Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 102
    Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Gatusso
    Mirpo pas nje kohe ndegjova nje gje qe me quditi aq shumė,ishte Po ai njeri qe kur kishte shkuar per ne shtetet e perendimit ,dhe per te fituar nje Azil ,ishte shpalluar Romė (gabel) vetem e vetem qe ta fitoj azilin dhe ne deklaraten e tij kishte thene se jam I perndjekur nga nacionalistet shqiptar dhe ato mustaqe qe I valeviteshin dikur I kishtete rruar te gjitha dhe ishte shpallur magjup.
    Kam degjuar edhe raste te tjera qe per te fituar nje Azil ne shtetet perendimore edhe kan filluar te flasin serbisht dhe jan shpallur serb te perndjekur dhe keshtu kan fituar azilin…

Ja qfar atdhetar kemi ,per interesa matriale e shesim identitetin kombetar dhe behemi magjup apo gabel…

Kjo eshte shume e vertete. Keshtu jane Shqipet, (nuk i kuptoj forumistet pse shtiren se gjoja befasohen apo...), ne forum i pari te fundit nuk e pret per nga patriotizmi, por, per nje pale dokumente shet cdo gje.

Nga Kosova shumica e njerezve para se te ikin jashte marrin dokumente falso qe gjoja jane te perndjekur nga ekstremistet e UCK-se apo tjerve.

Jo nacionalizem i tepruar por i rrejshem, deklarativ, vetem ne leter.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ēa thu mer ti une jam jashte shtetit ketu e 16 vjet nuk kam dhene kurreeeeeeeeeeeeee dokumenta fallco, si une bejne shumica.
    PS.Te gjithe ata qe njoh une ketu askush nuk eshte me identitet fallco.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 17-11-2007 mė 16:10
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Une i bashkohem studimit logjikė te Baptist edhe pse nuk pajtohemi gjithkund po edhe ketu shfet se Baptist tregon pjekuri e maturi te rralle ne kete forum...
    Posa fillova ti lexoja rreshtat e pare te ketij antari menjehere me shkoj mendja tk identiteti i tij dhe kur pash qe eshte nje antar shume i ri, as dy muaj ne kete forum dhe sa per ēudi ia paska arritur qe te na nxjerri edhe diagnozen, merre me mend per nje kohe te shkurter....kurse une qe kam gati tri vite ketu nuk jam ne gjendje qe te japi nje perfundim te tille se a jemi apo nuk jemi nacionalt ne kete forum por do shtoja nje thenje te Ismail Kadares paar disa vjete ne nje tubim kur tha se neve jemi ende ne nje gjume e duke pare nacionalizmat tjere qe verngllojne neper ballkane, si ai greke, maqedonas e serbe neve nuk ndihemi qe jemi gjalle askundi !
    Ne si popull autokton me te vertete jemi zero !
    Ne vende qe ti shporrnim te gjithe keta horra e keto horda sllave perteje danubit ne knaqemi me nje Shqiperi te tkurrur....
    Imagjinoje njehere se si do silleshin serbet e te tjeret me neve posi ne do vinim nga nje territor krejte tjeter e te ua pushtonim tokat etyre, si do reagonin keta nacionalistė ?
    Do na hanin edhe te pa pjekur....
    Mirepo ne jemi teper te urtė si e tha edhe Kadare ne kete tubim....

Sa i perket ketij zoteriut, as qe dua te bisedoje, ka bere mire qe na ka zgjuar memorien se si duhet te jemi edhe ne nacionalista e liridashes per ti ēliruar si duhet tokat tona te pushtuara nga barbaret sllave e per ti hedhur nje dite perteje Danubit, pse jo, pasi qe keshtu e kerkone edhe ky antari yn i ri....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    gattuso ajo qe behet behet nga nevoja sepse shteti shqiptar smund te na lere te shkojme ne shtetet e tjera pa viza si shumica e vendeve ne europen e bashkuar !!! ky nuk eshte fakt qe tregon qe nuk e duam shqiperine apo ndonje gje tjeter qe mendja jone na shkon gjithmone per keq !!! persa i perket nacionalizmit e shikoj te arsyeshme te them qe te gjithe kane te drejten e tyre te te menduarit apo te beri nacionalizem !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Temė mode...Per lojtarin tim te preferuar dhe me te fortin Gatuzo hallall ,jo qe je ne futboll mbret i mesfushes defanzive por ,ia paske haberin edhe ne kete fushe te forumit Bre piralla te qoft ....

Ndoshta kjo duhet te sherbej si formulė edukimi per disa Glladiator ketu ne forum,qe flasin ne emer te kombit dhe bejne perqarje ndermjet shqiptareve ,ne menyre qe te Lobojn tek Princi Leka per ndonje Dekoratė "Iliria" per "Kontributin" qe po e japin ne Kete forum (duke i perqar shqiptaret ne mes veti)
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Nga Kosova shumica e njerezve para se te ikin jashte marrin dokumente falso qe gjoja jane te perndjekur nga ekstremistet e UCK-se apo tjerve.
    Mos me te thane "pse po rren more qen?" Po te them faleminderit qe u pergjigje. Ose me mire: qe u ekspozove. Edhe nje falenderim tjeter i shkon autorit te temes i cili e beri te mundur nje gje te tille vullnetarisht. Sepse ndryshe do ta gezoje edhe per shume kohe respektin tim aprioritar qe mbaj cdo njeri.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Mos me te thane "pse po rren more qen?" Po te them faleminderit qe u pergjigje. Ose me mire: qe u ekspozove. Edhe nje falenderim tjeter i shkon autorit te temes i cili e beri te mundur nje gje te tille vullnetarisht. Sepse ndryshe do ta gezoje edhe per shume kohe respektin tim aprioritar qe mbaj cdo njeri.
    E pse more baptist shoku fillon me ofendime,a nuk eshte kjo perqarje ????

Derisa ti po mundohesh qe ti "edukosh" forumistet tjere se si kultivohet ndjenja kombetare,ateher efendimet ne kete lloj edukimi nuk duhet te gjejne hapsire...

Nese ti e ofendon nje shqiptar me termin "Qen" ateher per at person qe eshte ofenduar ,ti mund te iu personifikohesh si nje jo shqiptar ...

Rrespekt Njeri...sepse rrespekti ne krahasim me miellin dhe vajin nuk ka hipur ne qmim,d.m.th eshte jo me qmim te lartė ...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Temė mode...Per lojtarin tim te preferuar dhe me te fortin Gatuzo hallall ,jo qe je ne futboll mbret i mesfushes defanzive por ,ia paske haberin edhe ne kete fushe te forumit Bre piralla te qoft ....

Ndoshta kjo duhet te sherbej si formulė edukimi per disa Glladiator ketu ne forum,qe flasin ne emer te kombit dhe bejne perqarje ndermjet shqiptareve ,ne menyre qe te Lobojn tek Princi Leka per ndonje Dekoratė "Iliria" per "Kontributin" qe po e japin ne Kete forum (duke i perqar shqiptaret ne mes veti)
    Per ty, e di i tere forumi kush je dhe per kend punon, dmth kunder kujt punon.
    Ti qe perhape percarje fetare aty ku nuk ka ekzistuar kurre dhe qe realisht nuk ekziston as ka per te ekzistuar kurre, ti u bere te njolloses dikend per percarje?!

Ik shko merre rrogen prej imamit te serbise se kesaj radhe kishin vendosur te te japin edhe honorar si dekorate. Sepse angazhimi yt per t'i asimiluar shqiptaret musliman ne turq e arab as atyre nuk u shkoi per dore. Tani i kane te gjitha shpresat ne ty dhe ne ciftat tu.
    Hajt more kali arabise, ti duhet me marre "avdes" kur ta permendesh nickun tim! Edhe ti kete pune e di fort mire...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Per ty, e di i tere forumi kush je dhe per kend punon, dmth kunder kujt punon.
    Ti qe perhape percarje fetare aty ku nuk ka ekzistuar kurre dhe qe realisht nuk ekziston as ka per te ekzistuar kurre, ti u bere te njolloses dikend per percarje?!

Ik shko merre rrogen prej imamit te serbise se kesaj radhe kishin vendosur te te japin edhe honorar si dekorate. Sepse angazhimi yt per t'i asimiluar shqiptaret musliman ne turq e arab as atyre nuk u shkoi per dore. Tani i kane te gjitha shpresat ne ty dhe ne ciftat tu.
    Hajt more kali arabise, ti duhet me marre "avdes" kur ta permendesh nickun tim! Edhe ti kete pune e di fort mire...
    Gatusso-
    Nje Ateist del dhe thotė se ata qe ishin me meritor per Kombin dhe kontribuan me se shumti per kombin nuk ishin besimtar dhe nuk besuan fare ne Zot por ishin besimtar te “Feja e shqiptarit ishte shqiptaria” dhe ata qe ishin besimtar te musliman dhe te krishter ishin Tradhetar te kombit dhe ia deshen te keqen kombit shqiptar….Dhe fillon te I sulmoj besimtaret e te dy feve se jeni tradhetar grek,turk,arab dhe serb…
    Kjo sigurisht te eshte referuar ty dhe disa gladiatoreve te tjere,qe per nje azil shpalleni Gabel dhe i rruani mustaqet trimerore....

Shiko une edi nivelin tend keshtu qe nuk po e zgjas me shumė....

Te deshiroj rehabilitim te shpejt...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin

Nje musliman del dhe flet per kontributin e muslimaneve dhe fillon te permend emra dhe mbiemra ,ndersa kontributin e te tjereve nuk e shef si te rendesishem,por vetem ata qe ishin musliman kontribuan me shume ne qeshtjen kombetare…dhe I drejtohet te krishterit me grek,serb etj…
    o fisnik, ka fol dhe per ty ky shoku ....

sa per nivelin e Baptist, e di i gjithe forumi, ti nuk arrin as tek thembrat e kembes. Po kot nuk thone, dhi e zgjebosur bishtin perpjete.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Civilizim" i tepruar...Lakuriqėsia!
    Nga Apollyon nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 118
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 09:48
  2. Humbja e vlerave shoqėrore dhe "civilizim i tepruar"!
    Nga Tr|BaL nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 19:55
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Patriotizmi i tepruar
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2009, 15:49
  5. Rexhep Qosja: Moisiu nderoi tradhtarin Rugova
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 15-05-2007, 12:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •