Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kjo sigurisht te eshte referuar ty dhe disa gladiatoreve te tjere,qe per nje azil shpalleni Gabel dhe i rruani mustaqet trimerore....

Shiko une edi nivelin tend keshtu qe nuk po e zgjas me shumė....

Te deshiroj rehabilitim te shpejt...
    je ne virtualitet keshtu qe grij sallat sa te duash,kujdes me jo virtualet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!ta them si keshille se ta dua te "miren"......o sa te du un ty plako!!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 17-11-2007 mė 18:23
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Duhet te ndani shapin nga sheqeri....thone...
    tema eshte hapur per nacionalizmin ne forum , dmth ate virual VS atij real qe te pakten ne Shqiperi pothuajse nuk ekziston (dmth ka njerez me dy fytyra).
    Shume nga ju jeni partizane te nacionalizmit, cfare kini bere ju per kombin shqiptar?? Pervec se biseda boshe , asgje tjeter.
    Shikoj forume te diaspores serbe, greke (ne vecanti) dhe ato rumune dhe turke ne pergjithesi. Keto 2 te fundit kane te njejta probleme si ne, kurse serbet e greket i gjej shum kompakte ne 98% te rasteve. Cfare dua te them?... ata nuk "hane kokat" me njeri tjetrin. Nuk nenvleftesojne njeri tjetrin. Kurse ketu shqiptareve u dedikohen llolloj identitetesh nga bashkpatriotet e tyre (lexo: arab, turk, grek magjyp etj) gjithashtu dhe dallime fetare dhe regjionale. Nje nacionalist i sprovuar di te bashkoje popullin per qellimet e tij (ose grupit te interesit) , kurse ketu ndodh e kunderta , perca perca dhe vetem perca duke ngritur vlerat vetvetes ne dem te bashkkombasit. Nuk mund ti ngresh vlerat vetes duke share te tjeret dhe aq me pak ti besh mire kombit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Korcar-L1 : 17-11-2007 mė 18:17
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kjo sigurisht te eshte referuar ty dhe disa gladiatoreve te tjere,qe per nje azil shpalleni Gabel dhe i rruani mustaqet trimerore....

Shiko une edi nivelin tend keshtu qe nuk po e zgjas me shumė....

Te deshiroj rehabilitim te shpejt...
    Ne nuk e kemi luksin ne te shtyhemi me ty!

Per keto qe po shkruan dhe per propaganden antikombetare dhe percarjes fetare qe po perhape ne kete komunitet, ti paguhesh nga kisha muslimane autoqefale me seli ne beograd, kurse une duhet te paguaj nga xhepi im.

Sa per informimin tend, -une kurre ne jete nuk kam pasur pasaporte, as tani nuk kam.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 17-11-2007 mė 18:19
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shikoj forume te diaspores serbe, greke (ne vecanti) dhe ato rumune dhe turke ne pergjithesi. Keto 2 te fundit kane te njejta probleme si ne, kurse serbet e greket i gjej shum kompakte ne 98% te rasteve. Cfare dua te them?... ata nuk "hane kokat" me njeri tjetrin.
    Kjo do tė thotė se fajtorė jeni ju tė "femėruarit" qė nuk po na bashkoheni nė rrugėn tonė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 17-11-2007 mė 18:25

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Mos me te thane "pse po rren more qen?" Po te them faleminderit qe u pergjigje. Ose me mire: qe u ekspozove. Edhe nje falenderim tjeter i shkon autorit te temes i cili e beri te mundur nje gje te tille vullnetarisht. Sepse ndryshe do ta gezoje edhe per shume kohe respektin tim aprioritar qe mbaj cdo njeri.

Nese don te me ofendosh, fillo te me levdosh.

Citim Postuar mė parė nga kreksi
    Posa fillova ti lexoja rreshtat e pare te ketij antari menjehere me shkoj mendja tk identiteti i tij dhe kur pash qe eshte nje antar shume i ri
    Tash, mua as qe me intereson kush eshte gatusso, a eshte jevg, a eshte serb, grek, kusheri i Nanos e aq me pak stazhi i tij ne Forumin Shqiptar. Nuk eshte me rendesi as qellimi qe ai pretendon me shkrimet e tij. Keto ane gjera te tija personale. Perderi sa flet te verteten, nuk e di pse te sulmohet etnia apo ngjyra e lekures se tije.

Por, une di x raste kur Shqipet nga Kosova para se te ikin per boten e jashtme pas luftes se Kosoves, merrnin dokumente gjoja se jane te kercnuar ne Kosove, gjoja se jane ftuar per biseda, intervista e tjera dhe te gjitha keto per nje rroge perendimore. Kjo eshte e verteta.

Citim Postuar mė parė nga kreksi
    Ne si popull autokton me te vertete jemi zero !
    Me ne fund nje e vertete qe askush nuk mund ta sfidoj. Cudi, jemi me mijera vjet e alfabetin e kemi qe 100 vite. Tash, pse une "qen" qe po ju perkujtoj kete? A mos po genjej dic?

Tash filloni te spekuloni se cfare jam une, a jam serb, grek, apo gjysem njeri. Une mund te jem cfare te doni ju (whatever turns you on), por, e verteta eshte kjo qe the edhe ti me larte, jemi nje BIG zero. Kur popujt tjere zgjeroheshin territorialisht, I.Qemajli dhe e gjithe Shqiperia festonin coptimin e Shqiperise.

Nuk kam faj une pse Shqipet jane materialiste, ndrrojne fene e ngjyren sipas nevojes, qe kthejne prapanicen kah ata qe e kane me te madh.

Une e as gatusso e as tjeret nuk kane faj pse Shqiptaret nuk kultivojne vlera. pse cdo reporter e paraqet Shqiperine si "Harlemi evropian".

Citim Postuar mė parė nga Korcari
    nderkohe qe e ka "barkun bosh".
    Mire e thua. Keta ne diaspore cdo pasdite pas punes shendrrohen ne patriota. Hyne ne forume e bertasin "rrofte ky" e "vdekje atij".
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Duhet te ndani shapin nga sheqeri....thone...
    tema eshte hapur per nacionalizmin ne forum , dmth ate virual VS atij real qe te pakten ne Shqiperi pothuajse nuk ekziston (dmth ka njerez me dy fytyra).
    Shume nga ju jeni partizane te nacionalizmit, cfare kini bere ju per kombin shqiptar?? Pervec se biseda boshe , asgje tjeter.
    Shikoj forume te diaspores serbe, greke (ne vecanti) dhe ato rumune dhe turke ne pergjithesi. Keto 2 te fundit kane te njejta probleme si ne, kurse serbet e greket i gjej shum kompakte ne 98% te rasteve. Cfare dua te them?... ata nuk "hane kokat" me njeri tjetrin. Nuk nenvleftesojne njeri tjetrin. Kurse ketu shqiptareve u dedikohen llolloj identitetesh nga bashkpatriotet e tyre (lexo: arab, turk, grek magjyp etj) gjithashtu dhe dallime fetare dhe regjionale. Nje nacionalist i sprovuar di te bashkoje popullin per qellimet e tij (ose grupit te interesit) , kurse ketu ndodh e kunderta , perca perca dhe vetem perca duke ngritur vlerat vetvetes ne dem te bashkkombasit. Nuk mund ti ngresh vlerat vetes duke share te tjeret dhe aq me pak ti besh mire kombit.
    A di si ec bej llaf atje ku je mesuar pra. Por te lutem mos gabo te shkruash dicka ne stilin "kam takuar nje shqiptar qe ishte njeri i mire" se te perjashtojne. Shaj si ketu qe po na shane dhe do te te bejne moderator. (Sic ndoshta edhe te paskan bere!)
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Gatusso, tash do te fajsojne pse humbi Shqiperia nga Bellorusia.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-10-2007
    Postime
    8
    nje gje me ra ne sy se nismatari i temes ben propagande islamiste ne menyre te sterholluar,duke menduar se ne shqiptaret jemi aq trapa saqe po hame sapunin e tij per djathe.
    Tema eshte teper tipike per nje islamist sepse islami nuk njeh komb apo nacion dhe se njerez te tille pra nacionaliste qofshin pak apo shume nacionaliste shpallen si tepafe dhe keshtuqe na dalka nje musliman shpirtgjerrun dicka me i mire se nje nacionalist shqiptar

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    korcari me mire barkun bosh se sa ti qes by**** papajanit per nje pashaporte greke !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    S'do ta kisha thene me bukur

Citim Postuar mė parė nga tartar Lexo Postimin
    nje gje me ra ne sy se nismatari i temes ben propagande islamiste ne menyre te sterholluar,duke menduar se ne shqiptaret jemi aq trapa saqe po hame sapunin e tij per djathe.
    Tema eshte teper tipike per nje islamist sepse islami nuk njeh komb apo nacion dhe se njerez te tille pra nacionaliste qofshin pak apo shume nacionaliste shpallen si tepafe dhe keshtuqe na dalka nje musliman shpirtgjerrun dicka me i mire se nje nacionalist shqiptar
    Pra, te udhehequr me parollen:

- cdo shqiptar i vetedijshem etnikisht, eshte armik i muslimanizmit -
    Aeneas Dardanus

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Civilizim" i tepruar...Lakuriqėsia!
    Nga Apollyon nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 09:48
  2. Humbja e vlerave shoqėrore dhe "civilizim i tepruar"!
    Nga Tr|BaL nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 19:55
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Patriotizmi i tepruar
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2009, 15:49
  5. Rexhep Qosja: Moisiu nderoi tradhtarin Rugova
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 15-05-2007, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •