Mira Konci ne Kenga Magjike ,u prezantua me kengen "ekzistoj"
Aman me thoni kjo macka ekziston se e meriton apo nga i shoqi i saj ,Kujtim Saraci......??Pyetje retorike kjo ,pergjigjen e paska brenda ..............hihihihiiiii
Mira Konci ne Kenga Magjike ,u prezantua me kengen "ekzistoj"
Aman me thoni kjo macka ekziston se e meriton apo nga i shoqi i saj ,Kujtim Saraci......??Pyetje retorike kjo ,pergjigjen e paska brenda ..............hihihihiiiii
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
I shoqi i Mires quhet Shpetim Saraci dhe eshte nje nga kompozitoret me talentuar shqiptare.
E mo se u ngatarrova ,Shpetim desha me thene(prandaj s'po me kumbonte mire emri i tij ,por hajde mo s'bera ndonje gje kushedi )Pardon.....................
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
Fitoj Mira?
He mo se ka 10 vjet qe kendon e 1 cmim te pare s'baj mend te ket marr.I takon dhe Mire nje![]()
:^zilet
Mira Konci kendon shume bukur edhe e miriton ate cmimi ne qofte se e ka fituar. Sa per Shpetimin Saracin eshte pianist i shkelqyer por nuk besoj se kjo ndikon aspak ne vleresimin e karieres te Mira Koncit. GEZUAR FESTEN QE DO VIJE SE SHPEJTI, PER TE GJITHE
Të nderuar FORUMAS.
Në Tiranë në kapërcyell të viteve '90 -të, kur Mira Konçi sapo kishte mbushur 17 vjeç organizon një spektakël nën drejtimin artistik të Gjergj Lekës në teatrin e Operas dhe të Baletit DUKE BEFASUAR publikun kryeqytetas me mjeshtërinë e saj, zërin e saj, interpretimin e saj, vokalin e saj, talentin e saj!
Dhe mos harroni Mira Konçi asht EKONOMISTE E LARTË!
Ajo këndon në anglisht, italisht, frëngjisht, spanjisht në mënyrë virtuoze! Mira dhe bashkëshorti i saj virtuoz Shpëtim Saraçi kanë 12 çmime nderi në festival kombëtare, nga të cilat 4 çmime të Para!! Ka fituar çmime në festival të Pranverës apo si quheshin Këngët e Stinës. Sivjet ajo fitoj çmimin e Parë tek Kënga Magjike me një tekst "Fjala e pathënë". Kam bashkëpunuar shumë me të dhe nëse një ditë do dëgjoni tek WEB SITE "fajtori" diskun e saj, do shikoni se më shumë se gjysma e ALBUMIT përmban tekste të mijat dhe unë e kam për nder që Mira Konçi - kjo DIV e këngës shqiptare, ka pranuar bashkëpunimin me mua!
Agimi
Mira konci me ka pelqyer gjithmon dhe me bhete shume qiefi qe ka fituar.
se eshte kengetare e persosur.
uRIMET E MIA MIRA KONCIT:
More po cpo thoni kshtu kenga magjike mbaron ne dat 27 sot eshte nata e par .Apo ti rea ke babin antar komisioni?
Me vjen vertet mire qe Mira Konci ka fituar pasi eshte vertete kengetare teper e talentuar .Pa dashur ta reklamoj pasi e njoh dhe personalisht( ciao mira ) jam plotesisht dakort me zotin Agim Doci , zeri i saj te imresionon. Nese do ti japesh nje kenge te cdo lloj zhanri muzikor Mira te mahniht me frekuencat e zerit . Dhe nuk mendoj se bashkeshorti i saj ka ndikuar ,pasi Mira mund te them se qe ne moshe adoleshente ka krijuar reputacion me zerin e saj dhe interpretimin e saj virtuoz
Sa per guximin e saj bravo i qofte ,e zonja dhe i lumte asaj per fatin e mire qe ka pasur dhe qe ka , i ka hecur ,ama per talent s'ma mbush syrin ......Miren e njofim qysh prej recitalit te saj te pare dhe e njejta me duket edhe sot ,i njejti ze feminor .....
Z. Agim ,une nuk kam te drejte te gjykoj per nje kengetar rreth intelektit te tij ,se cfare eshte Mira ,puna e saj ,po diskutojme per talentin e nje kengetari.Megjithese ,shumica e kengetareve te famshem sot ne bote ,nuk dolen nga fakultetet dhe u bene te famshem por ka nga ata qe kane mbaruar a s'kane mbaruar 8 vjet klase ................Pastaj nuk e kuptoj ,ku e paska bukurine kjo kenga e sivjetshme ...............bo!
Krijoni Kontakt