cfare do ti shkruanit personit qe doni mbi nje disk me kenget me te bukura romantike qe do tia beni dhurate.mund te jete nje poezi,fraze,thenie etj.
cfare do ti shkruanit personit qe doni mbi nje disk me kenget me te bukura romantike qe do tia beni dhurate.mund te jete nje poezi,fraze,thenie etj.
'' e dashur te njoha kur ishte e bukur edhe ne thjeshtesine tende !!! tani prape je e thjeshte,e bukur, e fresket, e brishte !!!kaq doja te te shprehja me fjale ndersa pjesen tjeter degjoje ne cd-n qe ke ne dore!!! aty ke edhe pjesen tjeter te fjaleve me te bukura qe mund te te thoja !!! te dua shume baby !!!"
15.11.2007 dedikuar ty !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
duke llogaritur dhe sa vend ka nje cd per te shkruajtur'' e dashur te njoha kur ishte e bukur edhe ne thjeshtesine tende !!! tani prape je e thjeshte,e bukur, e fresket, e brishte !!!kaq doja te te shprehja me fjale ndersa pjesen tjeter degjoje ne cd-n qe ke ne dore!!! aty ke edhe pjesen tjeter te fjaleve me te bukura qe mund te te thoja !!! te dua shume baby !!!"
15.11.2007 dedikuar ty !!!
do shkruaja:
"Nga: emri im
per: emri ti"
te tjerat i thon kenget qe do zgjedh besoj![]()
po mire ti shkruaj me shkronja te vogla sa te duash, po prap ske vend per "letra dashurie" lart mbi nje cd![]()
Un do thoshja se nje e puthur dhe nje perqafim kur ti japesh cd-ne vlejn me shume se cdo hartim qe mund ti besh ti asaj![]()
jeta ime ma ka bere nje te tille para 3 vitesh.ne anen e djathte ka shkruar `J`.dhe ne anen e majte` M.`inicialet tona dhe ne mes nje zemer te madhe te kuqe qe i bie ne mes te diskut.dhe siper TE DUA SHUM.ndersa poshte, JETA IME!ka qene nje dhurate jashtzakonisht e bukur dhe ishte fillimi qe kishin filluar ti benin keto gjera.dhe ate disk sdo a harroj kurre.sepse eshte gjeja me fantastike,jo vetem ky disk por edhe dashuria e tij e madhe.gjithashtu edhe e imja..shpresoj te merrni sa me shume disqe te tilla kaq te bukur
" Une gjithmon do te jem me ty, nuk ka rendesi se si dhe ku "!
Dashuroni deri ne frymen e fundit!
nuk e di po une gjithmone shkruaja emrin e vendit dhe daten. a, nejhere kisha shkruar nje "fjale te koduar" gjasme tonen dhe nje simbol qe me kish bere click ne ate kohe.
yyyyyyyyy sa kohe kam pa dhuruar/bere CD. hahahah me perpara me pelqente shume, tani perrrccccc lol
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
une do i shkruaja:Per dashurine time,nga zemra e tij
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
"Sa her ta degjosh kete CD,
kerkom se do me gjesh mua diku aty.
Ne ēdo tingull dhe notė, nė ēdo fjalė dhe shkronjė.
Fshihet e gjith dashuria ime qe kam per TY".
I LOVE 4 EVER
' hyra lehte pa dhune ne zemren tende dhe veshtire te dal prej saj , ashtu si keta tinguj qe sot
ti dedikoj ty jeta ime !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt