Vesi im me i keq eshte se e mbaj telefonin me ze te ulet ...dhe kur i bie njeri telefonit nuk e degjoj fare, vec kur e shikoj mbas 1 ore qe me ka mar njeri,ose kur shkoj ne shtepi me thojn se ke degjuar telefonin se i kemi rene kushedi sa her.
Vesi im me i keq eshte se e mbaj telefonin me ze te ulet ...dhe kur i bie njeri telefonit nuk e degjoj fare, vec kur e shikoj mbas 1 ore qe me ka mar njeri,ose kur shkoj ne shtepi me thojn se ke degjuar telefonin se i kemi rene kushedi sa her.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
forumi ...![]()
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
kete qe ka komshija siper
a ka ndonje ilac qe me e heq kete ves
Jeto sot se neser nuk i dihet
vendimet e shpejta
Egoisem Per Drejtesi
Ambicie E Tepruar Pak
Femrat E Bukura
oh...e di qe eshte mjaft e zakonshme si gje, por ... cigarja. Po mundohem ta le, dhe per sa kohe jam ne Tirane nuk pi, kur kthehem mbrapsht ne Paris e rifilloj. Nuk e di, ndoshta ka te beje me vendin se tjeter arsye nuk gjej. Dhe me e tmershmja eshte qe nuk e duroj dot eren qe le pas!!!
Jam shum egoiste.
Edhe nuk di sesi ta ndryshoj ktė gjė.
Nuk dua njeri pėrveē vetes.
Krijoni Kontakt