Close
Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 304
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Fete e kane penguar me te gjithe forcen e tyre njeriun per te arritur iluminimin e vertete. gra dhe njerez shkence u vrane si shtriga dhe blasfeme kur thane te verteta te medha. Bota sot do te ishte ne nje nivel shume te larte avancimi po mos te ishte per fene.
    Krishterimi meshireplote perpara se te akuzoje myslimanet per terrorizem duhet te kerkoje ndjese per vrasjet masive dhe plackitjet, shkaterrim kulturash etj qe beri me kryqezatat. Cdo mbjellesh do te korresh.
    Natyrisht gjuha ka qene gjithmone nje faktor i rendesishem sepse eshte mjeti me te cilin trnasmetohet njohuria. Kur nuk ka gjuhe te shkruar...nuk ka trashegimi kulturore.

Prandaj une ju kujtoj se Zoti yne, babai i jetes nuk eshte si krishti. Ai nuk rilind njehere ne vit, por perdite per te na falur ngrohtesi dhe shendrin mbi ne me te gjithe madheshtine e tij. Ai nuk kerkon asgje nga ne pervecse te ngreme koken lart dhe ti buzeqeshim.

Ne zgjohemi cdo dite me Diellin, Zotin tone me floke te zjarrte. Ai na dhuron driten, shendetin dhe prosperitetin fizik dhe shpirteror. Ai na dhuron shpirtin e Diellit. Ai nuk na gjykon si te mire apo te keqij, por na do per ate qe jemi. Ai shkelqen njesoj per te gjithe. Ai rilind perdite duke na dhene perdite mundesine te ndryshojme dhe permiresohemi. Cdo dite e tij eshte nje jete e re. Me ate zgjohem dhe ate adhuroj cdo dite.

Amen!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Krishterimi u perpoq te asgjesonte shpirtin e shqiptarit ,per ta hebreizuar,por nuk ja arriti dot plotesisht...Shen Ilarioni e vrau Balaurin e solli krishtin,vecse harroi se shpirti i shqiptarit eshte si feniksi...

Islami po ashtu u perpoq ta asgjesonte shpirtin e shqiptarit,per ta cifuto-arabizuar por nuk ja arriti dot plotesisht...U perpoq te vriste Baba Tomorrin e te sillte allahun,por u ndryshua vete ne bektashizem e besimtaret shkojne cdo vit tek faltorja parakuranore e Baba Tomorrit ne Mal.

E kam permenduar rrezikun e hebrejve,por askush nuk i merr seriozisht....Harrojne kristianet se 10 urdheresat e Zotit jane 10 urdheresa hebree...
    Hebrejte kane infektuar boten me kristianizmin dhe islamin e sado qe keto 2 pjella te hebraizmit iu kundervune prindit hebre,nuk arriten kurre ta mposhtin e qendrojne akoma nen hijen e Hebraizmit...

I vetmi Popull ne bote qe spyeti fare per pjellat e hebraizmit ishim ne shqiptaret,kurre kristiane te mire e kurre islamike te mire e kjo eshte edhe Arsyeja qe asnje hebre nuk u prek ne Shqiperi nga Hitlerianet...Shqiptaret nuk i urrejne hebrejte sepse su kane gje borxh,ndryshe nga Kristianet e Islamiket qe u kane borxh librat e shenjte e duan ti zhdukin qe te propogandojne origjinalitetin e besimit te tyre....

Dielli I Madherishem eshte Zoti im e pernate pres diten e re qe me dhuron Ai....Pa Te ska dite,pa Te s'ka drite,pa Te ska ngrohtesi,pa Te ska jete......
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ne zgjohemi cdo dite me Diellin, Zotin tone me floke te zjarrte. Ai na dhuron driten, shendetin dhe prosperitetin fizik dhe shpirteror. Ai na dhuron shpirtin e Diellit. Ai nuk na gjykon si te mire apo te keqij, por na do per ate qe jemi. Ai shkelqen njesoj per te gjithe. Ai rilind perdite duke na dhene perdite mundesine te ndryshojme dhe permiresohemi. Cdo dite e tij eshte nje jete e re. Me ate zgjohem dhe ate adhuroj cdo dite.

Amen!

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hahha eshte komplet tipike... keta fetaret flasin te gjithe si pagane ...shiko te krishteret... TRINITET
    Komplet koncept pagan...
    Po ka dicka te mire ne kete mes... Dielli nuk gjykon asnjeri. Ai nuk do ta coje pershembull Fjollat ne ferr sepse ajo nuk beson te ai. Dielli merr ate qe eshte e Diellit sidoqofte. Dielli thjesht falenderon ata qe e duan. Ai nuk urren dhe denon askend. Ai misherimi i miresise dhe i jetes.

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Sot në mëngjes lexova për një rast të një fëmije 2 vjeçe të vrarë nga prindërit e saj. Nëna ishte deklaruar se ajo, së bashku me burrin e kishin rrahur fëmijën gjer në vdekje. Sipas urtësisë popullore, pagane, dielli i buzëqesh kësaj nëne dhe nuk e gjykon për atë çfarë është, se s'bën, njeriu duhet të jetë i lirë, të bëjë ç'ti shkrep.

Kurse sipas "marrëzive" monoteiste këta dy të marrë kanë bërë mëkat të pafalshëm ndaj një shpirti, prandaj edhe gjykohen. Kjo jo vetëm nga "marrëzia" monoteiste, po bile edhe nga demokracia, si "shkalla më e lartë e civilizimit" do të gjykohet e dënohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:36
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hahha eshte komplet tipike... keta fetaret flasin te gjithe si pagane ...shiko te krishteret... TRINITET
    Komplet koncept pagan...
    Po ka dicka te mire ne kete mes... Dielli nuk gjykon asnjeri. Ai nuk do ta coje pershembull Fjollat ne ferr sepse ajo nuk beson te ai. Dielli merr ate qe eshte e Diellit sidoqofte. Dielli thjesht falenderon ata qe e duan. Ai nuk urren dhe denon askend. Ai misherimi i miresise dhe i jetes.
    You wish...

Përkundrazi, asnjëherë nuk flas si pagane. E di çfarë besoj dhe jam më se e bindur në besimin tim. Dhe, po qe se ndodh të mos i zbatoj rregullat e besimit 100 %, përsëri besimi është i pastër, i drejtë, pavarësisht veprimeve të mia. Pra faji është imi, jo i fesë.

Dhe sa i përket diellit, unë e falënderoj Zotin për diellin që e ka krijuar.

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    Sot në mëngjes lexova për një rast të një fëmije 2 vjeçe të vrarë nga prindërit e saj. Nëna ishte deklaruar se ajo, së bashku me burrin e kishin rrahur fëmijën gjer në vdekje. Sipas urtësisë popullore, pagane, dielli i buzëqesh kësaj nëne dhe nuk e gjykon për atë çfarë është, se s'bën, njeriu duhet të jetë i lirë, të bëjë ç'ti shkrep.

Kurse sipas "marrëzive" monoteiste këta dy të marrë kanë bërë mëkat të pafalshëm ndaj një shpirti, prandaj edhe gjykohen. Kjo jo vetëm nga "marrëzia" monoteiste, po bile edhe nga demokracia, si "shkalla më e lartë e civilizimit" do të gjykohet e dënohet.
    Dielli i buzeqesh Jetes...Per te ndeshkuar kriminelin mendon Hyjnia perkatese...Kjo eshte urtesia pagane...

Marrezia monoteiste i ka mbledhur te gjitha hyjnite ne nje e eshte marrezi sepse nuk vjen nga urtesia popullore,por nga logjika e nje personi..Krishti apo Muhameti...Njerezit vizionare e demtojne shume urtesine popullore....

Kurre nje person nuk ka me shume urtesi sesa nje popull...

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Dielli i buzeqesh Jetes...Per te ndeshkuar kriminelin mendon Hyjnia perkatese...Kjo eshte urtesia pagane...
    Eskimezët duhet të ndihen goxha të diskriminuar nga kjo urtësi.

Kurre nje person nuk ka me shume urtesi sesa nje popull...
    ajdeeee

Ndërsa unë besoj se edhe sikur të mblidhet e gjithë bota "të prodhojë urtësi", kurrë nuk do të mund ti afrohet urtësisë së fesë.

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    Eskimezët duhet të ndihen goxha të diskriminuar nga kjo urtësi.

ajdeeee

Ndërsa unë besoj se edhe sikur të mblidhet e gjithë bota "të prodhojë urtësi", kurrë nuk do të mund ti afrohet urtësisë së fesë.

Eskimezet se njohin natyren ne plotesine e saj e zor se mund te zoterojne urtesi...

Urtesia e fese tende vjen nga urtesia pagane,do apo sdo ti..Al-lahu ishte Hyjnia i Qiellit ne Arabine paraislamike....shko studio....

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga rina_ Lexo Postimin
    Nuk pajtohem me ket term..
    Ka krijues mbi te gjitha, dhe ai eshte i vetem.....
    Po ti cfare je? Back-up i fjolles? LoL.

Citim Postuar më parë nga fjollat
    Dhe sa i përket diellit, unë e falënderoj Zotin për diellin që e ka krijuar.
    Shiko ketu eshte diferenca... Dielli eshte Zoti per mua. Kjo teme i dedikohet atyre qe e pranojne Diellin si Zotin e tyre. Ne nuk po kerkojme qe te konvertoheni edhe ju ne pagane.
    Ju mos na kerkoni te besojme ne Zotin tuaj. keshtu te gjithe jane te lumtur.

Faqja 14 prej 31 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •