Do e kem parasyshE besoj qe ka pasoja. Imagjino sikur ai te mendoje qe s'i intereson me dhe largohet, ndersa kjo po ve ne pune taktikat e saja
![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Mos u habit po ndodhi.. heres tjeter do mesosh mos te luash me ndjenjat e tjetrit. Sepse kur je larg personit qe do, me te shkruar ne msn apo forum, cdo fjale keqkuptohet sepse nuk egziston intonacioni zeritImagjino sikur ai te mendoje qe s'i intereson me dhe largohet, ndersa kjo po ve ne pune taktikat e saja![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
ah po ka edhe ndryshe ai iken por koka i rri mbrapa edhe vjen sa here ajo sillet embel,u soll keq ajo iken prap lool edhe kshu nje rruge e gjate ikje ardhjesh deri sa te lodhen edhe te thone e di c'kemi me mire rrime afer se nuk shtyhet kshu perr ferr sakrifikim i perbashket ne masa te njejta ne situata te ndryshme![]()
Oooo, sa romantike.
Apollyon, s'merrem me gjera ne distance une. Keshtu qe s'ishte shembull personal. Thank you per mirekuptimin![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
A mund tė shuhet dashuria ?!
Nese di si ta trrajtosh dashurin nuk shuhet kurr.
Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.
Kjo eshte mese e vertet. Eshte shume e drejte te thuash qe nuk eshte e lehte te mbash nje dashuri gjalle kur je larg personit qe do, perkundrazi qeshte gjeja me e veshtire qe mund te besh ne jete, nqs vertet do qe ajo te eci. Por ne qofte se vertet do qe te kalosh jeten me ate njeri, sado kontinente e oqeane te tera te jesh larg prej tij/saj, je shume afer me shpirt dhe nqs e do ate njeri, gjen menyra qe ta besh te ndihet sikur je atje, me te. E di qe shume prej ketyre qe po them mund te tingellojne si cliche, por mendoj se komunikimi eshte gjeja me e rendesishme ne nje maredhenie. Nqs vertet e njeh personin tjeter dhe do te jesh me te, diten e ben nate dhe anasjelltas. Shpresa nuk vdes kurre qe do vij nje dite dhe me ne fund do jesh ne krahet e atij personi. Mendoj se keto maredhenie ne largesi, sa do qe jane me te veshtirat, jane edhe ato qe vertet eshte shume e veshtire t'i cash sepse keta dy njerez kane bere shume sakrifica per njeri-tjetrin, dhe vertet e kane njohur njeri-tjetrin ne nje menyre qe shume te tjere nuk mund ta kuptojne. Nqs se nje maredhenia i ben ball largesise, dihet qe ai zjarr do ndihet akoma me shume dhe kur ata te jene bashke, vertet mund te thone qe IT WAS WORTH IT....
Ne kete rast, ne dime vetem nje ane te historise, prandaj nuk mund te themi qe e ka fajin ajo apo eshte nje i trete ne mes, etj....etj....Nqs ti e njeh ate dhe vertet do qe kjo gje te zgjidhet, duhet qe ta pyesesh ate hapur dhe t'i kerkosh qe te jete mese e sinqerte me ty, sepse kjo nuk eshte nje loje, por behet fjale per jeten e te dyve. Nqs ajo po nxjerr nje pretekst thjesht se i mungon, ndaj eshte me nerva, atehere une do te keshilloja te vrapoje sa me shpejt larg saj. Nqs te mungon dikush, mezi sa pret qe t'i degjosh zerin dhe jo me te jesh me nerva me ta, gje qe nuk behet fjale fare. ME BESO, NUK PO FLAS PA U BAZUAR DIKU![]()
Krijoni Kontakt