Postuar mė parė nga ari32
.
Psh po te shikonim syte e Blondines tani,do te ishin gjith inat,per moderatoret,qe nuk e bashkanjiten kete tememeqe ajo e hapi e para
![]()
edhe njehere per qejfin tend syte e mi
Postuar mė parė nga ari32
.
Psh po te shikonim syte e Blondines tani,do te ishin gjith inat,per moderatoret,qe nuk e bashkanjiten kete tememeqe ajo e hapi e para
![]()
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Postuar mė parė nga blondina
Syte i ke te bukur,por,po ti shikoja ne realitet do mundesha te thesha nje mendim per keta si te bukur se cfare shprehin ne brendesine e tyre.
Jo per gje por i ke si te mite me nje ndryshim,se une i kam te pa lyer![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o ari por ngjyren brenda nuk e lyej une.dhe nje gje tjeter per syte e mi:syte e mi e ndryshojne ngjyren sipas stineve ne dimer i kam blu ,ne pranvere jeshil
ne vjeshte blu-jeshil pastaj edhe diten me naten psh naten me behen jeshil shume si te maces,eshte per tu habitur por e vertete,ata qe me njohin e dine. ciao blondi -bagabonti
Blondi bagabondie kisha llafin perrreth syrit,dhe jo per te brendeshmin.
Shpesh syri mere dhe reflekton dhe njyren e rrobave,ose ne vartesi te gjendjes shpirterore.
Te pakten kete kam degjuar dhe konstatuar.![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
po ari 32 eshte shume e vertete sidomos syte blu-jeshil psh syte ee mi kur agresohem marrinh nje ngjyre si te kuqe e te droguar haaaaaaaaaa eshte me te vertete keshtu.ciao zemra se i ke syte si te mite.
po une qe i kam syte nje jeshil nje blu,si kam isoj nganjeher me besdis se fiksohen tu mi pa dhe e kam shume besdi,sidomos kur mi shohin femrat,se keni idene sa gje e besdisur eshte,do blej dy lente nje jeshi le dhe nje blu qe ti kombinoj syte se jam ne pike te hallit
rruge pa fund
perSHENDETje
Dhe une besoje se syte jane pasqyre e shpirtit por nuk mund te them se e kuptoje tjetrin nga syte neqoftese me genjen.
Une nga syte kuptoje njerezit e mire dhe te keqinj (por jo gjithmone) kuptoje gjithashtu dhe tarallaket ose te zgjuarit.
Po ashtu nga shikimi kuptoje kur nje femer interesohet ,ne lidhje me mua, thjesht per shoqeri ose per ndonje "gje tjeter" ,kuptoje gjithashtu ne qoftese me do (por jo gjithmone ) apo nuk i interesoje fare.
Por kjo gje varet dhe nga fantazia jone mbi syte e tjetrit ,prandaj kur shohim sy te bukur shume here bejme gabim. Megjithese dhe bukuria eshte pasqyre e shpirtit (por jo gjithmone).falemiNDERit
sa shprehje bukur kjo
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
ashtu thojne gjithmone qe syte jane pasqyre e shpirtit , por ndonjehere duhet te kesh kujdes nga disa njerez .
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt