E ore se njesoj si Medreseja ne Tirane eshte ja ai bulevardi ngjan me rruhen "5 Maji" :P
E ore se njesoj si Medreseja ne Tirane eshte ja ai bulevardi ngjan me rruhen "5 Maji" :P
Ere mire mire
Jo mer burre nje qyetet i madh ka nevoje per "skata" te madhe dhe jo ate te qenit.... i'a fut nju-jorkezi "skatase" saper 10 qen bashke. Ah po shume tabela shkruajne "patsroni m.... e qenit se do hani gjobe" por mqenese nju-jorkezi i zakonshem ka gjysmen e logjikes se nje njeriu normal.... mendon "ah ok. vetem qeni nuk mund te dhjesi ketu".......
Po nejse une nje pyetje kisha: ne NY ka 8 milione banore, 1.5 jetojne ne Manhattan po 6.5 milione te tjere ku jetojne?
Ps. kam bredhur gjithe Europen dhe qytet me te piste se Nju Jorku vetem Tiranen e ke! Nejse kur te vish turist ketu dhe kur te shikosh filmat e Skorcezes sigurisht qe nuk do ta tregojne pisllikun e ketij qyteti. Tani do thuah ti qe edhe Athina ka plera, imagjno c'do behej ketu nese benin prexahinjte 6 muaj greve? As nuk ta pret mendja.... edhe nuk jane justifikim 8 milion banoret se edhe 5 milione athinjete me nje qiperfaqe sa cereku i NYC nuk jane pak.
Ndryshuar për herë të fundit nga Kryeplaku : 09-07-2008 më 12:31
E prap se prap NY eshte kryeveper, pavarsisht se ju te lindurit ne Paris nuk ju pelqen!
- Been here, served my time, now away!
Manhatani, lagjja më e famshme e botës , mbas shqipris !!
po ca lagje e famshme eshte ky Manhatani, vetem blloqe dhe hekura me beton po shohim pyllin ku e ka ky ?!!!
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
qenka bukur, tani qe pash kete parkun mu nmes te qytetit.
PS: sa lek kushton bileta direkt per manhatan nga shqipria kush e di ?!!
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
I papare eshte, ske c'thua. U bera kaq vite ketu dhe prape sa here dal nga Brooklini dhe vej ne Manhattan, me duket ndryshimi si Kombinati me Bllokun ne Tirane.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Kombinati me bllokun??? Kaq pak ... harrove qe heret e para qe viziton Manhattan ngelesh me dhimbje qafe![]()
Krijoni Kontakt