Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 102
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

Kush eshte ai qe po don ta bene shqiprin Arabi???

Ti edhe disa si puna jote qe nuk ia dini identitetin vetes ,mendoni se me praktikimin e nje feje siq eshte islami ,absolutisht shendrrohemi ne Arab...pffffffffff
    praktikimi 100% i islamit, apo ē'do lloj feje tjeter = masakrimin e gjuhes shqipe me arabizma e turqizma + zevendesimin e kultures sone me traditat islame(arabe) + zevendesimin e ligjeve tona te shkruara e te pashkruara me sheriatin.

dmth, gjuhe, zakone, ligje, keto na dallojne nga te tjeret.
    nese i zevendeson me ato arabe(islame) nuk do kemi ndonje ndryshim nga arabia e lindja e mesme, veē se ata kane shkretetire, e ne jo.

selamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    te te jap dhe une nje pergjigje, mbase ja fus kot, po une po e provoj.
    Sepse dashur pa dashur feja eshte ajo qe asimilon identitetin dhe kulturen e nje populli.
    Feja do zhdukur.
    ke shume te drejte.ne shume vende te botes,feja u fut me dhune.edhe ne shqiperi keshtu ndodhi.humben shume jete ne emrin e nje besimi te huaj.te gjithe i kemi zhytur duart ne mekate ne jeten tone.por ky,eshte mekati me i madh i njerezimit.dhunimi i shpirtrave.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    praktikimi 100% i islamit, apo ē'do lloj feje tjeter = masakrimin e gjuhes shqipe me arabizma e turqizma + zevendesimin e kultures sone me traditat islame(arabe) + zevendesimin e ligjeve tona te shkruara e te pashkruara me sheriatin.

dmth, gjuhe, zakone, ligje, keto na dallojne nga te tjeret.
    nese i zevendeson me ato arabe(islame) nuk do kemi ndonje ndryshim nga arabia e lindja e mesme, veē se ata kane shkretetire, e ne jo.

selamu alejkum ue rahmetullahi ue bereketuhu.
    askush nuk e ka kete qellim ,dhe mos shpif ....ti e akuzon nje musliman qe e mbron nderin me islam dhe tash ti del dhe flet se ka nderru kultur ndersa nuk te shef syri se si sot komplet eshte downlloduar kultura e perendimit dhe kjo ty nuk te pengon sepse as djallit nuk i pengon(keni te perafert diqka) kjo,ku per qdo ditė sa e sa te rinje shqiptar e humbin jeten e tyre me kultura(prostitucioni,narkomania etj) te cilat me dashuri i perqafuan sepse nuk jan islame dhe nuk na pengojnė por Kan karakter "civilizues"....

Nuk po e zgjas se nuk jeni per diskutim te sinqert ,nuk mundeni te beni nje diskutim cili nuk eshte i mbeshtetur me provokime dhe me urrejtje te planifikuar ne bisedė...Fjalen e parė qe shkruani menjeher mundoheni qe te sulmoni pa arsye besimin e dikujt apo paersonalitetin dikujt...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga augusta b Lexo Postimin
    te te them qe nuk kuptova asnje fjale do te te duket cudi?
    kush eshte bektesh e merr vesh.e kam per studentin.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    o fisniku student.. nuk do ishte me mire qe ti si Fetar qe je ta mbyllje kte muhabet edhe tu hapje rruge te tjereve??
    Pse do arrish dicka me force? Mundohu ta besh me tolerance se me force nuk zgjidh asgje, ndaj mos ofendo antaret nese sje i zoti te debatosh si nje njeri qe i druhet perendise.

Respekti reciprok mbi te gjitha ( gje e cila ju mungon ju qe jeni besimtare te "flakte" )

Bej kujdes se edhe i thua vetes mysliman, edhe nje mysliman, sdo arrinte ne ofendime edhe provokime sic po ben ti.

Gjith te mirat, edhe mos i ndryshoni rrjedhen temes ju lutem, sepse nuk eshte hap per FETE E JUAJA.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    o fisniku student.. nuk do ishte me mire qe ti si Fetar qe je ta mbyllje kte muhabet edhe tu hapje rruge te tjereve??
    Pse do arrish dicka me force? Mundohu ta besh me tolerance se me force nuk zgjidh asgje, ndaj mos ofendo antaret nese sje i zoti te debatosh si nje njeri qe i druhet perendise.

Respekti reciprok mbi te gjitha ( gje e cila ju mungon ju qe jeni besimtare te "flakte" )

Bej kujdes se edhe i thua vetes mysliman, edhe nje mysliman, sdo arrinte ne ofendime edhe provokime sic po ben ti.

Gjith te mirat, edhe mos i ndryshoni rrjedhen temes ju lutem, sepse nuk eshte hap per FETE E JUAJA.
    Pajtohem plotesisht me ty...mirpo nganjeher po ofendohem pa arsye dhe keshtu qe po bie preh e ketyre ofendimeve ,dhe tani pa dashje po ofendoj edhe unė...

Nuk eshte Reale te me thotė dikush ,Se ti nuk je shqiptarė ,me qfar te drejte ???,vetem pse une besoj ne Zot del dikush dhe me thotė se ti nuk je shqiptar dhe me mohon perkatesin kombetare sepse une besoj ne Zot,ky eshte nje absurditet ne vete...

Une jam per ti u permbajtur temes mirpo po nderhyjn disa Glladiatora dhe Heronjė dhe po e devijojn temen...

kalo mire...dhe te jam mirenjohes per kritikė
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk eshte Reale te me thotė dikush ,Se ti nuk je shqiptare ,me qfar te drejte ???,vetem pse une besoj ne Zot del dikush dhe me thotė se ti nuk je shqiptar dhe me mohon perkatesin kombetare sepse une besoj ne Zot,ky eshte nje absurditet ne vete...
    Fisnik e rendesishme eshte ta dish ti se cfar je, pa se cfar thone te tjeret nga nje vesh te hyje edhe nga tjetri te dale.

Ti a je Patriot, a je besimtar, a ndihesh mire me veten?

Aman ca te intereson ca thone te tjeret, se mos po jeton per te tjeret ti!! Nese ke ndonje fjale te mire per tjua then thuaju, nese ske, lere mos ua thuaj, njerzit jan te ndare ne kadegori, edhe ti ke zgjedh kadegorine e atyre qe sduhet te preken nga fjalet e te pafeve.

Gjith te mirat edhe ty.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    askush nuk e ka kete qellim ,dhe mos shpif ....ti e akuzon nje musliman qe e mbron nderin me islam dhe tash ti del dhe flet se ka nderru kultur ndersa nuk te shef syri se si sot komplet eshte downlloduar kultura e perendimit dhe kjo ty nuk te pengon sepse as djallit nuk i pengon(keni te perafert diqka) kjo,ku per qdo ditė sa e sa te rinje shqiptar e humbin jeten e tyre me kultura(prostitucioni,narkomania etj) te cilat me dashuri i perqafuan sepse nuk jan islame dhe nuk na pengojnė por Kan karakter "civilizues"....

Nuk po e zgjas se nuk jeni per diskutim te sinqert ,nuk mundeni te beni nje diskutim cili nuk eshte i mbeshtetur me provokime dhe me urrejtje te planifikuar ne bisedė...Fjalen e parė qe shkruani menjeher mundoheni qe te sulmoni pa arsye besimin e dikujt apo paersonalitetin dikujt...
    po more, e paska fajin mungesa e fese qe ka njerez qe mirren me prostitucion,
    ai qe ka ato mend, si me fe si pa fe rruge muti do marri.
    Nuk merrem me prostitucion une, as me droge, as alkol nuk pi,
    e pse? sepse me tha feja? jo more, thjesht sepse nuk jam tipi, i kam hequr vize fese me kohe.

Une ne diskutime jam i sinqerte, se perndryshe as nuk do merrja pjese.
    Po ti qe kur thua "dhe kjo ty nuk te pengon sepse as djallit nuk i pengon(keni te perafert diqka)"
    eshte e kote te bisedohet me ty, po nuk fute djallin dhe allahun , eshte e kote.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ja se qfar Livadha ka ketu...

Poj qiftitit te ketij ,pak eshte me u perjashtu nje herė,ketij duhet me ja bė orar pune Forumin,(veq njeher ne javė),se veqė shpufla kokoriz...
    E kam shume bezdi kur me citojne vahabistet......e paske numru sa here me kane perjashtu mu ..........mir e bone.....per mua nuk ka asgje te ēuditshme,kuptoj gjithshka,pse une perjashtohem dhe pse ti vazhdon te rrish dhe te mbushesh forumin me propagande fundamentaliste islamike copy-paste....e di shume mire se per ēfare ju kan programu.............tek e fundit vlen bellum omnium contra omnes......por kjo eshte nje war qe islamiket kane per ta humbur
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Pajtohem plotesisht me ty...mirpo nganjeher po ofendohem pa arsye dhe keshtu qe po bie preh e ketyre ofendimeve ,dhe tani pa dashje po ofendoj edhe unė...

Nuk eshte Reale te me thotė dikush ,Se ti nuk je shqiptarė ,me qfar te drejte ???,vetem pse une besoj ne Zot del dikush dhe me thotė se ti nuk je shqiptar dhe me mohon perkatesin kombetare sepse une besoj ne Zot,ky eshte nje absurditet ne vete...

Une jam per ti u permbajtur temes mirpo po nderhyjn disa Glladiatora dhe Heronjė dhe po e devijojn temen...

kalo mire...dhe te jam mirenjohes per kritikė
    sinqerisht te pergezoj per tolerancen dhe per menyren tende te debatit konstruktiv, produktiv dhe shume te kulturuar!
    ky eshte konstatimi im dhe i shume antarve te tjere te ketij forumi besoj!
    ketu duket qartesisht se disa persona qe nuk dua te i permend, vazhdimisht bejne sulme duke perdorur nje fjalor banal vulgar kundra fisnikut personalisht dhe aq me keq kundra nje komuniteti te tere myslimanesh!!

me cfar te drejte keta person e quajn fisnikun apo shqiptaret e tjer te cilet jane mysliman si jo shqiptare???
    atehere i bie qe shqipria te jete vetem 25%shqiptar pasi ju perkasin besimeve jo myslimane!!ku do i coni 75 % mysliman??

kjo verteton me se miri se kush eshte Fisniku!
    eshte nje djale i shkolluar i kulturuar i cili per fatin e mir te tija beson dhe ne ZOT prandaj gezon dhe respektin pjeses dominuese ketu!

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Civilizim" i tepruar...Lakuriqėsia!
    Nga Apollyon nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 09:48
  2. Humbja e vlerave shoqėrore dhe "civilizim i tepruar"!
    Nga Tr|BaL nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 19:55
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Patriotizmi i tepruar
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2009, 15:49
  5. Rexhep Qosja: Moisiu nderoi tradhtarin Rugova
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 15-05-2007, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •