi
    Te uroj Gezuar Vitin e Ri i dashur Gimi,
    Me kujtohet mire fare ai festivali,kam qen ne klase te 7 a te 8.Qe perpara festivalit flitej se ajo ishte kenga pretendente "po ti e di ....sistemi...." Kete ne thonjeza e kopjoj nga filmi "Vdekja e kalit" Pastaj dhe Parashqevia.....ti e di... Ajo e fitoi atehere apo jo?
    Me respekt
    Zani

i/e regjistruar Maska e ReA_8
    Anëtarësuar
    19-09-2002
    Postime
    79
    "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................. ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............ ....uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuu..............uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ""publiku, per kengen fituese te Mira Koncit .....Hera e pare nje reagim i tille ne festivalin shqiptar....Ja kot ma kujtoi doktori dhe Saimiri tek "Fiks fare" ................
    .....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
    .....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-05-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    12
    GEZUAR EDHE JU VITIN E RI Z. agim
    sa pe r ate punen se a me uron kush vitin e ri sk a problem se ka kush ma uron pa ma ururar ketu
    respekt tropojani

i/e regjistruar Maska e Stentori
    Anëtarësuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    larg memedheut
    Postime
    148
    Mira Konci eshte kengetare qe meriton cdo levdate,por ne festivalin e fundit qe mori cmimin e pare ishte skandaloze sepse melodia e saje ishte me e dobet se e Selamiut Redonit dhe shum te tjereve,me nje fjale juria ia dha cmimin cuditerisht pa e merituar.
    Experience is the best teacher...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Sondazhi i "Ora News": PS fituese me 43% dhe PD 42%
    Nga prenceedi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 12:15
  3. Motivi - kjo force magjike
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 14-09-2003, 22:09
  4. Skandali Rama -"2K" fituese pa kritere ne tendera.
    Nga ChuChu në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 15:35
  5. Ankesa / Stuhia Magjike
    Nga Augert Rakipi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-11-2002, 15:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •