Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga XX22 Lexo Postimin
    E se ashtu bej femrat po he te te masin pulsin.Ti reago embel sepse nese ti qendron indiferent ajo thot ah s'me paska dashur jo per gje po keshtu me ka ndodh edhe vet lol,se ka edhe meshkuj qe te masin pulsin haha kur te shikojn indiferente shum po une e shkreta ashtu e kisha natyren
    se kshu tha eehhh keshtuqe ti qetesohu merre shtruar se ajo aty eshte po mbaron per ty lere se c'thote.Dashuria provohet nese eshte si me pare apo ka humbur vetem kur e ke dike perball dhe kur e shikon kshu fantazojm gjithe diten ne `po qeme larg
    Kam qeshur me veten. O XX22, une femer jam dhe keto truket s'i kam perdorur kurre. Ca paskam humbur
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Kam qeshur me veten. O XX22, une femer jam dhe keto truket s'i kam perdorur kurre. Ca paskam humbur
    hahaaa mos i perdor e dashur se ka pasoja loool

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Do e kem parasysh E besoj qe ka pasoja. Imagjino sikur ai te mendoje qe s'i intereson me dhe largohet, ndersa kjo po ve ne pune taktikat e saja

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Imagjino sikur ai te mendoje qe s'i intereson me dhe largohet, ndersa kjo po ve ne pune taktikat e saja
    Mos u habit po ndodhi.. heres tjeter do mesosh mos te luash me ndjenjat e tjetrit. Sepse kur je larg personit qe do, me te shkruar ne msn apo forum, cdo fjale keqkuptohet sepse nuk egziston intonacioni zerit
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Sepse kur je larg personit qe do, me te shkruar ne msn apo forum, cdo fjale keqkuptohet sepse nuk egziston intonacioni zerit

Dhe ajo do thote, po ky si se kuptoi qe bera shaka, se une perdora dhe fytyrat, qe po beja shaka

ps.

qashtu sic thote Brari,..lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ah po ka edhe ndryshe ai iken por koka i rri mbrapa edhe vjen sa here ajo sillet embel,u soll keq ajo iken prap lool edhe kshu nje rruge e gjate ikje ardhjesh deri sa te lodhen edhe te thone e di c'kemi me mire rrime afer se nuk shtyhet kshu perr ferr sakrifikim i perbashket ne masa te njejta ne situata te ndryshme

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Oooo, sa romantike.

Apollyon, s'merrem me gjera ne distance une. Keshtu qe s'ishte shembull personal. Thank you per mirekuptimin

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    A mund tė shuhet dashuria ?!

Nese di si ta trrajtosh dashurin nuk shuhet kurr.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Kur je i pjekur, kur te eshte mbushur mendja qe do dike dhe do te kalosh jeten me te, s'ka largesi qe te shkaterron ndjenjen per ate njeri. Ta siguroj
    Sakte Blue_sky. Skam cte shtoj me teper.
    Degjoni pervojen (d.m.th.) MUA
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

Varet nga njerezit dhe pjekuria, Apollyon. Kur je i pjekur, kur te eshte mbushur mendja qe do dike dhe do te kalosh jeten me te, s'ka largesi qe te shkaterron ndjenjen per ate njeri. Ta siguroj
    Kjo eshte mese e vertet. Eshte shume e drejte te thuash qe nuk eshte e lehte te mbash nje dashuri gjalle kur je larg personit qe do, perkundrazi qeshte gjeja me e veshtire qe mund te besh ne jete, nqs vertet do qe ajo te eci. Por ne qofte se vertet do qe te kalosh jeten me ate njeri, sado kontinente e oqeane te tera te jesh larg prej tij/saj, je shume afer me shpirt dhe nqs e do ate njeri, gjen menyra qe ta besh te ndihet sikur je atje, me te. E di qe shume prej ketyre qe po them mund te tingellojne si cliche, por mendoj se komunikimi eshte gjeja me e rendesishme ne nje maredhenie. Nqs vertet e njeh personin tjeter dhe do te jesh me te, diten e ben nate dhe anasjelltas. Shpresa nuk vdes kurre qe do vij nje dite dhe me ne fund do jesh ne krahet e atij personi. Mendoj se keto maredhenie ne largesi, sa do qe jane me te veshtirat, jane edhe ato qe vertet eshte shume e veshtire t'i cash sepse keta dy njerez kane bere shume sakrifica per njeri-tjetrin, dhe vertet e kane njohur njeri-tjetrin ne nje menyre qe shume te tjere nuk mund ta kuptojne. Nqs se nje maredhenia i ben ball largesise, dihet qe ai zjarr do ndihet akoma me shume dhe kur ata te jene bashke, vertet mund te thone qe IT WAS WORTH IT....

Ne kete rast, ne dime vetem nje ane te historise, prandaj nuk mund te themi qe e ka fajin ajo apo eshte nje i trete ne mes, etj....etj....Nqs ti e njeh ate dhe vertet do qe kjo gje te zgjidhet, duhet qe ta pyesesh ate hapur dhe t'i kerkosh qe te jete mese e sinqerte me ty, sepse kjo nuk eshte nje loje, por behet fjale per jeten e te dyve. Nqs ajo po nxjerr nje pretekst thjesht se i mungon, ndaj eshte me nerva, atehere une do te keshilloja te vrapoje sa me shpejt larg saj. Nqs te mungon dikush, mezi sa pret qe t'i degjosh zerin dhe jo me te jesh me nerva me ta, gje qe nuk behet fjale fare. ME BESO, NUK PO FLAS PA U BAZUAR DIKU

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •