Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    PINK seshte e thene. gjithsesi ai eshte mendimi im, e ky mendimi jot.
    smundesh ti fusesh te gjithe njerezit ne nje thes. dhe pa e njohur ate smund te besh nje gjykim te persosur. Une kam ate mendim, sta imponoj dot ty apo dikujt tjeter.
    une me aq sa lexova nga personi qe kishte hapur temen dhash kete mendim.
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje gje s'kuptoj une: ku flitet per"marrje" & "fejese" qe 19 vjec?
    Te kisha qene ne vendin e te emes te njejten gje kisha bere. Ai hajvani 27 vjecar, me hormone te pjekura, te kishte shkuar me nje qe ka po te njejten pjekuri ne jete.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Blue_sky ka femra qe fejohen qe 15 e 16 vjec. Kshu qe ska ndonje gje te cuditshme, se eshte dicka qe po ndodh, eshte fenomen i perditshem, seshte nje rast i vetem.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Blue_sky ka femra qe fejohen qe 15 e 16 vjec. Kshu qe ska ndonje gje te cuditshme, se eshte dicka qe po ndodh, eshte fenomen i perditshem, seshte nje rast i vetem.
    Po tani ka dhe "femra"(kalamaj) qe i fejojne familja qe 13 vjece por une thashe se dolem nga ajo kafsheri.
    Po pune e madhe qe ka o goce, une si prind do kisha pasur detyre te mbroja femijen tim nga ca horra te prapambetur qe mendojne akoma qe femra fejohet qe 18-19 vjece.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Interviste Daja i vajzes.

Kllogjeri: E kishte takuar dhe i kishte lënë një letër ku i thoshte se nëse nuk ktheheshin bashkë do ta vriste;

A e dini si ka ardhur vrasja dhe çfarë arsyesh ka?

Unë di çfarë më ka treguar motra. Di që të dy kanë qenë të fejuar por pa celebrim, pa i kryer ritet e përhershme edhe pse familjet ishin në dijeni të lidhjes dhe në një moment vajza ka vendosur të ndahen, por ai nuk ka dashur ta linte. Kanë qenë disa kohë të lidhur, por ajo nuk e donte më dhe e ka lënë.

Kur janë ndarë?

U ndanë fiks 1 muaj e gjysmë më parë. Atëherë kur ajo e la, ai vazhdonte ta ndiqte, madje edhe e kërcënoi.

Nuk keni denoncuar asnjëherë në polici?

Po e kemi denoncuar. Atëherë kur e kërcënoi pasi ishin ndarë vajza bashkë me të ëmën, kanë bërë denoncim dhe është bërë një ballafaqim ku kanë rënë dakord. Ka qenë vajza bashkë me të ëmën, ka qenë edhe prindërit e tij dhe ai vetë dhe në tavolinë është rënë dakord që ai nuk do t'i binte më në qafë, por do ta linte të qetë. Ai ka thënë që nuk do ta ndiqte dhe as do ta shqetësonte më.

Siç më kanë treguar është kthyer 4 ditë më parë dhe i ka shkuar në shkollë. Atje e ka takuar dhe i ka lënë një letër me ultimatum. I ka thënë që nëse nuk i kthente përgjigje deri të hënë atëherë do ta vriste... I kërkonte që të bashkoheshin, por ajo nuk ka dashur dhe nuk i ka kthyer përgjigje.

Pjese te shkeputura nga gazeta shekulli.. linkun mund ta gjeni ktu

http://www.shekulli.com.al/news/45/A...007-11-21.html
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    354
    Atehere i bie qe :
    1-prinderit dha vajza jane treguar neglizhente ndaj kesaj letre, ose ultimatumi. pasi duhej lajmeruar policia qe ne moment, ose brenda dites.
    2- ai ka qene nje i semure mendor, pasi i tille del ne baz te ketyre qe jane shkruar me lart. dhe policia duhet te tregohej me e vemendshme qe ne rastin e denoncimit.
    Me vjen keq vetem per ate vajzen!

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    A re Elbasani i pavdekshem do ngelesh ne Histori me historite e tua..
    Kisha ndermend te veja po eheh s ma mban..laaaaaaaarg e me laaaaaaaaaaarg .
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Nuk ka pradrejtesi ne bote qe mund te justifikoje kete lloj vrasjeje. Per me teper qe dhe ne cmendurine e tij nuk mund ta justifikosh se nuk eshte se shkoi e u hakmorr ndaj familjes se vajzes qe pretendon se i ka hyre ne hak dashurise se tyre, po ndaj vajzes qe donte. Fat i keq per te gjithe, per familjet, djalin dhe mbi te gjitha vajzen.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Vdesin si Romeo e Zhuljeta
    Granit Sokolaj
    Gazeta Shqiptare

Unë e ajo në parajsë, nëna e saj që na ndau, ta ndjejë mungesën tonë e të shkojë në ferr”. Këtë ka menduar që në mëngjes herët një “Romeo” nga Elbasani, i cili kishte vendosur që jetës së tij t’i jepte fund për dashurinë. Por, ndryshe nga Romeo i Zhuljetës.
    Ca Romeo leshi mo?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Nje dite pas ngjarjes qe tronditi qytetin Elbasan kane reaguar familjet e viktimave dhe policia. Famija Kllogjri akuzon Dritan Tefikun si te droguar dhe vrases, ndersa i ati i Dritan Tefikut, Nevzati akuzon drejtperdrejte te emen e vajzes Hamide Kllogjirin si shkaktare te kesaj tragjedie. Nderkohe familja Kllogjri ka pretendime edhe ndaj policise cilat hidhen poshte nga Drejtori Arben Hyseni. Sipas tij vrasja do te ishte evituar nese familja Kllogjri do te kishte njoftuar policine

Vrasja e dy te rinjve qe ndodhi dy dite me pare ka ndezur polemikat mes familjeve. Nga rikonstruksioni i rrjedhes se ngjarjeve, deshmite e mbledhura nga policia dhe provat materiale, rezulton se nena e vajzes ka kundershtuar lidhjen mes dy te rinjve. Por familjaret e te dyja paleve akuzojne njera-tjetren per ngjarjen. Ndersa Dritan Tefiku ka zbrazur plumbat kunder Genta Kllogjirit dhe vetvetes, ngjarja e rende ka ngritur nje pikepyetje te madhe edhe mbi sigurine ne institucionet arsimore. Kjo pasi nje person i armatosur arriti te hyje deri ne laboratorin e nje shkolle, duke ekzekutuar nje studente dhe duke u vetevrare.

Hasan Kllogjri: “Djali ishte i droguar”

Daja i Genta Kllogjrit, Hasani, i sapoardhur nga Norvegjia eshte shprehur dje se Dritan Tefiku nuk ka qene mire menderisht dhe se ishte i droguar. “Nuk ka asnje shpjegim per menyren se si veproi duke vrare vajzen dhe veten”, eshte shprehur Hasan Kllogjri. -Me sa kam degjuar kjo histori ka nisur para me shume se dy vjeteve. Por vajza ka thene se nuk ka patur takime mes saj dhe Dritanit. Mund te them se djali nuk ka qene mire menderisht. Perderisa beri kete krim ai ka qene i droguar. Nuk duhej te kishte shkuar deri ketu per cfaredolloj rrethane. Te ishte burre i mire nuk kishte vrare as vajzen dhe as veten, por t’i kishte thene, “nuk do, ik e shiko punen tende”. Une mendoj se edhe policia duhej te kishte nderhyre. Qe ne kohen kur ne njoftuam policine per prishjen e miqesise. Ai duhej shoqeruar per ne komisariat. Ndaj mendoj se policia ka pergjegjesine e vet ne kete ngjarje”. I pyetur se si e vlereson sigurine ne shkolle daja i vajzes eshte shprehur se shkolla nuk ka faj. “As drejtuesit e saj nuk kane faj pasi nje ngjarje e tille mund te kishte ndodhur edhe ne rruge dhe kudo. Ai ka terrorizuar studentet, ka shkaktuar panik dhe frike, eshte futur me force ne nje ambient publik cfare nenkupton se ka qene i manget menderisht. Ne nuk kemi asnje pretendim per drejtuesit e shkolles”. I pyetur per ndonje hakmarrje te mundeshme ne te ardhmen Hasan Kllogjri ka vijuar me mjaft mencuri se “nuk behet fjale per nje gje te tille. Ai na vrau ne por edhe veten e vet. Ai e mori denimin nga vetja. Ne kohen e “babe” Enverit nese kryeje nje vrasje te tille merrje denimin e merituar. Por ne kete rast ai i mbylli vete kusuret”. I pyetur se cfare mesazhi percjell pas kesaj ngjarje daja i Genta Kllogjrit ka pohuar “ Eshte mire qe gjera te tilla te mos perseriten me kurre. Ky eshte xhesti me i ulte dhe me antinjerezor. Me sa di ka shume raste te kesaj natyre si vrasje, hedhje nga lartesite, varje ne litar, vetehelmime etj. Une ju percjell nje mesazh gjithe te rinjve, vecanersiht vajzave. Te njohin mire njeri tjetrin pastaj te fejohen, te vendosin per te ardhmen, familjen dhe femijet e tyre. Se pastaj ndodh gjema sic na ndodhi edhe ne nga nje i semure dhe i fiksuar. Edhe shteti me mekanizmat e tij duhet te punoje me shume ne kete drejtim sepse po ikin kot jete njerezish. Une mendoj se nese punohet fort me shoqerine, familjen, individet etj, atehere ngjarje te tilla nuk do te ndodhin me”-tha dje daja i genta Kllogjirit.

Nevzat Tefiku: Te rinjte i vrau nena e vajzes

I ati i Dritanit, Nevzat Tefiku ka akuzuar dje Hamide Kllogjrin si shkaktare te kesaj drame. “Vajza me djalin njiheshin qe prej 3 vjetesh e gjysme. Ajo vinte gjithmone ne familjen tone dhe flinte me djalin. Mbylleshin ne dhome sepse ishin te rinj dhe duheshin shume. Genta na donte, por edhe ne e donim jashte mase. Per ne ajo ishte me ylle ne balle. Pasi mbaroi gjimnazin djali me tha te shkoja tek e ema qe ti kerkoja doren Gentes. Dhe per te bere nje muhabet te pjekur shkova takova Hamidene tek lokali i saj. I tregova se sa duheshin dy te rinjte, se vajza kishte kohe qe njihej me djalin, se vinte rregullisht ne shtepine tone, se flinin bashke etj. Ndaj per te lumturuar te rinjte dhe per te kryer nje muhabet te pjekur, ja kerkova vete vajzen. Hamideja me tha se nuk dinte asgje rreth kesaj lidhje. Madje shprehu habine duke me thene se “prandaj vajza me refuzon te fejohet”. Ne fund me tha mire do te pyes vellezerit dhe djalin dhe do te vendos”. Nevzat Tefiku tregon se e gjithe kjo histori ka ndodhur para pese muajsh. “Tre dite pasi e takova shkova serish me djalin dhe gruan. Ne fund Hamideja ra dakort perqafoi dhe djalin dhe dy te rinjte u puthen sepse duheshin tmerresisht. Per nishanet me tha qe ti nderronim sa me shpejt sepse ishte me mire per te dy palet. U larguam te lumtur nga ky takim dhe menduam se gjithcka u fiksua. Sapo shkova ne shtepi mora ne telefon vajzen ne Selanik te Greqise. I dhashe lajmin e mire dhe i kerkova qe te pergatiste nishanet sepse ne jemi pensioniste dhe nuk kishim te holla. Vajza mi dergoi te gjitha nishanet, oren, varesen, byzylyket me nje shofer te lagjes”. Nevzati tregon se sapo mori peshqeshet per fejesen, shkoi dhe takoi te emen e vajzes. “Ajo me priti me kembet e para. “Do ta prishim miqesine. Dikush nga lagja jote me ka thene se djali nuk eshte i mire, ndaj mos te me shkel me ne dere”. I thashe qe te mendoje se cfare mund te ndodhe me vone. Ndaj ta shikonte me qetesi kete ceshtje sepse behej fjale per jeten e dy te rinjve qe duheshin marrezisht. “Le te behet c’te doje me tha, vajzen nuk ta jap dhe djali te mos me shkele tek pragu”. Sapo dola djali me merre ne telefon dhe me pyet. “He babi si shkoi” I thashe qe nuk do e ema e vajzes dhe se per me hollesisht do te flasim ne shtepi. Me pas ja spjegova te gjitha ne shtepi. Mori ne qafe djalin dhe vajzen. Vajza ishte e mrekullueshme me yll ne balle. Fajin e ka vetem Hamide Kllogjri. Na ka lenduar te gjitheve” perfundoi babai i djalit qe u vetevra perbri ish-te dashures.

Marre nga Koha Jone

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lista e 813 personave në kërkim nga Interpoli
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Protesta e komuniteteve fetare për kthimin e pronave
    Nga King_Arthur në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  4. Polici grek ekzekuton emigrantin
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:49
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •