Close
Faqja 16 prej 31 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 304
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga beatles Lexo Postimin
    nqs ti mendon keshtu nuk do te thote qe edhe eshte keshtu..por as ti dhe as xfiles nuk jeni pergjigjur me argumenta perse besoni ne diell. mbase ju eshte thare beshtyma ne gryke nga rrezatimi i tepert diellor ose,ose, ...lere se spo e them.
    pse e merr kaq seriozisht beatles, ne nuk po bejme lufte ketu.
    Po, une ja fut kot, besoj tek dielli se ashtu me pelqen, dhe po bej gallata me ata qe e mendojne si une.

Une nuk kuptoj pse nxehesh, nese je ofenduar diku nga ne, ose ti beson ne fete monoteiste, me thuaj.
    Sinqerisht ngela i habitur nga reagimi jot kaq i ashper.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    O xfiles... nuk e kuptoj pse flet ne menyre te moderuar kur eshte momenti ti tregosh vendin atyre qe te cajne t*****.
    Ku ishte Zoti i tyre ne kohen e dinozaurve? Pse i coi librat e tij te famshem vetem 2000 vjet perpara kur njeriu ka nje qytetrim te pakten 10.000 vjecar te avancuar?
    Ku shkuan njerezit qe jetonin perpara librave...perpara se emri i Krishtit apo Allahut te ishte degjuar ndonjehere... ne ferr apo parajse? Keta nuk besonin ne zot sepse nuk e dinin as qe ekzistonte.
    Cfare eshte ky Zot karagjoz i ketyre qe con libra me fjalen e tij... njerezit e keqij ia ndryshojne dhe ky detyrohet ta ridergoje.
    Pse duhet qe Zoti te dergoje libra nepermjet njerzve si fillim. Ai mund ta shkruante fjalen e tij ne nje pllake guri 1.000.000 vjecare.. ta ngulte ne toke dhe te gjithe do i besonin.
    Po fjalet e shkruajtura per Diellin para 4000 vjetesh akoma rrojne sot e kesaj dite ne Egjipt.
    E tere historia e Zotit eshte qesharake dhe nje turp per inteligjencen njerezore. Nje zot do ta shkruante emrin njehere e pergjithmone..pa patur mundesi ta ndryshoje njeri.
    Edhe ne e kemi bere dicka te tille me nje pllake te arte te derguar me Voyager jashte sistemit Diellor dhe eshte e sigurt qe nqs nje qenie inteligjente do ta gjeje, do ta kuptoje si jemi ne dhe ku ndodhemi.
    Zoti do te shkelqente dhe do te ishte i dukshem per te gjithe... prit nje sekonde...njoh dicka te tille qe nuk ngjan me asgje ... qe shkelqen dhe me ngroh nga largesia... Ai eshte Dielli.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    jo Force-Intruder, e kisha direkt me beatles, sepse ai me sa di une nuk beson ne fe, mbase gabohem, po e kam vleresuar gjithmone, dhe ngela i habitur nga reagimi i tij.
    Per mua nuk eshte problem fare se ç'mendim ka ai ne lidhje me zotin apo me diellin.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Al-lahu ishte nje prej qindra zotave te Kabes...Meka edhe para muhametit ishte qender shpirterore e Hixhazit,sepse kaba ishte qendra e zotave arabe...Aty adhurohej nje meteorit...
    Al-lahu ishte nder zotat e tjere perendia i Qiellit dhe kishte nje pozite te privilegjuar,ashtu si te gjitha zotat pagane te qiellit...Vete emri ne gjuhet semite nenkupton lartesi,qiell...Pjesen e pare AL filologet e krahasojne me hebraishten EL,Zoti i hebrejve...
    Gjuha arabe Ka tre zanore A U I keshtu qe EL eshte kthyer na Al pra A=E , e shume kane dyshuar se Al-lah eshte importim prej tregtareve i zotit El te hebrejve....

Vete muhameti ka ndaluar skulpturen e pikturen,qe forma pagane qe ka pasur Al-lahu te mos dilte ne shesh,pra te mos kishte prova te fytyres se vertete parakuranore te Al-lahut...Kjo funksionoi...
    Askush nuk e di fytyren parakuranore te Al-lahut....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:43
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    krishterim edhe myslimanizmi jane fe te ndertuara ne bazat perrallore"tha zoti polli mushka edhe mushka polli".qe ti ndiekesh keto fe te duhet ta stakosh trurin "beso edhe mos kontrollo" edhe ti bindesh se "toka nuk rrotullohet",ndryshe te prete turra e drureve.Fete e reja mbahen te MISTERI EDHE TERRORIZMI,pra beso edhe mos kontrollo ,etje =MISTERI.zoti hakmerret edhe denon femijet e tu,etje = TERRORIZËM.

Sikur te ishin vetem keto të keqijat e feve te reja do ishte mbrekulli,por ja qe fete e reja "perhapin gjuhen edhe traditen"e nje shteti te huaj,p sh,feja na detyron qe te vendosim emrat "muhabet" a "sotir",por keta emra nuk i perkasin gjuhes shqipe edhe keshtu feja embelsishte na ndryshon traditat EDHE KJO DO TE THOTE LUFTE ASIMILUESE.

DIELLI ose DIVI ose MADHESHTORI ,ka qene edhe mbetet perendia e shqipfolseve ,kurse shqipfolsit te cilet u kthyen nga krriçi edhe muhabeti U ASIMILUAN edhe ndihen greke a turq a italian EDHE KJO FALE ZGJUARSIS ASIMILUESE FETARE..raste me i mire vorioleshet e bollano kurves te cilet fale ortodoksis vetquhen greke.Ndaj do ju lutesha juve qe besoni tek krriçi apo muhabeti ,qe te iknit andej nga faqet e pjelles se janullatos edhe te beni endrra me perralla "tha zoti se gomari fluturon...edhe gomari na doli turbo".KETU BESOJME TEK REALITETI EDHE TEK FAKTE TE VERTETUARA EDHE NGA DIJETARET E SOTEM.

DIELLI MADHESHTORE KA QENE EDHE MBETET SIMBOLE I SHQIPFOLSVE BRZE PAS BREZI,NE SE MAQEDONIJA SHQIPFOLSE MORI SI EMBLEME DIELLIN ,AJO ISHTE KRYEQENDRA JONE DIKUR.DIELLI BASHKON SHQIPFOLSIT ,KURSE KRRIÇI ME MUHABETIN I PERÇAJNE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 28-11-2007 më 10:52

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    Cunami nuk është diskriminim, është dënim. Mbase edhe i merituar, Zoti e di më së miri. Në një shtet islamik plazhe të tilla as nuk duhej të ekzistonin, kështu që u shkatërruan me të drejtë.

TE BESOSH MODAT E REJA FETARE ,DUHET PATJETER QE TE MBULOSH FYTYREN EDHE TE MOS TI SHIKOSH BURRAT NE SY...PANTALLON FERERXHE,TRE HER NE DITE NE KISHE ......UNE NUK NJOHE NDONJE NJERI LLOGJIKE QE MUNDE TA BEJ NJE GJE TE TILLE ,PERVEÇ TALIBANVE AFRIKANO-AZIATIK TE CILET ME KALIMIN E PAK KOHEVE DO DALIN EDHE ATA ME ATE RRIPIN E HOLLE....ASHTU SIKURSE PO VEPROJNE PATRIOTET E TYRE QE EMIGRUAN NE EVROPE.

TE BESOSH SE ZOTI DHA ÇUNAMIN PER NJERZIT QE DOLEN ME RRIPIN E HOLLE NE PLAZHË...ËSHTE PAK QESHARAKE QE TE JET LLOGJIKE ,PASI JU E NJIHNI SHUME MIRE SE SA MIJRA FEMIJE KANE LINDUR MANASTIREVE SI EDHE SA DHJETRAMIJRA PRIFTERINJE KANE MARDHENIE SEKSUALE ME NJERI TJETRIN.....DUHET TI KISHTE PERVELUAR ZOTI KETA ,SIPAS TEJE...POR JA QE ATA SHTOHEN DITA ME DITEN.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Per kuriozitet,ai qe e llogariti distancen diell-toke me kujdes teper te madh ka qene Eratostene qe ne shekullin e trete para krishtit ai e llogariti 149 milione km qe eshte shume e afert me distancen faktike........vini re sesa me inteligjente ishin antiket ne krahasim me keta myslo-kristiano-hebrejte mesjetare qe konsideronin token qender te universit.......e lal ça te ben feja....ta pjerdh trunin fare.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    pak me larte "land"na foli per matjen e largesis diellore!!ketu po te pergjigjem tyja edhe po te theme se BOTA MENDORE ISHTE SHUME E ZHVILLUAR NE ATO KOHE EDHE ME RITMET E ATEHERSHME TE GJITHA SHKENCAT E NATYRES ISHIN AQ TE MEDHA SA QE TEJKALONIN BOTEN E SOTME MENDORE.KETO ARRITJE EDHE PARASHIKIME I PERKASIN FESE DIELLORE ,KURSE MODAT E REJA FETARE E ZHYTEN BOTEN NE INJORANCE EDHE NE ERRESIRE.KURANI KA NE PERBERJEN E TIJ EDHE ARRITJE TE MEDHA SHKENCORE ,POR KETO ARRITJE U HUAZUAN EDHE U VENDOSEN QELLIMISHTE NE KURAN PER TE TERHEQUR POPULLIN SEPSE DUKE I THENE NJE TE VERTET EDHE DY GENJESHTRA UJRAT DO TURBULLOHESHIN....ASHTU NDODHI.

po iki se me presin pune perpara,takohemi me vone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:44

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    feja islame.....hemmm.po pati lidhje jashtemartesore femra ,thesin ne koke edhe e vret familja me gure,deri sa ti dale shpirti....jo per ndonje gje por ështe shume e perparuar.
    Gënjeshtër!
    Ky dënim është për gratë e martuara, që prap sipas mendimit tim, është 100% i merituar. Një grua që ia dredh burrit me burra tjerë ajo duhet dënuar mu në këtë mënyrë. Sepse, islami e lejon divorcin, mos të pëlqeftë burri, divorcohu, por jo të hash bukën e njërit e të ladrosh me të tjerë...

Kështu që islami e ka me të drejtë dhe Zoti e di më së miri!
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Me fal fjollat po per burrat e martuar qe ja dredhin grave... pse nuk ka ekzekutim te tille??? Mekati a nuk eshte njesoj?
    Pse feja jote te diskriminon?

Pastaj tek e fundit...pse duhet gjykuar e vrare nga njeriu. A nuk do te vije dita e gjykimit edhe per ate femer qe ka tradhetuar? A nuk do te shkoje ne ferr ajo?
    Keto ligje nuk jane te zotit...jane te njeriut. Me sakte te impotenteve...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:44

Faqja 16 prej 31 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •