Amerika nuk mund te kontrolloje boten. Sado i fuqishem te jete nje shtet... nuk mund te kontrolloje gjithshka. Amerika lejohet te kontrolloje boten.Postuar më parë nga Hyj-Njeriu
Amerika vjen dhe lufton ne Europe sepse Europa ja lejon.... Rusia...Kina ja lejojne.
Atehere pyetje e vertete eshte PSE. Pse lejohet te kontrolloje boten.
Amerika e ka te pamundur te kontrolloje ameriken. Kush jeton atje me siguri me jep te drejte per sa vijon :
Amerika i ka thyer njerezit e saj si ne matrix. Punojne ne 2 pune per te jetuar...
Puno - paguaj taksa - vdis (Tjetriiiiii...)
Edhe ne ate kohe te lire qe kane degjojne se si shteti i tyre con gjithkund liri e demokraci... dhe se si islamiket duan tja marrin kete demokraci atyre.
I mban mend syte e tyre ne 11 shtator? Nuk ishte vetem frike dhe terror...ishte HABI miku im. Habi sesi i ndodhi atyre dhe kryesorja PSE i ndodhi? Ata jane populli me injorant ne bote.. dhe megjithate me dhimbsen... sepse jane njerez. te kontrolluar si robote...por njerez.
Jo miku im...Amerika nuk kontrollon dot as veten e sak po te mos "lejohet" ne menyre te mirefillte.
Por hej te ndalemi nje sekonde...kush eshte Amerika njehere ?
Une di qe popullsia vendase atje ishin ca lekurekuq... Ku i ke tani... hej jane te bardhe... dhe jane angleze per ate dreq...E di qe jane shume dhe te perzier...por hej...bosat ishin angleze...ata te luftrave te para...elita...paraja... por a jane anglezet angleze? Apo jane fenikas edhe keta?
Po...nena e madhe Britani... krye-****** plake e Europes...
Krijoni Kontakt