Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    Rea
    Faji nuk ehste i Mires qe fitoi.S'kam asnjelloj simpatie per Miren si kengetare.Bashkohem dhe un me fishkellimat e publikut naten e dhenies se cmimeve,por faji qendron tek juria.Ata nuk e suportojn dot daljen ne skene te talenteve te reja dhe o burra ke kemi me te miren Mira Koncis si me e vjetra qe ishte.Un e ndoqa me vemendje festivalin cda nate dhe kenga e Mires si c u duk dhe nga vlersimi qe i beri publiku ishte me kot.Prap faji nuk eshte i Mires faji eshte i juris qe nuk besoj te kene qene te korruptuar te gjithe,por dhe pse i dhane pike shume se kuptova.
    Me te vertet ky festival ishte nje zhgenjim i madh.Megjithate Mires prap i themi e gzofsh cmimin.Ndoshta dhe ajo e vet e ndjen qe s'ishte i merituar.
    :^zilet

i/e regjistruar Maska e REG_KRAY
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    66

Red face Mendimin tuaj per bujen e madhe qe po na bene kengetarja e famshme Mira Konci

Zoti e bekofte kengetaren MIra Konci qe me ndihmen e tij po korre suksese te njepasnjeshme. dhe bravo per jurite qe kemi dhe talentet qe shpresojme te na nxjerin ne nje te ardhme...
    God Bless

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    66
    Shume u thane me larte dhe pak po them une ketu me poshte.
    jame me medimin e Peshkatarit dhe te ReA_8 per MIra Koncin me duket se i ka levdatat e tepruara po edhe une po te kisha patur gjyshen time ne juri do te kisha mare vit per vit cmime te para, dhe sa per emancipimin e MIres qe bravo i qofte do tju pyesja per emancipimin edhe te Bleona Qeretit dhe e tha mire ReA mund te gjeni kengetar me profesioniste Z Doci ( me gjithe respektin qe kam per ju) ose me kengetar qe kane te ardhme //
    God Bless

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Ky festival me jurinë e vet demonstroi në fund të fundit që kur publiku pëlqen krushkën - juria votn për mushkën!
    Më duket se çmimi i parë, i dytë dhe i tretë u mbeti në dorë "fitimtarëve".
    Gëzuar festat popullore (se juritë nuk e di kur i kanë festat e tyre)
    Agimi

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    66
    po ti referohemi atyre qe shkruani me siper Z. Agim meqenese juria votoi per mushken .. Cila ishte mushka ?
    God Bless

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    REG KRAY
    Publiku duartrokiti Kozma Dushin, Francesk Radin dhe Redon Makashin sesa Mira Konçin (megjithse Mirën e kam si motër dhe Shpëtimin si vëlla) - ndaj kur ahkruhet ndër thonjëza: "Pëlqehet krushka e fiton mushka!" - nuk vënd për "hetuesi" por për të buzëqeshur sadopak - me dhëmbë shtërnguar!
    Po ntë pyes unë ty: - Si e spiegon që çmim të parë si tekst ndajnë Arben Duka dhe Agim Doçi - ndërsa kënga nuk merr çmim fare - kurse këngëtari që merr çmim për interpretim na doli Redoni - që është pykë ose dru në interrpetim!!! Dhe këtë t'a them unë me kompetencë! E kam marrë 15 vjeç Redonin dhe Bledarin me një 16 vjeçare (Morena) dhe çmimin e kam marrë unëdhe jo Pirro Cako (siç shkruhet andej këndej nga njerëzqë as nukkanë haber nga kënga). Kur del në skenë Grupi i Gazetarëve Puçistë me në krye Mustafa Nano, apo dallaveraxhinj të artit si disa nga anëtarët e jurisë - padyshim ka vend për diskutim çmimi! Mua personalisht nuk më vjen keq! Mua 1 javë para festivalit "m'u arratis" Lejdina Celo në Paris - nuk u paraqit! Sepse pati një shans tjetër për të ardhmen e saj! E unë çfarë duhet të bëj??? Të shkruaj që Lejdina është tradhëtare apo kastravece!???? Kënga e cila u diskutua dhe nga ju 2DASHURIJA ËSHTË E SHENJTË" pra nuk u këndua ndaj unë urgjent bëra këngën e F. Radit
    Urime
    Agimi

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    66
    Qe ti biem shkurt ketij diskutimi Z. Doci do te me vinte mire qe te merrte pjese dhe cmim njekohesisht nje kengetare e talentuar si Ledina Cela por kur jepet cmim edhe per Redon Makashin qe stonon pa filluar akoma refreni si dhe per te tjere qe u dhane, TURP per jurine qe hodhen poshte (profesionalizmin) e tyre ./
    A e meritonte vertet cmimin e pare Mira Konci Z. Doci ????????
    God Bless

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    aty.....ketu....
    Postime
    18
    bukur Reg i ketij mendimi jame edhe une/

agim pse ti e ke shkruar ate:
    ...
    te duam qe syte te qeshin gjithmone,
    ti me zjarr dashuron
    ti mengjezet zgjon
    ndaj njerezit per ty
    kane te drejt kur thone..
    ajo eshte si kristal
    e ardhmja jone?

te pershendes
    zani

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    hallall ja befte se esh kengtare shume e mire

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Sondazhi i "Ora News": PS fituese me 43% dhe PD 42%
    Nga prenceedi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 12:15
  3. Motivi - kjo force magjike
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 14-09-2003, 22:09
  4. Skandali Rama -"2K" fituese pa kritere ne tendera.
    Nga ChuChu në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 15:35
  5. Ankesa / Stuhia Magjike
    Nga Augert Rakipi në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-11-2002, 15:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •