Close
Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 304
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu
    Me ane te amerikes kontrollojne boten...shtetin e tyre se prek dot kush...pse ckujtove ti se nje popull mendon vetem per te tashmen....
    Amerika nuk mund te kontrolloje boten. Sado i fuqishem te jete nje shtet... nuk mund te kontrolloje gjithshka. Amerika lejohet te kontrolloje boten.
    Amerika vjen dhe lufton ne Europe sepse Europa ja lejon.... Rusia...Kina ja lejojne.
    Atehere pyetje e vertete eshte PSE. Pse lejohet te kontrolloje boten.
    Amerika e ka te pamundur te kontrolloje ameriken. Kush jeton atje me siguri me jep te drejte per sa vijon :

Amerika i ka thyer njerezit e saj si ne matrix. Punojne ne 2 pune per te jetuar...
    Puno - paguaj taksa - vdis (Tjetriiiiii...)
    Edhe ne ate kohe te lire qe kane degjojne se si shteti i tyre con gjithkund liri e demokraci... dhe se si islamiket duan tja marrin kete demokraci atyre.
    I mban mend syte e tyre ne 11 shtator? Nuk ishte vetem frike dhe terror...ishte HABI miku im. Habi sesi i ndodhi atyre dhe kryesorja PSE i ndodhi? Ata jane populli me injorant ne bote.. dhe megjithate me dhimbsen... sepse jane njerez. te kontrolluar si robote...por njerez.
    Jo miku im...Amerika nuk kontrollon dot as veten e sak po te mos "lejohet" ne menyre te mirefillte.
    Por hej te ndalemi nje sekonde...kush eshte Amerika njehere ?
    Une di qe popullsia vendase atje ishin ca lekurekuq... Ku i ke tani... hej jane te bardhe... dhe jane angleze per ate dreq... E di qe jane shume dhe te perzier...por hej...bosat ishin angleze...ata te luftrave te para...elita...paraja... por a jane anglezet angleze? Apo jane fenikas edhe keta?
    Po...nena e madhe Britani... krye-****** plake e Europes...

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    po moj po,se ecin me dhjetevjecare cifutet...cifutet skishin shtet dhe e kane tani...

Me ane te amerikes kontrollojne boten...shtetin e tyre se prek dot kush...pse ckujtove ti se nje popull mendon vetem per te tashmen....
    O dhjetëvjeçarë prej kërmijsh o lum shoku. Si një ndër popujt më të lashtë të njerëzimit, tani në mileniumin 21 arritën të zaptojnë një rrip toke ku nuk kalon ditë pa u përgjakur.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    O dhjetëvjeçarë prej kërmijsh o lum shoku. Si një ndër popujt më të lashtë të njerëzimit, tani në mileniumin 21 arritën të zaptojnë një rrip toke ku nuk kalon ditë pa u përgjakur.
    Hej fjollat te lutem... mos fillo tani te perc-verc per cifutet. Nuk e caj menderen fare per cifute. une them Dielli...akoma me cifutet

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Një gjë është për tu habitur, sa shkurtpamës janë njerëzit kur është fjala për etje për pushtet, për pasuri, hajni, ............ sikur nuk e njohin historinë fare, se sa popuj e perandori janë shuar, si hije, duke lënë vetëm disa rrënoja, si përkujtim për pafuqinë apo vdekësinë njerëzore.
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    superfuqit vene edhe vijne,gjuha traditat edhe zakonet mbijetone me shume se gjithcka.sekreti i ruajtjes se jetgjatesis se nje kombi eshte ruajtja e gjuhes traditave edhe zakoneve ..ne se i nderrojme emrat shqipthenes me emra te huaj,kemi hapur rrugen e vetasimilimit.

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga fjollat Lexo Postimin
    E ça tëthem unë?
    Ja fol per diellin... edhe per ty dielli eshte i mrekullueshem apo jo? Leri cifutet... populli i tyre eshte per gjynah...
    Elita e tyre eshte per tu shkuar ne hell te gjalle

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Cfare po thoni aman....Hebrejte krijuan nje shtet nga hici e po e mbajne gjalle edhe pse 1 miliard myslymane e urrejne....
    Kontrollojne ekonomine e botes,prandaj komandojne boten....Shteti hebre ska per te vdekur kurre e vetem pse jane 1 miliard myslymane nuk po zgjerohet dot,perndryshe do kishte gelltitur shume toka te tjera....

Islami ka naften e megjithate hebreu po ja merr...

Izraeli hapi kufijte pa vize me shqiperine ,i vetmi vend ne konferencen islamike qe pranon hebrejte...

Jeton me arme ne dore sigurisht,po ky eshte cmimi qe paguajne per atdheun...kush nuk do e paguante ate cmim?

Sidoqofte Dielli eshte me i madhi...Pa diellin ska jete! Pa diellin ne jemi te vdekur menjehere.....Na rrofshin te mirat,pa diellin....Pa diellin ka vetem erresire dhe ftohte,Pa diellin ka vetem vdekje! Si mos te jete Dielli me i madhi,Jetedhenesi.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Sidoqofte Dielli eshte me i madhi...Pa diellin ska jete! Pa diellin ne jemi te vdekur menjehere.....Na rrofshin te mirat,pa diellin....Pa diellin ka vetem erresire dhe ftohte,Pa diellin ka vetem vdekje! Si mos te jete Dielli me i madhi,Jetedhenesi.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:19
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ti hapesi i temes mos u trego shume arrogant !!! kur vine jo besimtaret tek tema e besimtareve nuk thote njeri shut the f up apo ndonje gje tjeter !!! me shume respekt meqe ke edhe bagazh !!! rrofsh per mirekuptimin !!!

persa i perket temes dielli eshte nje nga shume elemente qe na bejne te mundur jeten !!!

sa per te thene eshte edhe uji edhe oksigjeni qe ne thithim !!!

ia kalofshi sa me mire !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    SaS... faleminderit qe me bere te qarte pikepamjen tende. Po nuk ma ka qejfi qe tema te filloje e te degjeneroje ne postime pa lidhje... ketu nje rast i izoluar mund te kthehet shume shpejt ne ate qe me lejoni te citoj quhet "orkestra gazmore e spitalit psikiatrik"
    Ne kuader te temes :

Dielli nuk eshte element i jetes. Jeta eshte element i Diellit. Dielli eshte 99% e gjithe mases se sisemit tone diellor. Biomasa e planetit toke perballe diellit eshte e paperfillshme. Pa diell nuk ka jete...sepse nuk ka diell. Ai eshte vete jeta... ai eshte zoti.

Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •