Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 17-11-2007 mė 18:23
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Duhet te ndani shapin nga sheqeri....thone...
tema eshte hapur per nacionalizmin ne forum , dmth ate virual VS atij real qe te pakten ne Shqiperi pothuajse nuk ekziston (dmth ka njerez me dy fytyra).
Shume nga ju jeni partizane te nacionalizmit, cfare kini bere ju per kombin shqiptar?? Pervec se biseda boshe , asgje tjeter.
Shikoj forume te diaspores serbe, greke (ne vecanti) dhe ato rumune dhe turke ne pergjithesi. Keto 2 te fundit kane te njejta probleme si ne, kurse serbet e greket i gjej shum kompakte ne 98% te rasteve. Cfare dua te them?... ata nuk "hane kokat" me njeri tjetrin. Nuk nenvleftesojne njeri tjetrin. Kurse ketu shqiptareve u dedikohen llolloj identitetesh nga bashkpatriotet e tyre (lexo: arab, turk, grek magjyp etj) gjithashtu dhe dallime fetare dhe regjionale. Nje nacionalist i sprovuar di te bashkoje popullin per qellimet e tij (ose grupit te interesit) , kurse ketu ndodh e kunderta , perca perca dhe vetem perca duke ngritur vlerat vetvetes ne dem te bashkkombasit. Nuk mund ti ngresh vlerat vetes duke share te tjeret dhe aq me pak ti besh mire kombit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korcar-L1 : 17-11-2007 mė 18:17
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Ne nuk e kemi luksin ne te shtyhemi me ty!
Per keto qe po shkruan dhe per propaganden antikombetare dhe percarjes fetare qe po perhape ne kete komunitet, ti paguhesh nga kisha muslimane autoqefale me seli ne beograd, kurse une duhet te paguaj nga xhepi im.
Sa per informimin tend, -une kurre ne jete nuk kam pasur pasaporte, as tani nuk kam.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 17-11-2007 mė 18:19
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kjo do tė thotė se fajtorė jeni ju tė "femėruarit" qė nuk po na bashkoheni nė rrugėn tonė.Shikoj forume te diaspores serbe, greke (ne vecanti) dhe ato rumune dhe turke ne pergjithesi. Keto 2 te fundit kane te njejta probleme si ne, kurse serbet e greket i gjej shum kompakte ne 98% te rasteve. Cfare dua te them?... ata nuk "hane kokat" me njeri tjetrin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 17-11-2007 mė 18:25
Nese don te me ofendosh, fillo te me levdosh.
Tash, mua as qe me intereson kush eshte gatusso, a eshte jevg, a eshte serb, grek, kusheri i Nanos e aq me pak stazhi i tij ne Forumin Shqiptar. Nuk eshte me rendesi as qellimi qe ai pretendon me shkrimet e tij. Keto ane gjera te tija personale. Perderi sa flet te verteten, nuk e di pse te sulmohet etnia apo ngjyra e lekures se tije.Postuar mė parė nga kreksi
Por, une di x raste kur Shqipet nga Kosova para se te ikin per boten e jashtme pas luftes se Kosoves, merrnin dokumente gjoja se jane te kercnuar ne Kosove, gjoja se jane ftuar per biseda, intervista e tjera dhe te gjitha keto per nje rroge perendimore. Kjo eshte e verteta.
Me ne fund nje e vertete qe askush nuk mund ta sfidoj. Cudi, jemi me mijera vjet e alfabetin e kemi qe 100 vite. Tash, pse une "qen" qe po ju perkujtoj kete? A mos po genjej dic?Postuar mė parė nga kreksi
Tash filloni te spekuloni se cfare jam une, a jam serb, grek, apo gjysem njeri. Une mund te jem cfare te doni ju (whatever turns you on), por, e verteta eshte kjo qe the edhe ti me larte, jemi nje BIG zero. Kur popujt tjere zgjeroheshin territorialisht, I.Qemajli dhe e gjithe Shqiperia festonin coptimin e Shqiperise.
Nuk kam faj une pse Shqipet jane materialiste, ndrrojne fene e ngjyren sipas nevojes, qe kthejne prapanicen kah ata qe e kane me te madh.
Une e as gatusso e as tjeret nuk kane faj pse Shqiptaret nuk kultivojne vlera. pse cdo reporter e paraqet Shqiperine si "Harlemi evropian".
Mire e thua. Keta ne diaspore cdo pasdite pas punes shendrrohen ne patriota. Hyne ne forume e bertasin "rrofte ky" e "vdekje atij".Postuar mė parė nga Korcari
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Gatusso, tash do te fajsojne pse humbi Shqiperia nga Bellorusia.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
nje gje me ra ne sy se nismatari i temes ben propagande islamiste ne menyre te sterholluar,duke menduar se ne shqiptaret jemi aq trapa saqe po hame sapunin e tij per djathe.
Tema eshte teper tipike per nje islamist sepse islami nuk njeh komb apo nacion dhe se njerez te tille pra nacionaliste qofshin pak apo shume nacionaliste shpallen si tepafe dhe keshtuqe na dalka nje musliman shpirtgjerrun dicka me i mire se nje nacionalist shqiptar
korcari me mire barkun bosh se sa ti qes by**** papajanit per nje pashaporte greke !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt