Close
Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 122
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

Pse shumë vajza të mira përfundojnë te djemtë e këqinj?

Shume djem besojne se vajzat e mira preferojne nje lidhje me nje djale problematik sesa me nje djale te urte dhe te sjellshem.Dhe disa djem besojne se e vetmja menyre per t;u bere Don Zhuan me femrat eshte te sillesh pak si halabak.
    Shume femra,nese do te flisnim hapur,do te pranonin qe ka dicka qe i terheq dhe i intrigon te djemte halabake.
    Ka plot raste qe femrat u thone jo djemve te mire,sepse thjesht nuk i terheqin.
    E megjithate po e shtrojme kete pyetje per vajzat dhe per djemte.
    Sa e vertete eshte kjo?
    Pse vajzat jane te terhequr nga djem te tille?
    "Carpe Diem"

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    te pershendes per temen DIANA
    Une do thosha ska te keqij dhe te keqija ,por thjeshte ligesia eshte pjes e pa ndare dhe e miresise ,njeriu ne qenjen e vet i ka te dyja keto
    Pse mos te themi se keta capken( qe dikush i quan te keqij per arsyet e veta) ,din te zgjedhin gocat e duhura (te mirat),pastaj eshte dhe vetia e terheqes se tipave te kundert.Gjithom cunat e shkathet jan te prirur drejt gocave te ndrojtura,dhe gocat e shkathta drejt cunave te ndrojtur,sepse pikerishte ketu ajo lidhje behet me e plote,plotesojn njeri tjetrin.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Pro Floodist :D Maska e ino89
    Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    212
    ne fakt i cik femrat ne pergjithesi jane mendje te lehta.Ketu ne Shqiperi femrat lidhen me disa djem qe i sheh me makina llukzoze edhe kujtojn se kur lidhem me kete person i duket vetje sikur ka pushtetin edhe kur perfundojn ne tek semafori po nga keto cunat

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga ino89
    ne fakt i cik femrat ne pergjithesi jane mendje te lehta.Ketu ne Shqiperi femrat lidhen me disa djem qe i sheh me makina llukzoze edhe kujtojn se kur lidhem me kete person i duket vetje sikur ka pushtetin edhe kur perfundojn ne tek semafori po nga keto cunat

Mos i pergjitheso gjerat .Nuk eshte e vertete kjo qe thua.Ka deblie sa te duash por nuk eshte e thene qe te jene tere femrat ashtu .Burrat dhe grate jane te barabarte.Burrat ua kane nevojen grave aq sa grate ua kane nevojen burrave.
    Ato femra mund te kene hallet e tyre qe nuk jane as punet e tua.Nga halli njerezit bejne shume gjera te cilat ty mund te duken te pamoralshme nese nuk je ne vendin e saj.

Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Shume djem besojne se vajzat e mira preferojne nje lidhje me nje djale problematik sesa me nje djale te urte dhe te sjellshem.Dhe disa djem besojne se e vetmja menyre per t;u bere Don Zhuan me femrat eshte te sillesh pak si halabak.
    Shume femra,nese do te flisnim hapur,do te pranonin qe ka dicka qe i terheq dhe i intrigon te djemte halabake.
    Sa e vertete eshte kjo?
    Ngaqe te ashtuquajturit "Halabake" mund te kene me shume mundesi, ne drejtim te aventurave, sesa djemte e mire te cilet mesojne edhe jane me te qete ne krahesim me keta "Halabaket". Ka shume arsye qe ndodh kjo gje..... Per me teper do lexoj edhe disa postime qe te krijoj nje ide me te qarte .

Por kjo e thene ne kete teme eshte mese e vertete.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Sa e vertete eshte kjo?
    Bahhh mu sme rrezulto kshu. Pse do thush ti?
    Ne natyren e mashkullit eshte si dhe ne natyren e femres..dhe te cdo qenie njerezore DJALLI dhe ENGJELLI. E MIRA dhe E KEQA. Ne momentin qe nje vajze ben mire, jep dashuri , ben cdo gje per njeriun qe ajo mendon se e do,ndermerr hapa disi te rendesishme etj etj...tamam ktu mendoj qe zgjohet ai "djalli" tek mashkulli qe nuk do ta perkufizoja me shume se fjalen " i hipen vetja ne qejf". Me mendimin : Hajd se po kap ene i tjeter, po boj i nat sex me i goc tjeter , po e trajtoj icik keq kte qe kom...se tek e funit kjo vdes maro per mu ene nuk me le...me kto mendime ecen mashkulli qe sapo i ka hipur vetja ne qejf dhe dosdo do duket i keq...faktikisht ai po vepron keq. Nuk do ta perkufizoja te keq nje mashkull apo nje femer. Per mua meshkujt pa tru nga mbivleresimi qe u behet arrijne ne vet-terbim dhe nuk din me se c`bejne, C`eshte ajo qe duan, Ajo qe kerkojne .... dhe ate qe duan te bejne. Dhe ne momentin kur ata humbin ate vleresim apo mbivleresim qe i eshte bere , zbresin prap ne toke por kete here qelqi eshte thyer dhe nuk mund te rindertohet ashtu si ne fillim. Dhe si perfundim i gjith kesaj eshte nje DESHTIM i projektuar nga sjelljet e kqija.
    Si per meshkujt dhe per femrat njesoj me duket kjo ceshtje.
    Qeniet e pjekura mendoj se nuk arrijne ti bejne kto GABIME .
    Ndryshuar për herë të fundit nga LlaCiPaCi : 30-03-2007 më 10:50

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anëtarësuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Qeniet e pjekura?
    Epo pervoja thone qe eshte si kreheri qe ta japin kur te bien floket.
    Ka ca gabime qe nuk riparohen dot.Dhe po i bere e peson per tere jeten tende.
    Piqesh duke bere gabime apo jo?
    Por per keto gjera me mire te mbetesh i papjekur sesa te piqesh duke bere gabme.

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Sepse ne thellesi jane dhe ato te etura per aventure. Nje mashkull i "urte" do te behej shume shpejt monoton , nje i " hedhur " adrenaline e gjalle.Por kur vjen puna tek "lidhja e perhershme" preferohen djemt/vajzat e urte. Experieca.......,me nje te "hedhur" perjeton me shume caste, te mira apo te keqija qofshin keto.Si perfundim molla e ndaluar te terheq me teper

pershendetje

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Citim Postuar më parë nga Militik
    Qeniet e pjekura?
    Epo pervoja thone qe eshte si kreheri qe ta japin kur te bien floket.
    Ka ca gabime qe nuk riparohen dot.Dhe po i bere e peson per tere jeten tende.
    Piqesh duke bere gabime apo jo?
    Por per keto gjera me mire te mbetesh i papjekur sesa te piqesh duke bere gabme.
    Qeniet e pjekura, dmth qeniet e pjekura ne te gjithe aspekte. Nje i tille di te arsyetoje ceshte me mire per te dhe per ate qe e do. Nuk vepron sipas instiktit.Sepse e dine qe ne fund te fundit veten e tyre do te lendojne me shume se cdokënd tjeter.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Pse vajzat e mira perfundojne te djemte e keqinj?
    Une kam pa te kunderten, gjeth mashkujt e mirê me vajza katastrof, por me siguri vajza qe ska pamje ajo ka karakter e mendoj qe mashkulli don nji femer me karater.

Sot isha ne supermarket dhe pash nji qift te ri ku mashkulli edhe femna ishtin super ..i kam percjell duke ba komision e aq perputheshin qe disa herê thash Mashallah e une kam vendos qe tash kur ta gjej nji mashkull siq e du unê , Ai qe i thot mashkullit tim ti je me i mirê, une po ju bej be ketu se kam me kap per flokesh ....ket do ta them edhe ne kontrat te marteses ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 0 prej 13 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  2. Grekët të keqinj, apo më të keqinj se ç'duken?...
    Nga gabriel në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 01-12-2004, 09:07
  3. Me 10 djemtë që duan të braktisin drogën
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 16:58
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-06-2003, 23:02
  5. Shoferi i Bizhgës, grindet me armë me djemtë e Brahos
    Nga ganoid në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-02-2003, 14:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •