Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 108 prej 108
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga ajzberg Lexo Postimin
    Mos flit ne pergjithesi ,une kam shkruajtur me lart ne fillim te temes qe eshte ndjenje e respekt t i dhurosh nje femre nje tufe me lule,por kam shtuar se vete femrat e kane harruar kete lloj dhurate qe fundja nga meshkujt ka dale dhe ne vend te nje tufe me lule preferojne me shume nje tufe me euro ,celular,xhingla te ndryshme etj.
    Respekte dhe nga une lol.
    Ndoshta nuk i ke kuptuar fjalet e mia ... Ta siguroj se jo te gjitha femrat jane te tilla,te preferojne dicka materiale ne vend te nje buqete me arome te bere me dashuri Kjo nuk ka cmim.Nuk gjenden sot meshkuj qe te mendojne kaq gjere sesi mund te lumturojne vertet nje femer apo ta bejne te ndihet e dashuruar ... Shume bejne sikur i kane harruar keto "tradita dashurie" dhe pse thelle thelle u qan pak syri per te perjetuar nje ndjesi te tille ' te dashurin e tyre me nje buqet me lule ne dore' krejt rastesisht pa ndonje rast te vecante.Eshte nje gjest qe ka shume embelsi brenda e qe realisht meshkujt nuk din ta demostrojne sepse ndruhen mos ndoshta duken si te prapambetur ndaj kohes apo mos ndodhta shoket e vete do e shajne sepse tregon dobesi qe nuk harron keto imtesi te vogla per t'i treguar dashuri e respekt te dashures se vet ...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    [perla] : Nuk gjenden sot meshkuj qe te mendojne kaq gjere sesi mund te lumturojne vertet nje femer apo ta bejne te ndihet e dashuruar
    e ke gabim, pardie kishte nje e afermja ime ditelindjen edhe burri i beri dhurat per ditelindje 100 karafila

dhe po prap sdo te thot gje ajo po te beri dhurat lule te dashuron

PS: ske kerkuar dhe aq mir per meshkuj

shnet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 20-12-2007 më 17:00
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga diviner Lexo Postimin
    ------ per:[Perla]
    Flm shume i sjellshem ! Shpresoj ti besh keto dhurata dhe ne jeten reale.Gjithe te mirat.

Ps.NJe dhurate per ty.Gezuar festat.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    e ke gabim, pardie kishte nje e afermja ime ditelindjen edhe burri i beri dhurat per ditelindje 100 karafila

PS: ske kerkuar dhe aq mir per meshkuj

shnet.

Kjo e afermja jote qenka shume me fat ateher qe ka nje bashkeshort kaq te kujdesshme.Gjithe te mirat per te afermen tende dhe thuaj ta mbaje shume afer burrin e vet mos ndoshta nje flori si ai e ndikojne idete e reja 'gjoja novative' te koheve te sonte.

Ps. Nuk jemi ne kerkim te burrave lol mos u shqeteso.Fakti qe nuk ka me shumice nuk do te thote qe nuk ka fare.Lum ata qe jane sepse zemren e nje femre e kane gjithmone te fituar.

Respekte.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Ah se harrova.

Lulet nuk jane vetem simbol dashurie ... tregojne respekt dhe ndjenje te vecante dhe shume mire mund ti dhurohen dhe nje shoqeje ... pa asnje problem.Por edhe kjo fatkeqesisht nuk ndodh.Ajo c'ka une po thoja ishte me shume tek marredheniet ne cift ..JO BABA NE ASNJE MENYRE NUK KAM PARE NJE IDE TE TILLE NE BASHKEMOSHATARET TANE SI PER NJE SHOQE APO PER DIKE ME SHUME SE NJE SHOQE ... IMAGJINATA 0%

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Femren mos paq pare me i ble lira,mos paq lula me i dhuru duhet se pakti me dasht pa hile dhe me rrespektu,mjafton da dush dhe ta rush si syt,nese e meriton.

Sa per lula shpesh her me ka ndodhur en msn qe femrat mos ti pranojn as lulat as kafet por veq cigaret,kjo esht kjart per ata qe din se femra me cigare ,don edhe kafe por femra qe sdon lule don burr, e jo fjal.
    Kosova është Zemra e Shqipërisë !

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Ne pergjithesi ne te tilla raste dhurohen TRENDAFILAT DHE JO KARAFILAT (keto te 2-tat jane ne raste hidherimi) Idealja eshte 1 Trendafil! Ndersa 12 ose 14 quhet buqeta!
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mua me pelqejne trendafilat e kuq per vete pastaj se eshte nje apo nje tufe (buqete) pak rendesi ka. E bukur tema...

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Tema të Ngjashme

1. Si shprehen ndjenjat me gjuhën e luleve?
    Nga StormAngel në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 27-12-2010, 13:19
  2. horoskopi i luleve
    Nga bombona në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 12-10-2009, 13:48
  3. Dy standarte në luftën e luleve
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-12-2006, 12:14
  4. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  5. Ndjenjat që lindin ngadalë, rrojnë më gjatë???
    Nga elda në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •