Close
Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 304
    Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Tera eshte nena e jetes dhe babai i saj Dielli. Kjo nuk ka pike dyshimi. Pjese e jetes eshte edhe njeriu.
    Po sikur njeriu diku gjate rruges te kete pesuar nje ndryshim, qe e beri me te vecante...qe e ndryshoi perfundimisht. Ashtu si portokalli dhe shega shartohen per te dhene ate portokallin e kuq me shije aq te vecante. Ne kete mes ka shartuesi meriten e tij, ashtu si portokalli edhe dega e sheges...

Jeten e ka vetem Dielli,sepse Ai ka energji,Ai ka drite,Ai ka bardhesi,Ai ka ngrohtesi...

Dielli e Nusja e tij Toka krijuan shume gjera,nga mikrobet e deri tek njeriu qe mendon...Dielli e krijoi njeriun e me ne fund arriti ta persose,sepse krijoi Racen Shqiptare....Ne jemi populli i zgjedhur i Diellit...Dielli na ka zgjedhur ne per te cuar perpara e udhehequr njerezimin.....Ne duhet ta zbatojme DESHIREN e Diellit,heret a vone...Edhe pse Ai nuk na urdheron,por e ka lene ne doren tone,ne doren e Popullit te Tij te Zgjedhur.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyj-Njeriu : 17-11-2007 më 12:17
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Dielli hap dyer dimensonesh te tjera. Ai eshte "stargate" per ne universe paralele... per ne bote te pa-eksploruara dhe plot mister. Dielli yne nuk na ndricon vetem Ne... por edhe qindra bote te tjera si e jona.. i njejti Diell ne shume dimensione... Shikoni videon e mrekullueshme

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ja nje pabesimtare,qe ve ne dyshim Fjalen e Zotit te Madherishem,te Plotfuqishem,Jetedhenesit,Jetembrojtesit,Diellit, Atit tone qe eshte ne qiell...

Largoju moj bije besimeve te rrema dhe eja ne gjirin e Zotit te vertete,Diellit,sepse je dhe nga Populli i Zgjedhur i Tij, e ste ka hije te besosh ne fete e rreme te te huajve....
    Rrofsh or djale qe me hape syte..

Qe jam e zgjedhur jam une,ate se leviz topi..po nuk e besojne keta te Juropes se..
    Te pakten ta besojme ne...me mundim te madh ama...
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Rrofsh or djale qe me hape syte..

Qe jam e zgjedhur jam une,ate se leviz topi..po nuk e besojne keta te Juropes se..
    Te pakten ta besojme ne...me mundim te madh ama...
    Ata te juropes do marrin nje dite denimin e merituar,nga Zoti i Madherishem....Edhe romaket e lashte na demtuan,po ku jane tani,sa njerez flasin latinisht...Bizantinet qe na sunduan ku jane tani..ska me bizant....
    Keshtu qe Zoti yne vonon po nuk harron ne venien e drejtesise....Edhe Juropianeve do u jape denimin e merituar...sepse Dielli na do....

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Ata te juropes do marrin nje dite denimin e merituar,nga Zoti i Madherishem....Edhe romaket e lashte na demtuan,po ku jane tani,sa njerez flasin latinisht...Bizantinet qe na sunduan ku jane tani..ska me bizant....
    Keshtu qe Zoti yne vonon po nuk harron ne venien e drejtesise....Edhe Juropianeve do u jape denimin e merituar...sepse Dielli na do....
    une e dija se cdo gje qe lulezon do kete dhe venitje.
    Po spaska qene ajo arsyeja,paska qene qe na kane bere keq neve.
    eh mire,mire..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    une e dija se cdo gje qe lulezon do kete dhe venitje.
    Po spaska qene ajo arsyeja,paska qene qe na kane bere keq neve.
    eh mire,mire..
    Jo moj bije...cfare po thua...mos do te thuash qe civilizimet kane fund e qe edhe ky europian do kete fund,keshtu vetvetiu....Jo,kane fund sepse na bejne keq ne,sepse ne jemi njeriu i persosur qe Dielli I Madherishem do mbi toke e ata zhduken sepse degjenerohen,shkojne larg nesh....Prandaj edhe Zoti yne Dielli Jetedhenes i ndeshkon per turpet qe bejne e qe largohen nga Njeriu qe Ati yne Dielli do....

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Duhet te bekoheni me rrezet e para te diellit ne Malin e Tomorrit...keshtu ti do jesh e para qe do shohesh Atin tone e do marresh jete nga jeta e tij ,sepse Ati yne Dielli i Madherishem,Me i Larti do vetem ti dhuroje jete e begati Popullit te Tij te Zgjedhur....Ai nuk kerkon asgje ME DETYRIM,kerkon po nuk urdheron vetem qe ti te besosh ne Te,sepse Ai eshte Drita,Ai eshte Jeta,Ai ishte para se ti te lindje e do jete pasi ti te
    ngrihesh ne Qiell e ti rrish me afer Atij dhe te Pareve te tu, ne jeten e perjetshme....

I Madherishmi Diell qofte me ty,e te ngrohte Shpirtin e mire qe ke....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 30-06-2011 më 15:22

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    troy helios
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Foto mjaft interesante augusta b,dielli eshte zoti i pare qe ka shpikur njeriu .........zoti EL ne shkretetirat e asirise,eshte i pari ne absolut,nga ky zot rrjedhin te gjithe zotat e tjere te feve te ndryshme..............po kali!!!!! ai simbolizon fuqine,pushtetin
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 17-11-2007 më 21:18
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    E po e gjetem qe Dilli paska qen Zoti dhe Delosi. Ndonjeri mund te spekuloje si u prodhua Apollo, pardon, Adami dhe Eva nga Dielli?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. John Stevenson
    Nga Xhuxhumaku në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-06-2009, 00:59
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Adhurim
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:08
  4. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •