Jam student ne vitin e pare ne Informatike Ekonomike edhe kam filluar programimin ne Asambler.Mundet ndonjeri te me ndihmoje ose te me tregoje disa gjera elementare sepse e kam shume te veshtire per te kuptuar(e kam edhe ne gjuhe te huaj)
Shendet.
Jam student ne vitin e pare ne Informatike Ekonomike edhe kam filluar programimin ne Asambler.Mundet ndonjeri te me ndihmoje ose te me tregoje disa gjera elementare sepse e kam shume te veshtire per te kuptuar(e kam edhe ne gjuhe te huaj)
Shendet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Tupac4ever : 02-12-2007 më 09:17
Binary System
Po qe se di anglisht , me thuaj te te dergoj me email disa libra per Assembly.
Ka dhe per linux dhe per win32
Dhe eshte shum e rendesishme se per cilin procesor do te shkruash programe
Te mesosh assembly eshte me e lehte ta thuash se sa ta besh. Te njejten ndihme si xfiles mund te te ofroj dhe une. Guiden e plote per fillestare per te kuptuar assembly, shembuj programesh te thjeshta deri tek me e avancuara. Jane disa mijera faqe ne anglisht (per X86)
Faleminderit per ndihmen e ofruar.
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 03-12-2007 më 22:04
Binary System
A mund te postoni ndonji link per kete ebook ketu?
Keyboard not found .... press any key to continue!
ja ky liberthi ketu qe kam bashkangjitur eshte per ata qe jane te rinj, shpjegon dhe numrat binar etj etj.
Une me kete mesova ne fillim fare.
Kam dhe ca te tjere, por perveç se jane te medhenj rreth 6MB dhe 13 MB, jane libra tamam, dhe nuk e di nese mbrohen me copyright.
Ti dergoj me email.
Faleminderit Xfiles!!!
Keyboard not found .... press any key to continue!
Hidhi nje sy kesaj faqes eshte nga me te medhate per programim ne Asm http://webster.cs.ucr.edu/.
Kerko dhe ne internet per Visual Assembler qe te kesh dhe nje editor te kollajte per te punuar.
Nese do shembuj te gatshem kerko google per nasm dhe do gjesh shume.
ju faleminderit te gjithve
Binary System
Krijoni Kontakt