Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 108
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Te gjithe e njohim shprehjen....."Shpreheni dashurine me anen e luleve"!
    Dhe sigurisht qe te gjithe e dini qe ngjyra e tyre simbolizon diçka...

Lulja e verdhe...

Ajo eshte nje lule,ngjyra e te ciles shfaq driten edhe diellin,kjo ngjyre pershendet talentin dhe celebron fitimin ose suksesin.
    Po ne te njejten kohe ajo shpreh gjithashtu edhe betimin per nje lumturi te sigurt dhe te qete!
    Hiqni ketu te keto lule trendafilet e verdhe,pasi ne qofte se ja dhurojme te dashures ose te dashurit,mund te merret si tradheti dhe jo besnikeri!

Lulja ngjyre portokalli...

Gezim,kenaqesi...ja çfare shprehin lulet portokall,te cilat jane ideale per te pergezuar dike per nje sukses te arritur..
    Nga ana e ngjyres,portokallia flet per nje dashuri te forte dhe pa probleme,per lumturi,per ekuiliber shpirti dhe llogjike!

Lulja ngjyre jeshile...

Simboli i pranveres,ngjyra e shpreses,keto lule ngjyre jeshile jane nje mesazh optimizmi dhe nje thirrje gezimi.
    Tregon gjithashtu besimin ne vetvete nqs ngjyra jeshile eshte me e thelle!

Lulja ngjyre kuqe....."Sa shume qe te dua"!

Ngjyra e pasionit,e emocioneve te prushit dhe te flakes por gjithashtu edhe e ambicjes me te ashper!
    Asgje nuk mund te zevendesoje lulen e kuqe per te deklaruar pasionin qe ndjejme per tjetrin,ashtu si nje ylber i shfaqur,per te festuar celebrimin e nje plotesimi dashurie dhe nje deshire fitimi te pathyeshem!

Lulja ngjyre blu....

Ngjyra e dhenies se ngrohtesise,simboli i ajrit dhe i urtesise,ngjyra blu eshte ne gjuhen e luleve,nje mesazh dashurie teper i plotesuar,platonik,ose nje komunikim dhe bashkim shpirti!
    Kjo eshte per ngjyrat blu te hapura...
    Nje blu teper i erret tregon nje kujtim te dhimbshem!

Lulja ngjyre roze....

Ngjyre qe simbolizon rinine,kjo lloj ngjyre perdoret si mesazh per te shprehur miqesine tuaj,respektin tuaj dhe dashurine qe keni per nje mike ose mik!
    Po nqs nje dite keni gjetur princin ose princeshen tuaj te zemres me anen e kesaj luleje mund te shprehni qe keni rene ne dashuri me te!

Lulja ne ngjyre te bardhe....

Kjo lloj ngjyre simbolizon virgjerine e shpirtit dhe te perfeksionit,te elegances dhe rrafinimit..
    Duke dhuruar lule te bardha ju shprehni admirimin per ate te cilit ose ciles ja dhuroni.
    Dhe nqs ja dhuroni dikujt qe vuan dhe eshte ne pritje te lumturise,kjo lloj ngjyre do te thoti qe ju jeni ne lutje te realizimit te nje shprese per te dhe deshironi lumturine e tij ose saj!

Lulja ngjyre lejla....
    Nqs jeni nje person i turpshem kjo lloj luleje do te jete fjala juaj...
    Simboli i zemres se mire dhe bujare ajo tregon ne vendin tuaj delikatesen dhe thellesine e ndjenjave tuaja duke i thene atij ose asaj qe ja dhuroni,qe ndjeheni te dashuruar dhe e doni ne sekret,pa guxuar akoma qe t,ja thoni ju vete!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 26-11-2007 më 22:42
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Lule fushe do doja. Biles dhe i kam marre dhe kam qene sh. e gezuar me ato. Boll me e njejta histori me karafila.
    Te te dergoj une ca hithra jeshile te zbukuruar me ca gjemba???
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    do me pelqente nje tufe e madhe me trendafila....te kuq..ose...te...bardh...po me e bukur do ishte blu...(ate trendafilin atje larte ta mare une?)

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga xhensila86 Lexo Postimin
    do me pelqente nje tufe e madhe me trendafila....te kuq..ose...te...bardh...po me e bukur do ishte blu...(ate trendafilin atje larte ta mare une?)
    ku ka trendafil lart moj e uruar e se pash un?
    se po e pash du e un 1
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Te te dergoj une ca hithra jeshile te zbukuruar me ca gjemba???
    Nese i ke mbledhur me doçkat e tua, plot dashuri e perkushtim, une s'i refuzoj...DERGOJI!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Hi prsh te gjitheve ! Komplimente theodora per temen shume interesante.

Eshte e vertet qe lulja e orkideas shpreh dicka serioze.Eshte nje rast i vertet,jo ketu por jashte shtetin,pikerisht ne France (pasi shqipetarer keq me vjen ta them por nuk e kane ate kulture ) per ditelindje nje djale i shkoj ne feste shoqes se tij me nje orkidea te vendosur ne nje kuti xhami (ashtu u shitkan nuk e dija) dhe me lulen ne dore i beri dhe deklarimin e ndjenjave te tij.Sigurisht qe magjia e lules e beri efektin e saj Shume nice vertet.

Tani te hidhem tek vetja,personalisht nuk kam marr ndonjeher lule per dhurate dhe pse i adhuroj trendafilat dhe karafilat.Me pelqejne jashtezakonisht shume.Per ngjyrat kam nje teori te timen...te jene te te gjitha ngjyrave (nqs me vijne nga njeriu i zemres) sepse jeta nuk eshte vetem lumturi ...i permban te gjitha dhe bravo atij/asaj qe di e pranon kete e nuk thote shprehjen tipike te shtirur sa per te te tifuar "me mua do jesh i/e lumtur".

Per te shprehur ndjenjat ndaj njeriut te zemres mendoj se do ishte e mrekullueshme nje buqete me 30 trendafila te kuq e ne zemer (mes) te tyre nje te bardhe. Do te ishte fantastike nqs e mendon ... per tu realizuar hahahahaha... dyshoj shume !!!!
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    pershendetje perla
    te uroj te maresh se shpejti e ti lule si dhurate
    esht gje e mirke

tani sa per djemte shqiptare ka shuum qe sdin car vlere ka nje dhurat e till ne nje femer.

Deri sa te kulturohen ata...uhuuuuuuu... do na ken ber dhurata jo shqiptaret neve.
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga theodora* Lexo Postimin
    pershendetje perla
    te uroj te maresh se shpejti e ti lule si dhurate
    esht gje e mirke

tani sa per djemte shqiptare ka shuum qe sdin car vlere ka nje dhurat e till ne nje femer.

Deri sa te kulturohen ata...uhuuuuuuu... do na ken ber dhurata jo shqiptaret neve.

hahahaha po po theodora ashtu eshte por kenaqesi do ishte kete gjest te bukur ta bente nje shqiptar dreqi e mori,ta gjithe kane pare bote me sy dhe ende nuk i kane mesuar ca vlera qe per nje femer jane te rendesishme. nga ana tjeter perseri me keqardhje e them por edhe femrat jane bere shume materialiste , duan gjera me vlere te kushtueshme ne max jo per gje tjeter por vec per tu mburrur ne sy te botes.se sa me dashuri i eshte bere ajo dhurate per to nuk ka shume rendesi ... Ku ka me bukur sesa nje buqete me lule qe kundermojne arome dhe me embelsine e tyre sherojne e velin cdo shpirt
    Ndryshuar për herë të fundit nga [Perla] : 01-12-2007 më 16:10
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Ilaci i shpirtit, surpriza me e bukur , aroma me joshese ... vetem nje buqete me lule e gjetur rastetish mbi komo nje mengjes romantike apo jo ??? lol
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Une do te kisha qejf te me dhuronin ate te paren Perla....po kush ta ben se!!
    Shume te bukura

respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si shprehen ndjenjat me gjuhën e luleve?
    Nga StormAngel në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 27-12-2010, 13:19
  2. horoskopi i luleve
    Nga bombona në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 12-10-2009, 13:48
  3. Dy standarte në luftën e luleve
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-12-2006, 12:14
  4. Forumi Mysliman: Presidenti Moisiu ka fyer ndjenjat tona
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 30-11-2005, 16:53
  5. Ndjenjat që lindin ngadalë, rrojnë më gjatë???
    Nga elda në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •