Postuar mė parė nga Arbresha
hheheheh zemrer un vet jam njeshi i njeshave po ku je ti humbe fare
pershendjte honey je nje nga njerzit qe kam pat me respekt ne kete jet per ndeer u the bestt
pershendjtje te gjive ne usa
Postuar mė parė nga Arbresha
hheheheh zemrer un vet jam njeshi i njeshave po ku je ti humbe fare
pershendjte honey je nje nga njerzit qe kam pat me respekt ne kete jet per ndeer u the bestt
pershendjtje te gjive ne usa
Partizoni
hajde hajde mu mush zemra gjithe gezim.... se thashe qe vetem un nga 10000 shqiptare jetoje e vetme
ne chicago
ckemi forumista. ok un jam laura dhe kam ne chicago,illinois gati nje vit . me pelqen ketu edhe pse ndjej shume mall per cdo gje qe kam lene ne shqiperi. me shume nga te gjitha ketu me pelqen mentaliteti amerikon.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrettY_EL : 29-10-2005 mė 20:05
laura ska 10 000 shqiptare chicago, po me gjithe rrethinat ka nja 55000 a me shume.Postuar mė parė nga akullorelbasani
Halli eshte se shumica e shqiptarve ne chicago jetojne se suburbs e jo mrena ne chicago.
Mu me ke mrena ne qytet.
Ene muve laura, aty afer qytetit nja 5 min. larg.Sa per njerez nga elbasani ke plot (sidomos nga ato qytet aty afer.) Hehehe
U ka mush forumi me Chitown people. I'm amazed. :P
Duhet te organizoheni icik me shume. NJifni njoni tjetrin edhe boni na i grup forumistash ne Chitown.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Une kam 6 vjet ne Illinois... Ne fillim me dukej shume keq, tani me jam mesuar por perseri kam qejf te shkoj ne vendlidje, kam shoqeri dhe familje...
Vertet ketu paska shume nga Chicago, para 1 viti apo ashtu disi formuam nje AlbanianYouthYahooGroup dhe ne kete menyre shkembenim e-mails per iniciativa/mbledhje te ndryshme por kohen e fundit s'behet i gjalle njeri...
Happiness is: ME & YOU ;)
ore i mbushur ka qene, po ne ndryshim nga NY ktu shqiptaret i druhen njeri tjetrit.Postuar mė parė nga bayern
Ca flet mi goc, ketu jemi akoma gjall.Postuar mė parė nga Kėrēovare1
Sa per ate youth group ne u takum gjithato her, s'te pash ty. ;( Ngaqe tani sikur njifemi pranaj flasim ne telefon edhe jo me neper internet. Po ashtu, me boj m.p dhe flasim me detaje. Lol, Shnet.
say what? jersey? yea..me too...
aren't u special...
Krijoni Kontakt