Ne asnje kulture nuk eshte adhuruar dielli vetem. Gjithmone ka pasur nje zot te diellit ndaj mos flisni ne ere ju lutem shume...
egjipt = Ra (zoti i diellit dhe ngrohtesise)
Greqi = Apollon
etj
Ndaj hic aty me adhurimin e dielit vetem si zot.
Sa per Stargates edhe dimensione....
Plako ti qeke ne gjendje te rende ... me te vertet...
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
e dini ate llafin,
vasali i vasalit tim, nuk eshte vasali im?
une mund te them, zoti i zotit tim, nuk eshte zoti im.
FAKT eshte se pa diellin, jeta njerezore ne kete planet nuk do ekzistonte. PIKE.
Kaq mjafton ti themi zot.
JestersWorld,
tek filmi Stargate SG1,skuadra perdori nje stuhi diellore per tu kthyer mbrapa ne kohe, duke kaluar permes saj, ma anen e satargate natyrisht.
Po , vetem film eshte, fantazi, po teorite e dimensioneve , kalimi ne Hyperspace(hapesira e tanishme +1 dimension), nje dito do behet realitet.
edhe une jam ne gjendje te rende shume, si Force-Intruder.![]()
Augusta gjithmone me surpriza ti per phoenix kishe lexu disa gjera por kte ....ke ndonje tjeter!!!!!!!.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 18-11-2007 më 09:15
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
eee shaka beme me punen e mustaqeve,ja ngjitet emrin juve Hyjit menjehere!!!
Pastaj Hitleri me vertet e donte popullin e tij,u vuri ne sherbim nje makine dhe zhvilloi industrine ,pastaj me kohen mori me shume hov sec duhej..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
hihaaaaaaaaaxfiles ke pare shume stargate dhe pak startrek
Dimensione te teperta nuku ka. Edhe nese ka eshte e sigurt se nuk mundet te kalojme ne to si te na doje qejfi. PIK.
Hyperspace perseri nuk ekziston
E vetmja menyre e njeriut ne te ardhmen per te udhetuar me shpejt se drita do te jete vetem ne saje te warp. Pra me perkuljen e hapesires. hic aty me hyperpace apo me stargates.
do vizatoj ndonje dite modelin qe kam une per dimensionet(me doli ne enderr lol), teorike, dhe se si kur hyn ne dimensionin me siper, udheton ne distance te madhe, ne pak kohe.
Nese ti flet per perkulje te hapesires, atehere kjo hapesira duhet te perkulet brenda nje dimensioni me te madh se dimensioni qe perfaqeson vete.
pikerisht, te kalosh ne nje dimension me siper ben te mundur kete.
Dhe jo vetem ne koken e feniksit. Shikoni mire ikonat e vjetra te shenjetoreve...
Cdo simbol rrethi apo rrethi me 12 zgjatime...rreze...zgjatime kurore ne fakt i referohet diellit. Ave augusta
Plako ke shkrujt budallalleqe...Postuar më parë nga JestersWorld
1. Ra ne egjipt nuk ishte zoti i diellit por ZOTI DIELL apo DIELLI ZOT...ka ndryshim. Ishte ai qe komandonte boten e pertejshme, token dhe qiejt.
2. Nuk e di ku e ke gjet kete qe Apolloni ne greqi ishte zoti i diellit apo te kete patur cfaredolloj te drejte mbi diellin. Verifiko dhe sakteso burimet e tua.
Dhe mos me fol te lutem per egjiptin vetem se ke pa "Mumja" 1 & 2.
Cheers
Krijoni Kontakt