uau! shumica do zgjidhnin nje njeri qesharak.
uau! shumica do zgjidhnin nje njeri qesharak.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Mendoj se do zgjidhja te dyten, sikur duket me simpatik:P dhe pse ti gimi3 (tek 2) thua jo shume simpatik
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
pak nga te dyja do ishte me i duhurise te mbaj dhembet ter diten jashte do me merziste shume shpejt .
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
mendoj asnjeren ka keto![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Interesante kjo,por nuk ke dhene shume alternativa.Ben vaki te mos jete as njera nga te treja,pasi asgje nuk planifikohet.Keshtu qe asgje nuk mund te paramendohet.Personalisht mendoj se kur vjen ky person ne jeten e gjithkujt pa bere shume fjale apo gjurrulldi nuk te le shume shkase per te bere zgjedhje apo krahasime...apo rezistime. Keshtu qe !!!Cte jete e shkruar,mjafton te dua e te me doje.KJO KA RENDESI.
Bye bye!![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Qesharak? Mos e ke fjalen per nje njeri me sens te mire humori? se un kur e them nje njeri qesharak e them per ta ofenduar2. Dike jo edhe aq atraktive , por jashtezakonisht qesharak , simpatik , i dashur dhe i mençur ?
Nejse sigurisht qe do zgjidhja opsionin e dyte. Nuk ka njeres perfekt. Nefakt kur e gjejm nje njeri qe i eshte afruar shume perfektes se perballojm dot dhe mundohemi te gjejm patjeter dicka gabim me lidhjen ton.![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Mua personalisht nuk me pelqejne aspak njerezit qe stermundohen te duken joshes dhe ne cdo gjest te tyre e sheh se ka njefare artificialiteti dmth duken si gjeste te ushtruara para pasqyres dhe te kopjuara.
Une per vete pelqej personin qe kane sy dhe qeshje te cilter, dhe gjithashtu ata qe nuk flasin shume.
Njerezit qe flasin shume kane qejf te bien shume ne sy, gje qe une mendoj se eshte dobesi.
Krijoni Kontakt