apollyon me gjith shkrimet tuaja pajtohem sepse perveq te vertetes nuk shoh tjeter gje
pra gjith kohen kam qen duke thene se te jesh shqipetar eshte pa qare te jesh i pafe sepse jo-feja nuk te bene shqipetar dhe feja nuk te largon nga shqiptarizmi
hehehee sa hijenat i ka ky forum... hehehe....
ejani te ujku, ejani... hehehe
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Shperbashkohem plotesisht nga ky konnstatim i rreme!
Eshte arsyetim i rreme pohimi yt se ketu ofendohet ndokush per fene qe ka. Askush nuk ofendon fene e tjetrit. Aq me pak kur pretendon se muslimani po ia shane fene muslimanit.
Ti ia ke mbyllur syte vetes dhe po mundohesh ne na i mbyllesh edhe neve te mos shohim te verteten qe po t'i hape syte me gisht:
Se ketu po ndodhe e kunderta. Se ketu nje pakice e zeshme dhe agresive po shane dhe ofendon ndjenjen shqiptare te shumices. Se po shajne dhe denigrojne cdokend qe mbane fene per vete dhe shprehe paanshmeri fetare. Se po urrejne cdo njeri qe ve vlerat kombetare perballe fese.
E ke gabim. -Eshte turp t'i dalesh ne mbrojtje atij qe te shane kombin ne emer te fese. Por ti po e thua te kunderten, se duhet share ate qe mbrone ndjenjen kombetare.
Eshte e kunderta
E vetmja gje e ulte dhe acaruese eshte t'ia ofendosh dikujte ndjenjen kombetare. E verteta eshte se fetaret kane share njeri tjeterin per shekuj dhe prape s'u prish dynjaja, sepse i bashkon nje faktor fundamental: -ndjenja kombetare!
Kurse ti cfare po ben?
Ti po therret ne internacionalizem.
Ti po therret ne zhdukjen e ndjenjes kombetare, lidhjes se vetme te shendoshe dhe konkrete te harmonise nderfetare. Fundamentit qe ben te mundur kete harmoni duke thirrur ne nje tolerance boshe, ne neglizhim te bashkekombasit me fe tjeter, ne nje koekzistence te ndare nga mure te holla izoluese te nje konflikti e urrjejtje nderfetare qe i mbrone nje tende artificiale e cila thirret ne mbeshtejte te nje botekuptimi internacionalist anonim qe per vete nuk mbeshtetet ne asgje, me nje qellim per te zhdukur ate shtyllen lidhese, armaturen baze qe bashkon te gjitha fete pa dallim. -Ndjenjen Kombetare.
Turp, ose "nice try" por dikund tjeter.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 18-11-2007 mė 23:04
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist ,shume kohe ka kaluar pa te lexuar.
Ke simpatine time.
Apollyon nuk e tha me kaq thellesi dhe as ne menyre provokative besoj..
Fisniku student dihet se c grupi i takon...te fanatizuarve...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga elen : 18-11-2007 mė 23:07
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Te them te drejten une nuk dua ta besoj nje gje te tille as vet.Apollyon nuk e tha me kaq thellesi dhe as ne menyre provokative besoj..
Por kur shoh nje njeri qe ka kofen plote uje ne duar kur e sheh zjarrin, po pat qellim te mire, nuk e hedhe tutje koven duke vrapuar qe te mihe dhe per t'ia hedhur dy grushta (duke thirrur zjarre zjarre), por i hedhe koven.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 18-11-2007 mė 23:16
Aeneas Dardanus
Une nuk e di se ēfare shikon ti!!!!!!!por une shikoj gjithandej tek ky forum qe jane disa kokra fondamentaliste muslimanesh(nuk flas te gjithe muslimanet)qe bejne vazhdimisht sulme kunder identitetit Shqiptar,une nuk kam problem aspak kur me sulmojne mua,por kur ata vjellin vrrer kunder Shqiperise atehere ēeshtja behet e rende.
populli Shqiptar eshte me gjendje te keqe sot pikerisht se ka patur ne mesin e vet per qindra vjet njerez si keta ekstremistet islamike ketu ne forumin tone,ne nuk na kane munguar kurre Haxhi Qamilet dhe kjo eshte fatkeqesia jone.
Ju kurre mos e kuptofshi kete por kjo eshte e verteta,per mua ēdo njeri qe ne radhe te pare e quan veten musliman dhe pastaj te tjerat ai per mua nuk eshte me Shqiptar.................perderisa islami predikon kombin e madh musliman,ateher une dal ne perfundimin qe ai cenon idenditetin Shqiptar,ky nuk eshte nacionalizem i tepruar kjo eshte lufte per mbijetese,pa nacionaliste ne do ishim zhdukur nga faqja e dheut si komb.
Ps. Dhe ky nuk eshte nacionalizem thjesht virtual,ashtu siē nuk eshte propaganda agresive islamike vetem virtuale(ajo eshte dhe reale shihet fare qarte ne Shqiperi dhe Kosove)
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Shqiptarte ishin shumica t'krishtere n'kohe te Kongresit t'Berlinit.. e pa kurrfare propagande fundamentaliste myslimane/t'krishtere/budiste.. u coptun tokat e Shqiptarve..
sidoqofte.. Shqiptarte mbijetuan..
me majte cfardo feje.. ose mos me majte fe.. osht zgjedhje qe gjithsecilli duhet me e bo per veti qysh te i pershtatet me e qetsu shpirtin.. e nese don edhe me e tranu shpirtin e vet..
megjithate.. ata qe kan lind si Shqiptar.. per me e pas shpirtin e qete duhet me jetu si Shqiptar.. nuk ka zgjedhje tjeter.
"Qė ti ēqitėsh kėta . . . duhet tu preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli
Sa here qe lexoj ne forum sherret midis mylsimanve + kaurrve+ bektashianeve+budistave+ateistave , ndihem me shume Shqipetar.
Sa here qe lexoj ne forum shkrime kundra Shqiptarve ndihem me shume Krenar Qe Jam Shqipetar.
Vazhdoni dhe shkruani!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldo_west_83 : 19-11-2007 mė 04:51
Tradhetar I Kombit!
I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !
Krijoni Kontakt