mos vall ka te bej qe un kam 6 muaj ikur nga shqiperia
edhe largesia fton mardheniet ????
Pa asnje dyshim kjo eshte.
Jeni larg ndaj jeni ftoh me njeri tjetrin, as mos e diskuto me.
mos vall ka te bej qe un kam 6 muaj ikur nga shqiperia
Pa asnje dyshim kjo eshte.
Jeni larg ndaj jeni ftoh me njeri tjetrin, as mos e diskuto me.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kam vetem nje limit: qiellin!
vetem kaq po te them une, mos vepro kurr instiktivisht por logjikisht.
pac fat me nje tjeter...
Nese e do ende mundohu te jesh i hapur me te, kete qe na thua neve thuaja edhe asaj, shiko ragimin e saj, kudoqoft faji behu realist (cdo gje ka zgjidhje ne kete jete, pervec vdekjes..)
dhe nese ka shpetim lidhja juaj mir...nese jo atehere vertet gjestet qe ben ndoshta jane edhe shkaqe per tu larguar....
siq thone (shnosh hajvanati se insani shkon e vjen-shaka kjo)
shnosh koka se kapuca plot ka....por mundohu ta gjesh ta kapuc qe te ben ne koke, te ndjehesh mir...mendoj se e ke kuptuar.....
ky ishe mendimi im...
Be Yourself....
dashuria nuk mund te shuhet kot...
Be Yourself....
Gjithcka mund te ndodhe jetojme ne .................
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Larg syrit, larg zemres i thone nje fjale, por sidoqofte, nuk mund ta gjykojme kaq kollaj kete vajzen e shkrete se e beme si vampire.
Epo nuk diskutohet qe eshte hutuar e shkreta duke qene vetem ne shqiperi e duke pas hall se ky djali mos nuk e do me.
Ndoshta edhe ti djalo nuk i jep asaj shume shpresa e ndoshta nuk e ben te ndihet si dicka jashte botes, si dicka e vecante.
Beja pyetjet edhe vetes tende, perse ndodh nje gje e tille e nqs shikon me teper gjera negative se sa pozitive mes jush bisedoje situaten qete e qete se rrugezgjidhja pastaj del vete.
Qielli Blu .. Sa do doja qe te ishte kshu si thua ti, qe dashuria nuk mbaron as per 6 muaj as per 1 vit.
Por eshte e kunderta per fat te keq
Largesia shkatrron cdo lidhje, se domosdo lindin xhelozi, nevoja, etj etj.. nuk eshte e lehte te mbash nje lidhje kur je larg personit qe do.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mendimi im eshte qe ajo nuk te kishte dashuruar asnjehere, kur je ne te vertete e dashuruar nuk shuhet per gjashte muajt as per nje vit eshte e perjetshme
Largesia ben te veten, po si i thon nje fjale:mos vall ka te bej qe un kam 6 muaj ikur nga shqiperia
me jepni nje mendim
"Largesia per dashurine eshte si era per zjarrin ... shuan te voglin po ndez akoma me shum te madhin"
Me sa po thua ti, kjo vajza nuk paska pasur ndonje "zjarr" te madh per ty, dhe largesin e ka si shtyllen mbeshtetese tani per ti dhen fund lidhjes tuaj, kshuqe ti si djal ne vakt qe je, veri kapakun gjerave dhe shijo jeten, se ajo qe nuk diti te vleresoj ty dhe sakrificen tende per te mbajtur lidhjen gjalle ( dhe per me teper kur je larguar) nuk ia vlen.
Krijoni Kontakt