Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Festojnë me Thaçin

Lidhja Demokratike e Kosovës festoi përvjetorin e nëntëmbëdhjetë për të herë të parë me praninë e Hashim Thaçit, partnerit më të ri qeverisës. Ky i fundit, edhe me këtë rast, shmangu dorështrëngimin me Ramush Haradinajn i cili pretendon të rikthejë formulën e qeverisjes LDK-AAK.
    Nga Shpend Limoni më 24.12.2008 8:58 CET

Lidhja Demokratike e Kosovës ka shënuar përvjetorin e nëntëmbëdhjetë të themelimit të saj të martën, për herë të parë me prezencën e Hashim Thaçit, dikur rival i ashpër i kësaj partie.

Kryeministri Hashim Thaçi, tashmë lider i partisë më të madhe në vend ( PDK), bashkë me Hajredin Kuçin dhe Fatmir Limajn, ka arritur me vonesë në përvjetorin e LDK’së partnere.

Thaçi i është bashkuar Sejdiut në rreshtin e parë, për të dëgjuar fjalimet e zyrtarëve të LDK’së, me të cilët edhe ka ngritur dolli duke ua uruar ditëlindjen e partisë.

Festës së LDK’së i ishte bashkuar edhe lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj, i shoqëruar edhe nga Blerim Shala.

Thaçi dhe Haradinaj edhe kësaj here i kanë ikur shtrëngimit të duarve duke u pozicionuar në anë të ndryshme të sallës ku mbahej manifestimi.

Nënkryetari i LDK’së Eqrem Kryeziu ka folur edhe për koalicionin PDK –LDK duke thënë se “koalicioni i tanishëm qeverisës i shërben Kosovës”.

Por zyrtarë të LDK’së para fillimit të ceremonisë ishin kujdesur që t’i kushtonin vëmendje edhe Ramush Haradinajt.

Sidoqë të jetë përvjetori i LDK’së ka kaluar në kornizën tashmë tradicionale.

Ibrahim Rugova, lideri i dikurshëm i kësaj partie vazhdon të mbetet figura që nxit më së shumti duartrokitjet e të pranishmëve përderisa zyrtarë të LDK’së edhe më tej vazhdojnë të gjejnë epitete të ndryshme për të.

I pari para të pranishmëve është paraqitur Sabri Hamiti duke lexuar një poezi e cila ka përfunduar me fjalët “Baba Rugova”.

Në njërën nga vargjet ai ka krahasuar Rugovën me Krishtin.

“Prej Betlehemit në Nazaret ti mbolle drurin që i thonë jetë dhe barte kryqin udhës përpjetë, trim o Ibrahim”.

Të pranishmit në sallë kanë mbajtur një minutë heshtje për Presidentin Rugova përderisa kësaj here kanë dëgjuar vetëm himnin e Kosovës dhe “Kur ka ra kushtrimi në Kosovë” e jo edhe himnin kombëtar.

Ndërsa në fjalën e tij, Presidenti Fatmir Sejdiu, LDK’në e ka quajtur “prijetare të rëndësishme në vizionin politik në mendimin politik dhe në aksionin politik në luftën për liri pavarësi dhe demokraci në Kosovë”

“ Dua të çmojë lartë ideatorët për themelimin e LDK’së dhe bartësin kryesor të proceseve më të vështira presidentin historik Ibrahim Rugova pa prezencën e të cilit sot shënojmë këtë përvjetor por gjithmonë me kujtim të madh për punën e palodhshme dhe të shkrirjes së tij për Kosovën” ka thënë ai.

Por Sejdiu më pas ka përmendur edhe Adem Jasharin.

“Duke iu falënderuar shkrirjes dhe sakrificës të këtyre dy personaliteteve të mëdha të Kosovës, ne kemi edhe këtë punë të tanishme dhe këto rezultate të rëndësishme që kemi” ka thënë ai.

I vetmi që ka folur për aktualitetin në LDK ka qenë nënkryetari i saj Eqrem Kryeziu.

Ai i ka vlerësuar të rëndësishme reformat që duhen të bëhen në këtë subjekt politik.

“Reformat në LDK kanë synim të dyfishtë: kualitetin dhe teknikën. Me kualitet kemi parasysh ndershmërinë dhe kreativitetin ndërsa me teknikë shumësinë e mekanizmave të partisë dhe hapjen e saj” ka thënë Kryeziu.

----------------------------------

qysh luen Thaqi qoke me ta haaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kurgja nuk eshte loja me ldk or llap..
    ju enveristet qosiste te kosoves.. keni lujt me nji popull krejt..
    komunikat nr 1257-te..
    shtabi i u ck-se njofton se brigada 786 ka shpartalluar forcat serbe ne drenic e llap kurse brigadat 124 dhe 659 kan shpartalluar ushtrine serbe ne llapushnik e rahovec..
    a e din ti llap se cka do me than nji komunikat e tille.. sepse qishtu komunikatash kini ba athere..
    patjater duhet ta dish me qe je shkipfols.. po dhe ne se e din e mir e din e po nuk e dite ta kallxon brari dhe historia qe ju nuk guxoni me e shkrujt..por e ka shkrue slloba mir.. ne ato mijra e mijra gur varresh me shqiptar..
    ngoje pra cka do ma than ajo loja juj..
    domethan.. oj nato.. a e sheh se ja dalim vet qasaj pune.. pra skem nevoj me na nderhye..
    a e sheh moj serbi sa te fort jena..as rusi e kinezi nuk i kan 800 brigada me ushtar.. pra oj serbi.. mos eja vec me dy kompani.. por sjelli krejt qat ushtri qe ke .. se nuk asht leht me ne..
    dhe rezultati.. i verteti jo ai ne leter havleti..qe perdor jakup gazepi..
    2 milion e ca shqiptar autokton ne shekuj.. nji dit prej ditsh mbasi kan qat "fat" qe me pas nji ushtri me nick UCK e me forc te vertet sa nji pallaver ne leter.. e shohin vehten.. me shpija te djeguna me gra e qika te perdhunume.. me fmi ne bajonet te arkanit te shperthyme.. me qen e lop te karbonizume.. me mijra djem ne shkritore furra te pervelume.. e ne hi eshtnat perfundume.. e mijra gra e pleq.. me tesha ne shpin tuj shku per krume.. e ca uck-ash ne kuks me kallash drejtume.. jo kunder arkanit por kunder karvanit.. me te mjer e te sakatum qe mendjen kan hume.. e sdin ku shkojn or cuba te marume..

ja kjo ish loja juj e madhe.. "heroike" oj drejtoria politike..
    pra kosov pa shqiptar..
    kte na e sollet ju..kuptohet me ndihm te arkanit..

ato tjerat ma von i solli tjeter kushi jo ju..

prandaj mendoni mire se krejt e din se si luni ju..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 25-12-2008 më 05:20

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Brari
    loj te duket ty keto suksese po heee
    qe e luftuam shkaun dhe e fituam luften
    qe arritem ta bejm partner NATO-n
    qe e bem shtetin
    qe na njoften shtetet kryesore te botes
    qe e shporrum nga pushteti dhe e shpartalluem partin e jugo-shipecave
    pasardhsen e LKJ-se LDK-ne
    qe tani po e qeverisom vendin si eshte me mire
    te gjitha keto jan suksese tonat ore brari
    e ti vazhdoje me prralla tujat

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    me heret u kan dasht ti gjej kjo ....po nejse thojn me mir von se kurr.

Ngushllime ...

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    qe e luftuam shkaun dhe e fituam luften

qe e bem shtetin

ooo Burrec i keqq Kush e fitoj Luften more?????? Mos tish derdh gjith aj gjak ne ks ne sa per Uçk sot ende nen serbi kishi nuk kan asgje kunder Uçk po Luften e fituan ata qe ran deshmor e jo Uçk-ja...

Per mua Kosova nuk esht shtet pse nuk esht shtet se ende skemi ne dor asgje krejt te Huajit na kan en dor dhe po bjen qka kan deshir me ne..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    ooo Burrec i keqq Kush e fitoj Luften more??????
    UÇK-ja po kush mendove more burri i mire

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    drenicaku
    normal qe koalicion me ndonji parti do te bej PDK-ja por z.Thaçi do te jet Kryeminister dhe mos harro se PDK-ja ka fitue
    dhe Hashim Thaçin nuk po e njofshe balit se me e njoft nuk flet ashtu kot
    Un e njof Personalisht shum mire thaçin se kam bler rroba nga ai kur ka qen ne zvicerr gjat Luftes e tashi thot kam qen ne Studime ne Zvicerr pfuuuu
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    UÇK-ja po kush mendove more burri i mire
    Ikkk moree te tregova bukur mir kush e Ka Fituar Luftenn Viktimat ata qe dha jeten ooo burr jo Uçk..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga ReaLFan Lexo Postimin
    Un e njof Personalisht shum mire thaçin se kam bler rroba nga ai kur ka qen ne zvicerr gjat Luftes e tashi thot kam qen ne Studime ne Zvicerr pfuuuu
    haaaaaaaaa
    a ti shitke ma lire bile masi e paske njoft

Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    haaaaaaaaa
    a ti shitke ma lire bile masi e paske njoft
    Normal jo qe e kam njoft po i Konvenojke dhe ati se aj i vjedhke i merrke gratis
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mitro Çela, kujtime..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-02-2009, 16:26
  2. Rama, lider i mundshëm kombëtar
    Nga Humdinger në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 04-06-2007, 16:40
  3. Zbardhet mbledhja e Byrosë që zgjodhi pasardhësin e Enverit
    Nga shigjeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 08:34
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  5. Vrasja e Mehmet Shehut
    Nga erzeni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 16-12-2003, 17:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •