Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga xhensila86 Lexo Postimin
    vesi me i keq eshte se kur jame me nerva qaj.kte gje e bej edhe para personit me te cilin jam nevrikosur......... tregon nje dobsi te papame
    Jo aspak lotet nuk jan dobesi thjeshte tregojne ndjenjen ose te mos berejes se dickaje ose te berjes ,,,,,,loti ne kete rastin tend eshte shkarkim emocioni ,dhe eshte shum ok se nuk stresohesh sa nje person tjeter qe e mban cdo gje ne vetvete........................................... .................................................. .......
    Vesi tjeter qe une kam eshte se ngelem duke ngritur floket,dhe pse si kam mbi sy .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Vesin me te keq e kam kur jam i dehur(po shume i dehur lol) dhe ndonjehere (po shume rradhe aman), mendoje se femrat duhet te kene te drejta te barabarta me meshkujt!Buhahahahahha :P

Nuk mundohem t'a heq fare si ves!Hiqet vet sapo filloje dhe behem esell! lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    e di qe nuk stresohem shum,por shum njerez ta marin per dobsi dhe te marin neper kembe

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Vesi IM!
    SINQERITETI I TEPRUAR !
    Dhuro shumė...e prit pak!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Vesi IM!
    SINQERITETI I TEPRUAR !
    te jesh i sinqerte nuk eshte ves mendoj une por virtyt !!! ata qe perfitojne mbase edhe e kane ves te perfitojne padrejtesisht nga sinqeriteti jot i tepruar !!! kjo po qe mund te quhet ne njefare menyre ves i tyre por jo i joti !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Cili eshte vesi jot SaS qe ty nuk te pelqen ke vetja?
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Vesi im eshte se buk ha shum shpejt edhe shum hehehehe e vertet edhe interesant nuk trashem.

tung klm te gjith.

Nuk dal dot gjekundi pa celsat e shtepise dhe celularin po dhe kur dal me celularin e rrezoj gjithmon.Do ta nderroj do mar 3210 qe te mos pyesi lol.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    being "shtatanike" , kur ne te vertete nuk jam lool
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    te jesh i sinqerte nuk eshte ves mendoj une por virtyt !!! ata qe perfitojne mbase edhe e kane ves te perfitojne padrejtesisht nga sinqeriteti jot i tepruar !!! kjo po qe mund te quhet ne njefare menyre ves i tyre por jo i joti !!!
    Per pak njerez sinqeriteti eshte virtyt pasi "ēdo gje falet e sinqeriteti jo".
    Edhe unė e quaj si ves pasi e kam dhe vet, dhe rallė kush e pranon sinqeritetin e tepruar

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrse konsumohet droga dhe si mund ta shmangim?
    Nga korcarka91 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-01-2009, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •