Shumë inat më vjen, dhe ja vlen ta ripërsëris që kësaj teme ju fshijnë disa postime të vlefshme dhe ende nuk i kanë kthyer po nesje.
Ajo që ti po thua, ka filluar me kohë (por nuk e kam menduar në këtë analizë koncentrat që ke vendosur këtu që e bën cështjen edhe më delikate se sa kam menduar origjinalisht), madje unë kam marë pjesë në disa takime e mesha të tilla para shumë vitesh si i ftuar nga disa të njohur tek kjo lëvizje që tashmë ka marë përmasa botërore dhe po përhapet fuqishëm edhe në Amerikë me një proselitizëm që nëse nuk i ke parë nuk mund të mos ishe i shqetësuar, por thuaj, të gjithë janë të lirë të bëjnë ctë duan. Kryesisht Aziatikë, zezakë dhe shumë me prejardhje latinoamerikane po vendosen në këtë Kishë dhe tani po bëhen "target" edhe pjesa e diziluzionuar dhe "spiritual-seeking" e bardhë Amerikane (për të cilën është punuar me zell në vitet 60 duke e kopanisur me Marjuhana Theology dhe efektivisht duke i prishur cdo lloj boshti logjik e racional që i karakterizonte etërit e tyre).
"World Mission Society Church of God"
http://usa.watv.org/truth/elohim.html
Pyetje të mëtejshme:
Si e trajton Dhjata e Vjetër Atin ?
Po i Riu ?
Po Kurani ?
F-I:
A po thua që vec Sefardimët janë Hebrej origjinal ?
Krijoni Kontakt