Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 65
    Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anėtarėsuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga chamillionare Lexo Postimin
    Marrim nje shembull konkret ne Greqi ku ne vitet 90 mbas hapjes se kufirit shum shqiptare u nisen ne emigracion. Greket ne fillim i strehuan , u dhan ushqim , u dhna pun por shqiptaret abuzuan me miresjellejn e tyre dhe filluan te vrasin , te vjedhin , te perdhunojn dhe qe nga ajo periudhe ka ngelur emri i keq per shqiptaret .Sic e theksova ne fillim greket kan mbajtur qendrim te mir por me von sic e dim tegjith filloi diskriminimi

Besoj se me kto qe ke then ke bere shaka?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aldo_west_83 : 19-11-2007 mė 05:46
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anėtarėsuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN Lexo Postimin
    Se ke kaluar ndonjehere kufirin e Greqise ti prandaj i shkruan keto gjera.Kush ju dha buke shqiptarve?Greku ?Ata flinin rrugeve 1 jave edhe e shtynin me kembe.Punonin shqiptaret nga mengjesi deri ne darke dhe kur vinte ora per ti paguar merrnin policine ne telefon ose si paguanin fare sepse ishin pa letra edhe pa te drejta atehere.Detyrimisht qe Shqiptari do ta vriste ate sepse nga puna e tij kishte nje familje per te ushqyer.Prandaj ngeli emri.Tani ka ikur ai mentalitet qe Shqiptari per cdo gje sepse ketu vrasin vellaji- motren per nje cop toke.
    Mos te harrojme qe Greket sa tortura kane bere ne kufi me shqiptaret ne vitet 90.Mos ti shreh se cfare benin Greket tek shqipetaret se do rrini 3 dite pa gjume.

Po po Yasmin Grreket na hapen kembet edhe thonin.... ela vre alvane na mas gamisis..... Se ne te duam shume.......Por ne si njerez te eger qe ishim nuk e pranonim oferten HUMANE dhe eksituese te grrekve, por i perdhunonim ( Femra-Meshkuj)!!

grreket thonin.... Ela vre alvane kace esi mi dulevis..... Ndersa ne si bisha te terbuara punonim nga 14-16 ore ne dite neper arat e grrekut HUMAN!

grreket thonin....Do paguhesh me 15000-mije dhrahmi, ndersa ne si injorante qe ishim nuk pranonim oferten HUMANE te grrekut por paguheshim me 1000 apo 2000-mije dhrahmi!( Kishte dhe nga ata ndyrsira Shqipetare qe merrnin 3000-mije dhrahmi)

grreket thonin .... ska gje qe je mysliman ti alvane, ne te duam edhe pse je mysliman, per ne si kaurr me seder prej kristali nuk pranonim te ishim mysliman edhe sedra na detyroj te gjitheve te ndryshojm emer mbiemer, u pagezuam te gjithe si vellezerit tane HUMAN grrek!!

grreket thonin .... nuk eshte nevoja ti detyroni femijet tuaj te bejn kryqin per tu rregjistruar ne shkollat tona, por ne detyruam femijet tane si fetare te ndergjegjshem te benin kryqin perpara femijve te vellezerve tane HUMAN grrrrrek

grreket thonin.. Shqipetar mos kalo kufirin nga malet se do te japim ne leje qendrimi, por ne si njerez kafshe pa kultur pa ndergjegje kalonim kufirin nga malet, nuk pranuam oferten HUMANE te vellezerve tane grrek qe nga viti 1990, por pastaj pasi na dhane kulture,dije, civilizim, vellezerit tane HUMANE grrek Shqipetari i pare qe mori lejen e qendrimit ishte ne vitin 1998.

Prandaj Yasmin mos mi shaj vellezerit e mi HUMAN grrek se do hysh ne hasmeri me mua.
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ultimo004 Lexo Postimin
    mua per vete me ben te ndihem shum keq kur degjoj se njerzit e perdorin fjalen ''te ne shqiptaret''
    sa her ndodh ndonje gje e keqe ndonje papasterti ne rrug etj
    un per vete iu kam terhjekur vemendjen atyre qe e perdorin ket fjal sa her qe i kam degjuar dhe me vjen ti vras ata njerez qe thon ashtu qe e njellosin popullin SHQIPETAR
    a nuk mendoni edhe ju keshtu?

Teme interesante dhe fatkeqesisht nje mendim i tille ekziston per ne shqiptaret!
    Eshte teper normale te ndjehesh keq kur degjon fjale te tilla,eshte mese normale pasi jemi vete te kesaj origjine.
    Ne ēdo shtet ka njerez pozitive dhe negative,ka qe vjedhin e vrasin,qe perdhunojne,qe shesin njerez ne perfitim te interesit te tyre etj etj,por nuk jam dakort qe te gjthe ketyre njerezve tu ve emrin "shqiptar"!.
    Neper gjykata ketu ne Evrope me ka rastisur te shoh njerez te denuar nga ligji,mund te kene qene francez,shqiptar,anglez,italian,maroken,algjeriane ,rumun,bullgar....e shume kombe te tjera.Kam pare njerez me kombe te ndryshme ne bashkepunim te plote dhe te perbashket per nje ceshtje vjedhjeje, dhune ose prostitucioni...I kam pare te denuar ne sallen e gjygjit dhe kam lexuar te nesermen gazeten lokale ose kam pare lajmet ku ne te cilat dilte....."Mafia shqiptare,marokeni dhe algjeriani" dhe aspak ai qe ishte francez ose per te qene me e drejte,dilte shume pak ose i pajisur me statusin e "viktimes"!
    Pse ndodh kjo ne shtetet e Evropes?!
    Pse na shajne?
    Sepse ne rradhe te pare jemi te huaj dhe ju kemi shkelur vendin!
    Sepse ne rradhe te dyte ka rracizem...
    Sepse shume shqiptare negative na kane njollosur vendin dhe fytyren....sepse shume shqiptare kane marre rrugen e shtrember te degjenerimit dhe jo ate te civilizimit!
    Tym pa zjarr nuk ka,po edhe ekzagjerime ka!
    Shpeshhere shqiptaret jashte kur kane probleme me ligjin dhe rrezikojne burgun ose perzimin nga shteti ku jane,shpeshhere aty degjon avokatet qe thone...."Jo ky person nuk mund te beje burg,nuk mund ta heqim,pasi eshte rrefugjat politik dhe statusi i tij mbrohet nga Komisioni i Gjeneves"!
    A eshte e drejte kjo?....une them qe jo!
    Po te ishte nje francez dhe te bente pislliqe ne vendin tone,a mendoni se do mbrohej ne kete menyre?!....une them se jo!
    Per te qene brenda teme po them...
    Jo cdo gje e keqe ka firmen "shqiptar" ne fund,nuk mund te simbolizoj popullin tim me kete fjale,nuk mund te gjykojme nje shporte ku ne te cilen ka shume molle te kalbura po ka edhe shume me teper te mira!
    Bota duhet te denoje krimin,vjedhjen,padrejtesite,mizerjen,luften....dh e jo kombesine sepse per mua e keqja nuk ka as komb as rrace,po eshte e perhapur kudo.
    Detyra jone patriotike eshte qe te mbrojme te drejtat e popullit tone,duke ju treguar qe nuk jemi vetem te keqinj,duke ju treguar qe kemi nje potencial akoma me te fuqishem se ta....sepse kemi njohur vuajtjen!
    Studentet shqiptare ne bote jane nxenesit me te perkryer,femijet e shqiptareve neper bote jane te paret neper shkolla,kemi inxhiniere dhe arkitekte te perkryer qe i njeh bota mbare,kemi sportiste te talentuar,muzikante,kengetare,kemi poete e shkrimtare....kemi plote shqiptare atdhetare dhe plot shqiptare ne Shqiperi te cilet po perpiqen per te mirat dhe te drejtat e vendit tone.
    Duhet te jemi krenare per origjinen tone dhe mos te ulim koken kur dikush paragjykon kombin tone,mos ta ulim koken as te na vije inat....mjafton ta bindim dhe ti provojme qe jemi dikush tjeter,nje komb me vlera dhe humanizem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 19-11-2007 mė 09:39
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Aldo_West_83 e di shume mire qe ish shefin e policise te vitive `90 nje zone ketu e kam patur mik edhe i di shume mire keto me fakte nga fjalet e tij.Une them ate te verteten por me vjen inat me disa njerez qe e bejne Greqine shesh me lule.Sepse asnjehere se kane kaluar kufirin,asnjehere si kane shtyre me kembe ne shkolle sepse je shqiptar etj.Qe nuk eshte nevoja ti shpreh ketu emri shqiptarve doli nga kjo gje.Ky metalitet tek une se di tek shqiptaret e tjere nuk ekziston me.
    DI_ANA urime per shkrimin tend si gjithmone shkrimet e tua jane te jashtezakonshme.

Moving on... Maska e Lover
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Postime
    62
    ...Sepse jemi vete te ne paret qe e themi nje gje te tille....
    Life without the courage for death is slavery.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Shyqyr qe jane ata shqiptaret kriminela,se 1,5 milion emigrante do kishin marre nenshtetesira te huaja me lehtesi e do ishin asimiluar...keshtu ste lene europianet te asimilohesh me lehtesi po te vene shkopinj ne rrota e ti per tu vetembrojtur i sulmon duke ruajtur identitetin tend....Pra shqiptaret kriminela i bejne 2 fish nder kombit..

1- fusin ne shqiperi miliarda dollare cdi vit
    2-i bejne te huajt te kene frike te na japin pashaportat e tyre e te na mbajne perjete....pra pengojne asimilimin e shume prej 1,5 milion emigranteve shqiptare
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2006
    Postime
    20
    Ne emer te patriotizmit dhe dashurise qe ka shqiptari sdo te thote qe mos te denoje ato fenomene negative qe ndodhin rendom ne shoqerine shqiptare . Ja po e ve une ne dukje nje pakenaqesi timen ne lidhje me sherbimin publik qe akoma ska arritur standartet perendimore . Nuk ke guxim te trokasesh ne nje dere se te shohin duart cfare po u jep ose ndryshe do te perfundosh ne maratonen e sorrollatjeve . E nese nje qytetar i thjeshte e shpreh hapur pakenaqesine eshte absurde ta mendosh qe se do vendin e tij , perkundrazi kontribuon .......

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Nuk ėshtė tamam ashtu.Unė jam njė nga tė parėt dhe po deshe...i kam parė gjėrat nė sfondin e njė studjuesi e publicisti.E vėrteta fillimisht ashtu siē e pohoni ju ėshtė,por mė mbrapa tė mos ju hidhet barra Shqiptarėve.Si shėmbull do t'ju tregoj vetėm filmin qė i kushtohet Flamur Piclit.Ėshtė 1/1000 kjo!Zjarrin e akuzave e tė pėrēmimit e ndezi politika vėndase qėllimisht,nėpėrmjet levave tė saj.
    Nuk mund tė radhisim 1 rast tė keq pėr tė personifikuar 1000 tė tjerė.
    Nuk mund tė shkruaj mė tepėr.Kėto jam munduar t'i tregoj natyrshėm nė tregimet e mia.
    Pėrshėndetje

Un thash qe ne fillim greket jan treguar buajr me shqiptaret , i mikpriten etj etj po pse permendet emri shqiptar kudo ne europe dhe nuk permendet Bullgaria, Mali i zi etj .Sepse qe ta dish ti Shqiperia ze vendin e par per kriminalitetin ne europe per trafiqet dhe per vrasjet ok ...........

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga Aldo_west_83 Lexo Postimin
    Besoj se me kto qe ke then ke bere shaka?

Me thuaj mua ti se ku dreqin do shkonbin gjith ata emigrante shqiptar nqs nuk do i kishte pranuar grkeu ne vitet 90 ?? Nqs greku nuk do i kishte strehuar ???????? Do vdisnin per buken e gojes ja kete do benin ne Shqiperin e varfer qe nuk ekziston shtresa e mesme po vetem ajo e pasur dhe e varfer . Nuk esht problemi se un mbroj greket se jam nacionalist dhe dua kombin tim por ne disa aspekte e kemi vet fajin .......

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga chamillionare Lexo Postimin
    Un thash qe ne fillim greket jan treguar buajr me shqiptaret , i mikpriten etj etj po pse permendet emri shqiptar kudo ne europe dhe nuk permendet Bullgaria, Mali i zi etj .Sepse qe ta dish ti Shqiperia ze vendin e par per kriminalitetin ne europe per trafiqet dhe per vrasjet ok ...........
    ku i lexove kto 'statistikat', se na bone kurioz tani.

Citim Postuar mė parė nga chamillionare
    Me thuaj mua ti se ku dreqin do shkonbin gjith ata emigrante shqiptar nqs nuk do i kishte pranuar grkeu ne vitet 90 ?? Nqs greku nuk do i kishte strehuar ???????? Do vdisnin per buken e gojes ja kete do benin ne Shqiperin e varfer qe nuk ekziston shtresa e mesme po vetem ajo e pasur dhe e varfer . Nuk esht problemi se un mbroj greket se jam nacionalist dhe dua kombin tim por ne disa aspekte e kemi vet fajin ......
    ashtu them edhe un kur ke ca si puna jote, me 'statistikat' si ato me lart...
    truri i shkret shplahet....cave ngadal, e cave me shpejtesi drite
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A jane shqiptaret pozitive apo negative?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 08:09
  2. AC Milan vs FC Inter, edhe nė Evropė...[2]
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 07-04-2005, 02:12
  3. Stereotipet negative shqetėsojnė shqiptaro-amerikanėt
    Nga Arb nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2005, 06:11
  4. Klubi i Interistave # 2
    Nga Hyllien nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 150
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 06:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •