Mendoni se vertet syte jane pasqyre e shpirtit.??
Une e besoj , por dikush me tha nje dite qe ka dhe kriminela me sy te bukur....
Ju si thoni..????????????
Mendoni se vertet syte jane pasqyre e shpirtit.??
Une e besoj , por dikush me tha nje dite qe ka dhe kriminela me sy te bukur....
Ju si thoni..????????????
Nje pjese e njeriut, ajo qe deshiron fantazi, lumturi te perjetshme, paqe, metafora, poezi dhe sa te tjera akoma te ketij lloji, e beson qe syte jane pasqyra e shpirtit.
Persa i perket praktikes pastaj eshte krejt ndryshe...
Gropa midis idealit dhe praktikes eshte shume e madhe.
Kam dhe nje anekdote per kete por njehere tjeter...
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
Dhe lekura e gjarprit, eshte terheqse, shume e bukur, po helmin e ka brenda. Dhe kriminelet kane sy te bukur, po ligesine e kane te fshehur.
PeRsE o ZoT??
Kam pase nje shoqe me sy te bukur .......eh ajo eshte katandisur pa shoqe fare.......
.....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
.....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!
ej po cbo behet ketu mo po une e hapa njehere kte teme ej moderatore car beni apo i keni mbyll syte,
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
Tamam e ke gjet LOL
kur flet me dike dhe e sheh ne sy me te vertet e kupton nese te genjen apo jo.
Prandaj mos u besoni syve qe i fshihen.
Problemi nuk qendron nese syri eshte i bukur apo jo,por ne ate qe reflekton nga brenda jasht.
Dhe ne pergjithesi veshtrimi apo syri na paraqet ndjenjat dhe gjendjen shpirterore tonen,egersin apo butesin miresin apo ligesin.
Psh po te shikonim syte e Blondines tani,do te ishin gjith inat,per moderatoret,qe nuk e bashkanjiten kete tememeqe ajo e hapi e para
![]()
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Une i besoj ne nje fare menyre kesaj shprehjeje. Por nuk e identifikoj kete me masen e bukurise se syve, por ne ate qe ata shprehin. Pra me nje fjale ne forcen shprehese te tyre...
Pra mendoj se nuk mund te krahesohet ketu nje kriminel me nje njeri le te themi te mire, sado qe ai te kete sy te bukur...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Une i besoj ne nje fare menyre kesaj shprehjeje. Por nuk e identifikoj kete me masen e bukurise se syve, por ne ate qe ata shprehin. Pra me nje fjale ne forcen shprehese te tyre...
Pra mendoj se nuk mund te krahesohet ketu nje kriminel me nje njeri le te themi te mire, sado qe ai te kete sy te bukur...
Erasmus (d. 1536)
Erasmus (d. 1536)
Krijoni Kontakt