Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    . Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Ehhh po ha fara gjith diten, pa pune, pa drita, pa pare...dashurohen me nje vajz dhe mbas 4 vjetesh familja i ndan.
    Ku ja perballon dot truri nje njeriu te till gjith kete stres? ai mir qe ska vrav dhe familjen e vajzes komplet.

Ca mentaliteti shqiptarit, ca metalurgjija, ca farat gjith diten dhe ca barboniteti papunsija...ja kshu behen bashk ato dhe ndodhin keto gjera.

P.s ai paska vajt ne parajs anyway.
    .

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    I ati i Dritanit, Nevzat Tefiku ka akuzuar dje Hamide Kllogjrin si shkaktare te kesaj drame. “Vajza me djalin njiheshin qe prej 3 vjetesh e gjysme. Ajo vinte gjithmone ne familjen tone dhe flinte me djalin. Mbylleshin ne dhome sepse ishin te rinj dhe duheshin shume.
    doli nje Janulle tjeter ne skene....pika gomereve.

ai prind qe ka dashur ta ndaje femijen nga nje cope rrugac shume mire ka bere. e ndau nena - thone....Po ja do rrinte disa vite me idiotin ajo goce, do bente dhe 3 krijesa e do ngelej rrugeve pastaj se psikopati ne shtepi nuk mbahet.
    nejse, ketu jane te gjithe femije. ose te trashe. me ke te flasesh.
    lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ChuChu : 21-11-2007 më 23:17

CeRrIkS & Albanian-4-EvEr Maska e CERIKSI-CHICAGO
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    CHICAGO
    Postime
    178
    ngushellime familjve

ii mer rop shpie eshte per te ardh gjynaf ne keto raste po ky paskan qene **** cun gje qe nuk behet te maresh veten ne qaf per nje budallik eshte gje nuk nuk hahet turp turp. ee ju te tjeret shikoni the mesoni nga kjo ngjarje se ka femra plot mos te degjojme me te njejta gjera .
    JUVENTUS # 1

ITALIA WORLD CHAMPION

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Tragjedia, merret në pyetje nëna e vajzës

Përcillen për në banesën e fundit dy viktimat e Elbasanit

Pas tragjedisë së ndodhur dy ditë më parë në Elbasan, ku një 25-vjeçar qëlloi mbi ish të fejuarën e tij dhe më pas vrau veten, dje është marrë në pyetje nëna e 19-vjeçares. Behije Kllogjëri është përgjigjur përpara uniformave blu të Elbasanit, për të hedhur më shumë dritë lidhur me marrëdhëniet që kishte vajza e saj Gentjana dhe ish i fejuari, Dritan Tefiku. Letra e gjetur në xhepin e 25-vjeçarit pas vetëflijimit të tij i është drejtuar pikërisht asaj. "Ne do të shkojmë në parajsë dhe ti do të shkosh në ferr". Kjo ka qenë pak a shumë përmbajtja e letrës që Dritan Tefiku kishte shkruar para se të kryente vrasjen dhe më pas vetëvrasjen. Dita e djeshme ka shënuar dhe përcjelljen për në banesën e fundit të dy viktimave të dashurisë, ndërsa banorët e Elbasanit janë shprehur tejet të tronditur nga një krim i tillë i pashembullt. Në fakt, policia e Elbasanit ka qenë në dijeni edhe më parë lidhur me konfliktet që kishte pasur mes dy të dashuruarve, lidhja e të cilëve njihej edhe nga prindërit. Por të afërmit e 19-vjeçares, studente në shkollën private "Medicom", nuk kanë qenë dakord me këtë lidhje, ndërkohë që edhe vajza e kishte pranuar ndarjen me 25-vjeçarin. Për fat të keq, Tefiku nuk ishte në të njëjtin mendim, prandaj dhe merr guximin të kryejë krimin makabër. Gentiana ishte motër e vetme mes dy vëllezërve dhe jetonte vetëm me nënën pas divorcit të prindërve të saj. Hasani, daja i 19-vjeçares, ka pohuar se "pas prishjes së fejesës, Dritani i bënte presion vajzës, ndaj dhe e denoncuam në polici. Pas shoqërimit në polici, Dritani deklaroi se nuk do ta shqetësonte më vajzën, por në fakt nuk ndodhi kështu".

Kanë qenë sjelljet e pahijshme të djalit që sollën më pas dhe ndarjen në çift dhe bindjen e të afërmve të saj se "ai djalë nuk bënte për të". Ndërsa të afërmit ishin përpjekur që ta mbanin vajzën larg tij, ai kishte vazhduar duke i bërë presion, duke e kërcënuar vazhdimisht, derisa vajza të pranonte të rilidhej me të. Në fakt ai ishte përballur me kundërshtimet e saj dhe të familjes, prandaj Tefiku kishte guxuar që të hynte në ambientet e shkollës dhe ta vriste atë.

Nevzat Tefiku, babai i 25-vjeçarit, ka pohuar se ndarja e dy të rinjve erdhi si pasojë e fjalëve të këqija që fliteshin për djalin e tij. Edhe pse ato nuk ishin të vërteta, ishin marrë për bazë nga ana e familjes së Gentjanës, që vazhdonin të insistonin për ndarjen e tyre. Megjithatë, ndarja e tyre nuk u përtyp dot nga ana e Tefikut, i cili qëlloi mbi vajzën dhe pastaj mbi veten, duke e marrë atë në botën e përtejme.

Edhe në këtë rast, kur policia ishte vënë në dijeni të një konflikti familjar, nuk u bë më shumë veçse shoqërimin e djalit në komisariat në një rast të vetëm. Nuk mund të parandalonte kronikën e zezë të kërcënimeve të shpallura vazhdimisht.

Shqip
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Vrasesi i se dashures, tatuazh me simbolin e djallit

Ne kufomen e Dritan Tefikut eshte vene re një tatuazh shumë i rrallë. Në njërën prej kofshëve të 27-vjeçarit, kishte shenjën e djallit (666) dhe shoqërohej nga mbishkrimi MANJAKU

ELBASAN -Ekspertët e policisë dhe të prokurorisë së Elbasanit kanë shtangur, kur teksa po bënin këqyrjen e kufomës së Dritan Tefikut kanë vënë re një tatuazh shumë të rrallë. Ata bëjnë me dije se tatuazhi i fiksuar në njërën prej kofshëve të 27-vjeçarit, i cili dy ditë më parë ekzekutoi me pistoletë ish-të fejuarën e tij, Gentiana Kllogjerin dhe më pas i dha fund dhe jetës së tij, kishte shenjën e djallit (666) dhe shoqërohej nga mbishkrimi MANJAKU. Konstatimi i këtij tatuazhi të çuditshëm për domethënien e tij është komentuar në mënyra nga më të ndryshme, por pa një përfundim konkret. Ndërkohë, gjatë ditës së djeshme janë zhvilluar ceremonitë e varrimit të 19-vjeçares Kllogjeri dhe të riut Tefiku. Pavarësisht dhimbjes së thellë për humbjen e vajzës dhe të djalit të tyre, familja Kllogjeri dhe ajo Tefiku kanë akuzuar njëra-tjetrën si shkaktare të tragjedisë së ndodhur mëngjesin e së martës, në ambientet e brendshme të një shkolle mjekësore private në qytetin e Elbasanit. Të afërm të Gentianës pretendojnë se ish-i fejuari i saj ka terrorizuar për një kohë të gjatë familjen Kllogjeri, madje deri dhe me armë. Nga ana tjetër, pjesëtarë të familjes së 27-vjeçarit akuzojnë nënën e së ndjerës (Gentianës) për hapjen e thashethemeve të ndryshme për djalin e tyre. “Ndaj djalit tonë, Dritanit janë sajuar lloj-lloj shpifjesh të ulëta, të cilat shpeshherë e irritonin duke e bërë më agresiv”, - pohojnë pjesëtarë të familjes Tefiku. Këta të fundit sqarojnë se për pak ditë do të shkëmbeheshin nishanet, pasi fejesa ishte zyrtarizuar, por ishte nëna e vajzës ajo që prishi gjithçka, duke u bërë shkaktarja e vetme e tragjedisë. “Nuk duam të merremi më me këtë histori, pasi nuk fitojmë asgjë. As djali dhe as vajza nuk kthehen më në jetë. Përkundrazi, duhet të mos e mbajmë më hapur këtë plagë me përmasa të tmerrshme”, - thonë të afërm të viktimës Dritan Tefiku. Historia e përgjakshme e dy të rinjve ka tronditur banorët e qytetit të Elbasanit. Shumë prej tyre ndihen të shqetësuar për konflikte të tilla që degjenerojnë

Balkan
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Vrasesi i se dashures, tatuazh me simbolin e djallit

“Nuk duam të merremi më me këtë histori, pasi nuk fitojmë asgjë. As djali dhe as vajza nuk kthehen më në jetë. Përkundrazi, duhet të mos e mbajmë më hapur këtë plagë me përmasa të tmerrshme”, - thonë të afërm të viktimës Dritan Tefiku.
    Balkan
    Obobo vazhdon saga e konspiracionit te sekteve!!! Mjere ata te dy qe iken thuaj. U prehshin ne paqe me qe paqe nuk gjeten mbi toke.

Familjet vazhojne te hedhin faje reciproke, daja i vajzes se gjore fliste si kodra pas bregut dje ne nje kronike, drejtori i policise se qarkut thoshte se nuk mund te dijme gjithcka e te jemi kudo, kur vetem para tre javesh ka pas denoncim nga vajza ndaj ish te fejuarit/dashurit per kercenim me arme. (ore gaboj une apo mund te ndalohen njerezit per armembajtje pa leje he apo eshte e tepert ta kerkosh )Si mund ta dinte policia valllllle !!!!! Vetem nga denoncimi.
    Kjo eshte e tmerrshme e gjitha nga fillimi ne fund, lidhje e gjate qe i erdhi fundi me i keq i mundur, prinder qe nuk i degjojne femijet ( nga 3 ne 33 vjec) dhe ju imponojne "zgjedhjet " me te mira; djali i gjore me seder te vrare nga mosperfillja e ku e di une se cfare tjeter dhe me e tmerrshmja e te gjithave vajza e shkrete, viktima e rradhes ne varganin e gjate te ketyre makabriteteve qe po degjojme cdo dite ku viktima ne te shumten e rasteve eshte AJO
    koha eshte armiku i vetem qe kam

Responsible Maska e Observer
    Anëtarësuar
    24-05-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    52
    Ishte 4 vjet lidhje , dmth djali ka qene 21 vjec dhe vajza 15 vjec .

Mendo sa pedofil, sa injorant dhe sa dru ka qene ai djali.

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Po sikur t`ju fusja une ndonje plumb juve qe shani nje te vdekur, behet gje?

Si do quhesha une po te beja nje akt te tille, kur ju shani nje te vdekur "manjak" ?
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Te prehet ne paqe shpirti i Gentiana Kllogjerit.

Ngushellimet e mija familjes te te ndjerit Dritan Tefiku.
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946

"Faji është i nënës së vajzës, ajo e shkaktoi tragjedinë"

Nevzat Tefiku rrëfen fejesën mes të birit e Gentianës dhe problemet e lindura pas kundërshtimit të nënës së vajzës

ELBASAN- Pasi kanë kaluar dhimbjen e madhe të tragjedisë prindërit e Dritan Tefikut kanë akuzuar dje nënën e Gentianës se është shkaktare për gjithçka. Në një intervistë për "Shekullin", babai i djalit ka pohuar se vajza e donte Dritanin por nëna nuk e pranoi fejesën dhe gjërat shkuan deri në vdekjen e vajzës dhe djalit të tyre. "Ajo na mori në qafë edhe vajzën e vet edhe djalin tim, që mos e bëftë pikën e hajrit. Shpirtin na e thau ne dhe të bijës",- thotë me lotë në sy pas varrimit të të birit, Nevzat Tefiku.

Zoti Tefiku, prej sa kohësh e njihte djali juaj Gentjanën dhe si qëndron çështja e fejesës?

Dritani dhe Gentiana kishin tre vjet e gjysmë që ishin të lidhur. Pas tre vjet e gjysmë, kur vajza mbaroi edhe shkollën e mesme, djali më thotë shko dhe kërko dorën e vajzës. Edhe unë si njeri normal i shkova në klub ku nëna e vajzës është bufetjere. Hamideja më tha se nuk dinte gjë për këtë punë dhe madje më tha se vajza nuk kishte dashur të fejohej edhe pse kishte pasur raste të mira. Unë i thashë "vajza jote do djalin tim, ka tre vjet e gjysmë". Si ka mundësi më tha, unë nuk di gjë. Do ma japësh vajzën pasi për tre vjet e gjysmë vajza ka qënë si e shtëpisë tek ne. Më tha do pyes vajzën dhe djalin dhe duhet të kthehesha pas tre ditësh. Pas tre ditësh më tha që gjërat janë rregulluar dhe fejesa do të bëhet. Pas këtij lajmi mora gruan, djalin dhe shkuam tek familja e vajzës. Edhe ata kishin mbledhur njerëzit e tyre. E bëmë për mbarësi, shkëmbyem urimet. Djali dhe vajza duheshin tmerrësisht.

A u bë fejesa?

Për shkëmbimin e nishaneve fola me nënën e vajzës dhe më tha sa më shpejt më mirë por unë i thashë nga dhjetori pasi atëherë më kthehej edhe vajza. I dërgova haber vajzës për peshqeshet e fejesës dhe vajza mu përgjigj menjëherë.

Po përse u prish gjithçka më pas?

Unë shkova sërish për të lënë datën e shkëmbimit të nishaneve por Hamideja më tha se do ta prishim miqësinë. I kërkova shkakun, dikush ka folur keq për djalin. Unë i thashë të më rrojë djali. I thashë gjithashtuse nëse e kishte menduar këtë gjë pasi ata kishin qëndruar për shumë kohë bashkë, ajo më tha se të rinj kanë qënë. Mirë, por a e mendon se çfarë mund të ndodhë më vonë pasi ata janë të rinj dhe temperamentin e kanë të papjekur. Le të bëhet çtë bëhet, unë vajzën nuk e jap për djalin tënd.

Si reagoi djali juaj pasi mori vesh për prishjen e fejesës

Kur dola nga lokali më merr djali në telefon dhe më thotë se çfarë u vendos dhe unë i thashë se u prish puna pasi nuk do e ëma. Ajo na mori në qafë edhe vajzën e vet edhe djalin tim, që mos e bëftë pikën e hajrit. Shpirtin na e thau ne dhe të bijës. Vajza ishte e mrekullueshme, ishte Genta me yll në ballë. Ne e donim si familje dhe ajo na donte. Arriti nëna e saj që mori jetën e tyre. I pastë në qafë gjithmonë.

http://www.shekulli.com.al/news/45/A...007-11-22.html

Takohemi Ditën e Gjykimit

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Protesta e komuniteteve fetare për kthimin e pronave
    Nga King_Arthur në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  4. Polici grek ekzekuton emigrantin
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:49
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •