Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po qene nje zog gomari ne te qe se paska pasur shokun; femra plot, ka shkuar e ka futur veten ne qorr-sokak me nje kalamanke 19 vjeçe.
    Ajo,mesa duket, e paska lene nen influencen e familjes.

Ahh, elbot, te vdekur per dashuri
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Po qene nje zog gomari ne te qe se paska pasur shokun; femra plot, ka shkuar e ka futur veten ne qorr-sokak me nje kalamanke 19 vjeçe.
    Ajo,mesa duket, e paska lene nen influencen e familjes.
    Epo ja qe kot nuk thone se dashuria ben marrezira..

gjynah kta te rinjt.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Epo ja qe kot nuk thone se dashuria ben marrezira..

gjynah kta te rinjt.
    Marrezirat i ben ne adoleshence njeriu, jo 27 vjeç cun. Boooh
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Marrezirat i ben ne adoleshence njeriu, jo 27 vjeç cun. Boooh
    Blue Sky ka njerez e njerez.. un ti edhe ndonje tjeter nuk bejm marrezira, por ja qe ka qe vetvriten per kte gje.. c'te besh!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    rrugac qe e donte edhe nje cop injorante sic qe e ema e vajzes si la te fejoheshin megjithse kjo goca e donte !!! hajde mendje hajde !!! ti do i thoje bravo mami qe nuk me le te fejohesha me ate qe doja !!!

sa per vrasjen nuk ka ber hic mire qe e ka vrare ate gocen !!! gjynaf se nuk ka pas faj ajo e shkreta !!!
    hmmmmmmm aspak nuk eshte nena e goces injorante aspakkkkkkkkkkkkkkk
    dhe une te jem prind neser s,do lejoj kure qe me vajzen time te luaj nje njeri si ai
    qe me ane te kercenimit dhe rafjes qe i bente te goces se saj e detyronte te qendronte me te ,kurrrrrrrrrr sdo lejoj asnjeri te perdori dhunen ke femija ime
    deri aty sa goca qendronte me cunin nga frika e kercenimit te armes
    po do e qeroja(nga jeta e femijs tim) pa aritur puna deri ketu
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 21-11-2007 më 15:47
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Me duart qe i dridheshin dhe i verdhe ne fytyre ai eshte afruar tek ajo qe donte, i ka thene: “pse nuk me ktheve pergjigje?”, e ka kapur per flokesh dhe e ka qelluar me nje plumb te vetem ne koke
    Tani e lexova te gjithin ate artikull.

Ky paska qene nje derr injoranti, paska qene nje kafshe nje sdi ca te them..

mjer ne me ca tipash kemi te bejm ne jete te perditshme.. PSIKOPATTTTTTTTTTTTTTTT

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Shume e tmerrshme dhe rrenqethese kjo ngjarje. vertet duket deri diku si historia e Romeos dhe Zhuljetes, shume tragjike.
    KozyShack seshte e thene qe ka qene rrugac, se ti ate gje se di, ai mund te kete qene nje njeri i shkolluar, por i marrosur pas nje vajze. dhe ndoshta ajo ka qene endrra e tij e vetme, perderisa kishte 4vjet me te. Rrugac apo jo ai kishte nje ndjenje te paster, por te semure deri diku per ate vajze, per faktin se e vrau.
    Familja nuk duhet te nderhyje kaq shume ne jeten e nje femije, per me teper kur e sheh qe te dy duhen! Leje ta provoje, nese ka bere zgjedhjen e gabuar do pendohet, e do ndahet, por ama do afrohet akoma me shume me familjen. por ekziston edhe mundesia qe te kete bere zgjedhjen e duhur, dhe ajo te jete nje lidhje e bekuar.
    detyra e prindit eshte ta ruaje, ta edukoje dhe ta mbroje femijen, per sa kohe eshte femije, por nje 19vjecare nuk mund te cilesohet me femije, pasi eshte e afte te llogjikoje, e te arsyetoje per zgjedhjet e veta, familja jep mendim, perkrah ose jo, por jo te detyroje.
    po vdesin njerez dita-dites nga mentaliteti i prapambetur i shumices se prinderve. jetojme ne boten moderne e prinderit nuk duhet te moderohen vetem nga aparenca, por edhe nga shpirti e mentaliteti, qe te mos ken kontradikta me femijet, te arrijne ti kuptojne, e te merren vesh ne menyre paqesore.
    Te mjere ata qe iken, e nuk luftuan per ate cka deshironin!
    Njerez mos u dorezoni qe ne pengesen e pare per realizimin e nje endrre, apo deshire, por luftoni vazhdimisht per te!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Glamorous : 21-11-2007 më 15:53
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    hmmmmmmm aspak nuk eshte nena e goces injorante aspakkkkkkkkkkkkkkk
    dhe une te jem prind neser s,do lejoj kure qe me vajzen time te luaj nje njeri si ai
    qe me ane te kercenimit dhe rafjes qe i bente te goces se saj e detyronte te qendronte me te ,kurrrrrrrrrr sdo lejoj asnjeri te perdori dhunen ke femija ime
    deri aty sa goca qendronte me cunin nga frika e kercenimit te armes
    po do e qeroja(nga jeta e femijs tim) pa aritur puna deri ketu
    nuk terhiqem nga mendimi qe pata qepare edhe qe kam tani !!! injorante mamaja edhe shume e pafat goca qe nuk ka pasur mundesi ekonomike dhe deshire per te vazhduar jeten vetem ose me ate djalin !!! pra me pak fjale eshte edhe kjo qe nuk ka pasur pak b..th per tiu kundervene familjes sepse nuk ka qene pak 19 vjece ne kembe !!! nejse citoni mer citoni se jam i gatshem tiu informoj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Tani e lexova te gjithin ate artikull.

Ky paska qene nje derr injoranti, paska qene nje kafshe nje sdi ca te them..

mjer ne me ca tipash kemi te bejm ne jete te perditshme.. PSIKOPATTTTTTTTTTTTTTTT
    apollon me fal per nderhyrjen !!! ky cuni kur e ka vrare ka qene vetem me te !!! si mund ta di gazeta se care ka bere ai ne momentin e fundit !!! jane spekullime lale !!! se nje me dy atij qe ben vrasje i ngjitet nofka psikopat !!! gjithe te mirat pac !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Kto gjona bohen me lezet...jo kshu bram bram.
    As qe du me dit!

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Protesta e komuniteteve fetare për kthimin e pronave
    Nga King_Arthur në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  4. Polici grek ekzekuton emigrantin
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:49
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •